نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ایسنا/اصفهان معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور گفت: اتفاقی که امروز در ایران در حال رخ دادن است، در کشورهای دیگر ۷ سال پیش اتفاق افتاده است. اگر امروز برنامهریزی نکنیم، ممکن است در آینده ۱۲ یا ۲۰ سال عقب باشیم. مراسم افتتاحیه «دومین رویداد سالانه هوش مصنوعی»، امروز پنجشنبه ۳ آبانماه، با […]
ایسنا/اصفهان معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور گفت: اتفاقی که امروز در ایران در حال رخ دادن است، در کشورهای دیگر ۷ سال پیش اتفاق افتاده است. اگر امروز برنامهریزی نکنیم، ممکن است در آینده ۱۲ یا ۲۰ سال عقب باشیم.
مراسم افتتاحیه «دومین رویداد سالانه هوش مصنوعی»، امروز پنجشنبه ۳ آبانماه، با حضور چهرههایی از عرصه علم و فناوری کشور و استان در هتل عباسی اصفهان برگزار شد.
در آیین افتتاحیه این رویداد، حسین افشین، اظهار کرد: اصفهان آینده باید بر فناوری و تکنولوژی متکی باشد. اگر امروز اصفهان به صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنرش متکی است، در آینده باید به فناوری و تکنولوژی متکی باشد و این مقدمهای بر آن اصفهان آینده است که همه میخواهیم دست به دست هم دهیم و بسازیم.
وی با اشاره به وضعیت هوش مصنوعی در ایران، تصریح کرد: اتفاقی که امروز در ایران در حال رخ دادن است، در کشورهای دیگر ۷ سال پیش اتفاق افتاده است. چون رشد هوش مصنوعی یک رشد کاملاً نمایی است، اگر امروز برنامهریزی نکنیم، ممکن است در آینده ۱۲ یا ۲۰ سال عقب باشیم. این موضوع حتی در رویدادها و لایههای دانشآموزی، دانشجویی و زندگی مردم هم مشهود است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور با بیان اینکه برای پیشرفت در علم باید از دیدگاههای قرون وسطایی فاصله گرفت، افزود: همه گرایشهای فکری و همه کسانی که در زمینه علمی میتوانند کنار هم قرار بگیرند، باید دست به دست هم بدهند تا بتوانیم به آن اقتدار علمی و فناوری برسیم.
افشین با اشاره به انتصاب استاندار جدید اصفهان گفت: خوشحالم که استانداری در اصفهان منصوب شده که پایاننامه دکترای ایشان در حوزه شهر دانشبنیان با مطالعه موردی استان اصفهان بوده است. این نکته مهمی است و فناوران و کارآفرینان استان اصفهان باید خوشحال باشند که استانداری منصوب شده که دانشبنیان، فناوری و کارآفرینی را خوب میشناسد.
وی با اشاره به کریدور فناوری اصفهان خاطرنشان کرد: یک کریدور فناوری قرار بود در اصفهان شکل بگیرد، مانند اتوبان حلقوی اصفهان. ما دوست داریم دانش، کارآفرینی و فعالیتهای دانشبنیان در زندگی مردم حس شود و امیدواریم این کریدور فناوری در کل استان شکل بگیرد.
معاون علمی رئیس جمهور با تاکید بر گستردگی کاربردهای هوش مصنوعی تصریح کرد: یک روزی وقتی صحبت از هوش مصنوعی میشد، صحبت از ربات و رباتی میشد که مثل انسان فکر کند و کارهای انسان را انجام دهد، ولی امروز مفهوم هوش مصنوعی تمام زندگی اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، نظامی و امنیتی را در بر میگیرد.
افشین در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح مفهوم هوش مصنوعی گفت: اگر یک سری نقاط داشته باشیم، به آینده نمیتوانیم متصلش کنیم ولی به گذشته میتوانیم متصل کنیم. از آن گذشتهای که متصل میکنید میتوانید آینده را پیشبینی کنید. به زبان ساده، همان یادگیری عمیقی که در هوش مصنوعی صحبت میشود، مفهومش در همین شکلهایی که کشیدهاند وجود دارد.
وی افزود: اگر از من یا هر کس دیگری بپرسید انتهای هوش مصنوعی کجاست، نمیتواند پاسخ دهد، چون هنوز مشخص نیست و دارد برای آینده صحبت میکند. به همین دلیل است که غیرقابل پیشبینی است و به عنوان یک تکنولوژی، هم میتواند مضرات و هم منافع داشته باشد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور در پایان با اعلام آمادگی برای حمایت از طرحهای فناورانه، نوآورانه و لبه دانش تاکید کرد: دوست داریم که همه شرکتها، دانشآموزان، دانشجویان و مردم اصفهان در این زمینه فعالیت خود را مستقل از اینکه دولت میخواهد چه کاری انجام دهد، انجام دهند، چون حوزه کاربرد بسیار وسیع است و در هر قسمتی میتواند این هوش مصنوعی تاثیرگذار باشد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
هواوی حدود دو هفته پیش از گوشیهای پرچمدار سری میت ۷۰ با فناوریهای جدید رونمایی کرد. اکنون بهنظر میرسد که تقاضا برای گوشیهای جدید هواوی، تأمینکنندگان را با مشکل مواجه کرده است. گزارش جدیدی از PhoneArena منتشرشده است که نشان میدهد زنجیره تأمین هواوی جهت پاسخگویی به تقاضای بسیار زیاد کاربران برای گوشیهای سری میت […]
به گزارش خبرآنلاین، بمبافکن PAK DA یکی از پروژههای بلندپروازانه ارتش روسیه برای جا نماندن از آمریکا و چین در زمین ساخت هواگردهای نسل پنج و شش است. این بمبافکن که گفته میشود امسال آزمایشهای زمینی را پشتسر گذاشته، هنوز به پرواز در نیامده و قرار است برای نخستین بار در سال ۲۰۲۵ به آسمان […]
ChatGPT قابلیتی جدید معرفی کرده است که به کاربران امکان میدهد مکالمات خود را در قالب «پروژهها» سازماندهی کنند. به گزارش تکناک، در ادامه رقابت میان غولهای فناوری هوش مصنوعی، OpenAI اعلام کرده است که بهزودی ویژگی جدیدی با عنوان «پروژهها» را به ChatGPT اضافه خواهد کرد. این ویژگی که شبیه به قابلیتهایی است که […]
ناسا اعلام کرد مأموریت آرتمیس ۲ که قرار بود فضانوردان را به مدار ماه بفرستد، تا آوریل ۲۰۲۶ به تعویق افتاده است. همچنین، مأموریت آرتمیس ۳ که هدف آن فرود فضانوردان روی سطح ماه است، اکنون برای اواسط سال ۲۰۲۷ برنامهریزی شده است. این تأخیرها به دلیل مسائل فنی و نیاز به بهبود تجهیزات پیش […]