نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی ریاستجمهوری علوم و فناوریهای شناختی را یکی از حوزههای نوین، مؤثر و کاربردی برای اقشار مختلف در سطح جامعه دانست و گفت: ابزارهای حمایتی متنوعی برای توسعه کسبوکارهای نوپا در این حوزه مهیا شده است. به گزارش ایسنا، دکترسید محمد مهدوی در نشست بررسی ظرفیتهای دانشگاه […]
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی ریاستجمهوری علوم و فناوریهای شناختی را یکی از حوزههای نوین، مؤثر و کاربردی برای اقشار مختلف در سطح جامعه دانست و گفت: ابزارهای حمایتی متنوعی برای توسعه کسبوکارهای نوپا در این حوزه مهیا شده است.
به گزارش ایسنا، دکترسید محمد مهدوی در نشست بررسی ظرفیتهای دانشگاه سمنان و هم اندیشی با اساتید و محققان حوزه علوم شناختی اعلام کرد: تلاش برای تبدیل دانش فنی و قابلیتهای فناورانه به محصول در حوزه علوم شناختی از سیاستهای این ستاد است و به عزم و حمایت همهجانبه نیاز دارد.
وی علوم و فناوریهای شناختی را یکی از حوزههای نوین، مؤثر و کاربردی برای اقشار مختلف در سطح جامعه دانست و اظهار کرد: حوزههای سلامت شناختی، پایش، ارزیابی، حفظ و ارتقای قابلیتهای شناختی دانشآموزان، ارتقای توانمندیهای شناختی سالمندان و استفاده از علوم و فناوری شناختی در آموزش و پرورش با بهرهگیری از هوش مصنوعی از حوزههای تاثیرگذار و اثربخش در جامعه است و ابزارهای مناسب از جمله ارائه تسهیلات حمایتی و برگزاری دورههای تخصصی، برای توسعه کسب و کارهای نوپا و توانمند سازی مراکز و شرکتهای دانشبنیان و استارتاپی در این حوزه مهیا است.
مهدوی دراین نشست، استفاده از قانون جهش مالیاتی و سوق دادن اعتبار مالیاتی صنایع مستقر در استان سمنان به سمت توسعه زیرساختها و رونق کسب و کارها برای تولید و ساخت تجهیزات و ابزارهای مورد نیاز در حوزه علوم و فناوریهای شناختی را خواستار شد.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی همچنین بر آمادگی این ستاد در حمایت از برگزاری دورههای آموزشی برای دانشآموزان، برپایی کنفرانس ملی در حوزه آموزش و هوش مصنوعی، ایجاد شبکه همکاری با خیّرین برای توسعه و گسترش زیر ساختها و آزمایشگاههای حوزه شناختی، ایجاد رشتههای مرتبط و اعطای فرصتهای مطالعاتی به اساتید و محققان و تبادل تفاهمنامه همکاری با صندوقهای پژوهش و فناوری استان سمنان تاکید کرد.
دکتر سیفالله سعدالدین، رئیس دانشگاه سمنان نیز در گزارشی از فعالیت این مرکز دانشگاهی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۴ هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و یک هزار و پانصد دانشجو با ۱۰ ملیت نیز در این مرکز به تحصیل اشتغال دارند، گفت: رشته علوم شناختی میتواند به عنوان موتور محرکه و رشته آینده پژوه برای طیفی از فعالیتهای دانشگاه باشد.
به نقل از روابط عمومی ستاد علوم شناختی، وی افزود: از رشتههایی که مسئولیتهای اجتماعی دارند، حمایتهای ویژهای میشود و خیرین استان سمنان نیز در این زمینه حمایتهای خوبی در کارنامه خود ثبت کردهاند. در طول یک سال ۲۰۰ طرح پژوهشی با جامعه صنعت به اجرا گذاشته شد و شماری از پژوهشگران این دانشگاه به عنوان افراد برتر انتخاب شدهاند.
سعدالدین همچنین، تقویت همکاریهای مشترک میان این دانشگاه و ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی را برای توسعه، ترویج و ارتقای دانش علوم شناختی در استان سمنان خواستار شد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در هفته گذشته ۱۵ زلزله در شهرهای جایزان، هفتگل، مسجد سلیمان، قلعه تل و ایذه استان خوزستان به ثبت رسید که بزرگترین آن ۵.۶ بوده است. به گزارش ایسنا، در هفته گذشته تا زمان تهیه این گزارش ۱۵ زمینلرزه در استان خوزستان به ثبت رسید که به گفته محققان احتمالا گسیختگی گسل لهبری مسبب این […]
اداره فدرال تحقیقات (FBI) به تازگی هشدار جدی در مورد سوءاستفاده از هوش مصنوعی در کلاهبرداریهای آنلاین داده است. به گفته FBI، کلاهبرداران از این فناوری برای انجام اقدامات زیر بهره میبرند. به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، هوش مصنوعی میتواند تصاویر و ویدئوهای بسیار واقعگرایانهای از افراد ایجاد کند که حتی تشخیص […]
هواوی حدود دو هفته پیش از گوشیهای پرچمدار سری میت ۷۰ با فناوریهای جدید رونمایی کرد. اکنون بهنظر میرسد که تقاضا برای گوشیهای جدید هواوی، تأمینکنندگان را با مشکل مواجه کرده است. گزارش جدیدی از PhoneArena منتشرشده است که نشان میدهد زنجیره تأمین هواوی جهت پاسخگویی به تقاضای بسیار زیاد کاربران برای گوشیهای سری میت […]
به گزارش خبرآنلاین، بمبافکن PAK DA یکی از پروژههای بلندپروازانه ارتش روسیه برای جا نماندن از آمریکا و چین در زمین ساخت هواگردهای نسل پنج و شش است. این بمبافکن که گفته میشود امسال آزمایشهای زمینی را پشتسر گذاشته، هنوز به پرواز در نیامده و قرار است برای نخستین بار در سال ۲۰۲۵ به آسمان […]