نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دانشگاه فلوریدا آتلانتیک با دریافت بودجه ۸۰۰ هزار دلاری از وزارت انرژی ایالات متحده، گام مهمی در جهت تجاریسازی فناوریهای انرژی اقیانوسی برداشته است. به گزارش دپارتمان اخبار علمی رسانه فناوری تکنا، مرکز ملی انرژیهای تجدیدپذیر دریایی جنوب شرقی (SNMREC) در این دانشگاه، مطالعهای پیشگامانه را برای ایجاد یک مرکز آزمایشی جریانهای اقیانوسی در سواحل […]
دانشگاه فلوریدا آتلانتیک با دریافت بودجه ۸۰۰ هزار دلاری از وزارت انرژی ایالات متحده، گام مهمی در جهت تجاریسازی فناوریهای انرژی اقیانوسی برداشته است.
به گزارش دپارتمان اخبار علمی رسانه فناوری تکنا، مرکز ملی انرژیهای تجدیدپذیر دریایی جنوب شرقی (SNMREC) در این دانشگاه، مطالعهای پیشگامانه را برای ایجاد یک مرکز آزمایشی جریانهای اقیانوسی در سواحل شهرستان پالم بیچ آغاز کرده است. این مطالعه که اولین مطالعه از نوع خود در جهان است، از تخصص جهانی در حوزه انرژی دریایی بهره میبرد.
هدف اصلی این مطالعه، بهرهبرداری از قدرت جریانهای اقیانوسی برای تولید انرژی پاک و تجدیدپذیر در سواحل جنوب شرقی فلوریدا و ارزیابی امکان تجاریسازی این فناوری است. چشمانداز ایجاد یک مرکز انرژی آبی در این منطقه، گام مهمی در پیشرفت فناوریهای انرژیهای تجدیدپذیر محسوب میشود.
گرگ فیلدز، معاون تحقیقات دانشگاه فلوریدا آتلانتیک، میگوید: “ایجاد یک مرکز آزمایشی اختصاصی، راه را برای آیندهای هموار میکند که در آن جریانهای اقیانوسی به یکی از منابع اصلی انرژی پاک تبدیل شوند. با توجه به ارتباطات قوی ما با صنعت انرژی دریایی و تخصص شرکایمان، این منطقه آماده است تا به یک رهبر جهانی در نوآوری انرژی جریانهای اقیانوسی تبدیل شود.”
SNMREC، با همکاری تیمی از متخصصان از جمله شهر لیک ورث بیچ، انرژی دریایی اروپا، و 3U Technologies، قصد دارد یک خوشه صنعتی انرژی آبی در جنوب شرقی فلوریدا ایجاد کند. این موسسه قصد دارد این صنعت را در تمام جنبههای پروژههای انرژی جریانهای اقیانوسی در مقیاس بزرگ، از جمله توسعه توربینها، کابلهای زیر دریایی و خدمات دریایی، پوشش دهد.
دانشگاه فلوریدا آتلانتیک تأکید میکند که در حال حاضر هیچ مرکز آزمایشی فعال جریانهای اقیانوسی در جهان وجود ندارد. اگرچه برخی مکانها ممکن است مناسب باشند، اما تنها در ایالات متحده، کارولینای شمالی مکانی است که جریان خلیج به ساحل نزدیک است، اما ایدهآل نیست. امکانات مشابه برای انرژی جزر و مدی و موجی دههها است که وجود دارد.
دانشگاه فلوریدا آتلانتیک در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد: “انرژی اقیانوس از امواج، جریانها و شیبها میتواند برای تأمین برق و کمک به مناطق ساحلی در دستیابی به استقلال انرژی مورد استفاده قرار گیرد. از میان گزینههای انرژی دریایی، تنها جریانهای اقیانوس باز مانند جریان فلوریدا این ویژگیها را در ایالات متحده ارائه میدهند.
چالش اصلی، توسعه فناوریهای کارآمد، قابل اعتماد و مقرون به صرفه برای جذب انرژی جریانهای اقیانوسی است. SNMREC امکانسنجی یک مرکز آزمایشی دریایی متصل به شبکه در جریان فلوریدا را ارزیابی خواهد کرد تا اطمینان حاصل شود که این فناوریها میتوانند به طور ایمن و اقتصادی ادغام شوند.
استراتژی این مطالعه بر تمرکز بر ایجاد یک اتصال شبکهای در اسرع وقت، اطمینان از سازگاری با انواع مختلف فناوریهای انرژی دریایی و اقتصاد آبی، مرحلهبندی ساخت آینده برای مدیریت ریسکها و هزینهها، ادغام فرصتهای اقتصادی منطقهای و مشارکت ذینفعان در طول فرآیند، متمرکز است.
گابریل آلسناس، محقق اصلی و مدیر SNMREC، تأکید کرد که قبل از موفقیت هر پروژه انرژی دریایی، اطمینان از ادغام ایمن و اقتصادی تمام جنبههای پروژه در مقیاس کامل ضروری است، که تنها با یک مرکز آزمایشی دریایی اختصاصی متصل به شبکه امکانپذیر است. آلسناس تأکید کرد که آزمایش نمونههای اولیه در شرایط واقعی به پالایش فناوری، تأیید عملکرد و کاهش ریسکهای فنی و مالی قبل از مقیاسپذیری پروژهها برای استفاده گسترده کمک میکند.برای مشاهده تازه ترین خبرها به صفحه اخبار علمی رسانه تکنا مراجعه کنید.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
کارگاه آموزشی مجازی فراخوان «خوشههای پژوهشی چندتخصصی» بهمنماه امسال به همت بنیاد ملی علم ایران برگزار میشود. به گزارش ایسنا، بنیاد ملی علم ایران در راستای حمایت از پژوهشهای بینرشتهای و چندرشتهای و برای حل مسائل و پاسخ به نیازهای کشور از تشکیل خوشههای پژوهشی چندتخصصی با محوریت اساتید برجسته کشور ذیل سومین فراخوان «خوشههای پژوهشی چندتخصصی» حمایت […]
شش سال پس از ممنوعیت ورود کالای خارجی به بازار لوازم خانگی ایران، امروز پژمانفر رییس کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس در همایش زنان راه ابریشم گفت: مجلس دهم برای تقویت تولید داخلی، محدودیتی برای واردات لوازم خانگی ایجاد کرد، اما با تقویت این صنعت، امروز آرام آرام دریچه واردات لوازم خانگی گشوده میشود. لوازم […]
فراخوان شناسایی و حمایت از طرحها و ایدههای نوآورانه در حوزه کاربردهای فناوری نانو در صنعت آب و محیط زیست به همت پردیس علم و فناوری، مرکز رشد واحدهای فناور و مرکز نوآوری و خلاقیت دانشگاه شهید چمران اهواز منتشر شد. به گزارش ایسنا، استفاده از فناوریهای نوین برای حل چالشهای کلیدی و ارتقای کیفیت […]
در نظرسنجی تازهای که برای بعد از مراسم تحلیف ترامپ منتشر شد، ریپل، بیتکوین و دوجکوین به عنوان رمزارزهایی که احتمال بیشتری برای رشد در روز مراسم دارند، انتخاب شدند. به گزارش تکناک، بازار رمزارزها در حالی هیجانزده است که دونالد ترامپ قرار است روز دوشنبه، ۳۰ دی ۱۴۰۳ (۲۰ ژانویه ۲۰۲۵)، به عنوان رئیس […]