نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
[ad_1] رئیس مؤسسه حامی علوم انسانی گفت: این مؤسسه تاکنون مبلغ یک میلیون دلار حمایت ارزی و ۵ میلیارد تومان حمایت ریالی از تحقیقات حوزه علوم انسانی داشته است. به گزارش ایسنا، جواد درویش امروز در مراسم افتتاحیه سیزدهمین رویداد هفته ترویج علم که در آستانه روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه در محل آسماننمای […]
[ad_1]
رئیس مؤسسه حامی علوم انسانی گفت: این مؤسسه تاکنون مبلغ یک میلیون دلار حمایت ارزی و ۵ میلیارد تومان حمایت ریالی از تحقیقات حوزه علوم انسانی داشته است.
به گزارش ایسنا، جواد درویش امروز در مراسم افتتاحیه سیزدهمین رویداد هفته ترویج علم که در آستانه روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه در محل آسماننمای گنبد مینا برگزار شد، گفت: ترویج علم مزایایی دارد که باید تقویت شود و معایبی نیز دارد که باید مرتفع شوند.
وی ادامه داد: در کشور فیلسوفان علم هستند که برخی از آنها طرفدار ترویج علم و برخی دیگر طرفدار آن نیستند و منظور آنها از علم، علوم طبیعی و تجربی، فیزیک و نوروساینس است؛ ولی درباره علوم انسانی، حق مطلب را ادا نمیکنند.
درویش با اشاره به اهمیت علوم انسانی، خاطرنشان کرد: در آمریکا سند ملی کمی تدوین شده، ولی یکی از اسناد ملی که تدوین کردهاند، در خصوص علوم انسانی است و در آن بر آموزش علوم انسانی به سه دسته شهروندان، سیاستمداران و کارمندان تاکید شده است.
رئیس مؤسسه حامی علوم انسانی، ادامه داد: از آنجایی که علوم به سرعت در حال توسعه و پیشرفت هستند، در این سند تاکید شده است که شهروندان باید نسبت به تاریخ و فرهنگ اشراف داشته باشند، چرا که قدرت سیاسی به مردم اهاله شده است.
وی با اشاره به اقدامات حمایتی این مؤسسه از علوم انسانی، یادآور شد: این مؤسسه به طور غیر مستقیم وارد ترویج علم در حوزه علوم انسانی شده است و از محققان و پژوهشگران این حوزه حمایت میکند.
درویش اظهار کرد: این مؤسسه در قالب اعطای بورس اقدام به حمایت محققان کرده، ضمن آنکه تاکنون مبلغ یک میلیون دلار حمایت ارزی و ۵ میلیارد تومان حمایت ریالی از تحقیقات حوزه علوم انسانی داشته است.
وی، حمایت این مؤسسه را در رشتههایی چون فلسفه، روانشناسی، مدیریت، مطالعات هنر، الهیات، زبانشناسی، علوم تربیتی و علوم ارتباطات و غیره دانست.
انتهای پیام
[ad_2] Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
[ad_1] به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حلقههای عجیب سرشار از گرد و غبار در این عکس احتمالا پوستههای سهبعدی هستند، اما نحوه ایجاد آنها هنوز مشخص نشده است. به نقل از ناسا، مکان ایجاد حلقهها به خوبی شناخته شده است. آنها در یک منظومه ستارهای دوتایی در فاصله ۶۰۰۰ سال نوری به سمت صورت […]
[ad_1] تحلیلهای ژنتیکی هوش مصنوعی، عوامل ژنتیکی مؤثر در بیماری پارکینسون و داروهای قابل استفاده مجدد را برای درمان بیماری پارکینسون شناسایی میکنند. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز ژنوم کلینیک کلیولند»(CCGC) با موفقیت از مدلهای ژنتیکی پیشرفته هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پارکینسون استفاده کردند. آنها عوامل ژنتیکی مؤثر در پیشروی بیماری و داروهای مورد […]
[ad_1] تیم کوک، مدیرعامل اپل، در جریان جلسهی توجیهی مربوطبه گزارش مالی جدید این شرکت به مسیر پیش روی آیفون اشاره کرد. به روایت کوک، فضای زیادی برای ایجاد نوآوری وجود دارد. این گفته در حالی مطرح میشود که شایعهها دربارهی رونمایی آیفون ۱۷ ایر به اوج رسیدهاند. کوک معمولا در جلسههای مالی جزئیات دقیقی […]
[ad_1] طبق اطلاعات فاششده، گوشی گلکسی S25 اج سامسونگ احتمالاً با دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و نمایشگر مجهز به Gorilla Glass Victus 2 عرضه خواهد شد. به گزارش تکناک، گوشی گلکسی S25 اج در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ معرفی شد. هنوز تاریخ دقیق عرضه این گوشی پرچمدار باریک مشخص نیست؛ اما افشاگری جدید جزئیات مهمی […]