نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یکی از شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاه ایران ساخت دوازدهم با بهرهگیری از پیشرفتهترین ابزارهای هوش مصنوعی تکنولوژی جدیدی را معرفی خواهد کرد که بهطور چشمگیری میتواند به جراحان در فرآیند جراحیهای مغزی کمک کند. به گزارش ایسنا، علیرضا احمدیان، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، سامانه راهبری جراحی را بهعنوان یک سیستم ناوبری جامع برای جراحیهای مغز […]
یکی از شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاه ایران ساخت دوازدهم با بهرهگیری از پیشرفتهترین ابزارهای هوش مصنوعی تکنولوژی جدیدی را معرفی خواهد کرد که بهطور چشمگیری میتواند به جراحان در فرآیند جراحیهای مغزی کمک کند.
به گزارش ایسنا، علیرضا احمدیان، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، سامانه راهبری جراحی را بهعنوان یک سیستم ناوبری جامع برای جراحیهای مغز و اعصاب، گوش و حلق و بینی و همچنین جراحیهای ستون فقرات و فک و صورت معرفی و تأکید کرد: این سیستم میتواند انواع جراحیها را از بیوپسیهای ساده تا جراحیهای پیچیده پوشش دهد و تأثیر زیادی در بهبود کیفیت و دقت عملها داشته باشد. این سامانه بهویژه در جراحیهای پیچیده و خطرناکی که در گذشته منجر به مرگ و میر بالا میشد، نقش مؤثری دارد. در حوزه جراحی مغز و اعصاب، این سیستم تواناییهای متفاوتی از جمله استفاده در تحریکات عمقی مغز و تشریح تومورها را داراست.
وی با اشاره به استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی برای تفکیک عروق مغزی هر شخص در سامانه جراحی هوشمند این شرکت، گفت: این تکنولوژی نوآورانه با استفاده از الگوریتمهای پیشرفته یادگیری عمیق، امکان تحلیل دادههای پیچیده پزشکی و تصویربرداری مغزی را فراهم میکند. این سیستم قادر است به صورت دقیق و سریع عروق مغزی را تفکیک کرده و نقشهای دقیق از ساختار عروقی ارائه دهد. این امر میتواند به جراحان کمک کند تا جراحیهای خود را با دقت بیشتری برنامهریزی کرده و از ریسکهای احتمالی در خلال عمل بکاهند.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان تصریح کرد: استفاده از این فناوری به جراح این امکان را میدهد که مطمئن شود تومور به طور کامل و بدون آسیب به بافتهای سالم اطراف برداشته شده است. همچنین، این سیستم نقاط مورد نظر را بهراحتی شناسایی کرده و موقعیت دقیق آنها را در حین جراحی مشخص میکند.
وی در ادامه به کاربردهای این سامانه در جراحیهای گوش و حلق و بینی اشاره کرد و افزود: فناوری ناوبری باعث میشود جراحیهای تهاجمی با عوارض کمتری انجام شود و نتایج بهدست آمده نسبت به جراحیهای سنتی دارای کیفیت بسیار بالاتری باشد.
احمدیان درباره کاربردهای سامانه در جراحیهای ستون فقرات نیز تأکید کرد: ساختار پیچیده ستون فقرات، نیازمند ظرافت بالایی در جراحی است. جراحان برای اطمینان از موفقیت عمل و نتایج مطلوب باید با دقت میلیمتری محاسبات انجام دهند. از سیستم ناوبری میتوان برای ترمیم آسیبها و رفع فشار ریشههای عصبی بهره برد.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، به گفته وی با توجه به اهداف و بازار هدف دولتی، شرکت ما اهمیت ویژهای برای نمایشگاه ایران ساخت قائل است. این نمایشگاه به منزله سکویی اساسی برای جلو بردن فعالیتهای این شرکت بوده و حمایتهای ارائه شده، نقشی تاثیرگذار در پیشرفت و توسعه آنها داشته است. بدون چنین حمایتهایی، ادامه مسیری که برای ایجاد تحول در جراحیهای هوشمند ترسیم کردهایم، دشوار بود.
این فعال دانشبنیان همچنین اشاره کرد : تاکنون بیش از ۱۲۰ بیمارستان در ایران از این محصول استفاده میکنند و از نظر کیفی، این محصول کاملاً قابل رقابت با نمونههای خارجی است و در مقایسه با آنها ۵۰ درصد هزینه کمتری دارد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت تنسنت مدل ویدئویی جدیدی به نام HunyuanVideo را به صورت متن باز منتشر کرده است. این مدل پیشرفته قادر به تولید ویدئوهای با کیفیت بالا بر اساس ورودیهای متنی است. به گزارش تکناک، HunyuanVideo با بهرهگیری از آخرین دستاوردهای هوش مصنوعی، میتواند ویدئوهایی با جزئیات بالا و انیمیشنهای روان ایجاد کند. انتشار این مدل […]
به گزارش مک رومرز، نسل سوم آیفون SE بهصورت رسمی در ۸ مارس ۲۰۲۲ (۱۷ اسفند ۱۴۰۰) رونمایی شد و اکنون بیش از هزار روز از عمر آن میگذرد. نسل اول آیفون SEزومیت اپل در سال ۲۰۱۶ در پاسخ به کسانی که خواهان ویژگیهای مهم آیفون بودند و در عین حال دستگاهی مقرونبهصرفه میخواستند، آیفون […]
یک پیشرفت شگفتانگیز در حوزه هوش مصنوعی، امکان تولید تصاویر دقیق از خیابانها تنها بر اساس صدای ضبط شده از آنها را فراهم کرده است. این فناوری نوآورانه که توسط محققان دانشگاه تگزاس در آستین توسعه یافته، میتواند انقلابی در زمینههای مختلف از جمله جرمشناسی و طراحی شهری ایجاد کند. به گزارش سرویس اخبار فناوری […]
به گزارش خبرآنلاین، در سال ۱۹۳۹، دقیقا قبل از آغاز جنگ جهانی دوم بود که آلبرت اینشتین نامهای به رئیس جمهور وقت آمریکا، یعنی فرانکلین روزولت نوشت و به او هشداری جدی داد:« ماده اورانیوم ممکن است تبدیل به منبع جدید و مهمی از انرژی در آینده نزدیک شود. این امکانپذیر است که بمبهای بسیار […]