نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دانشمندان دانشگاه بریتیش کلمبیا (UBC) راهی برای تولید برق در مریخ در آینده با استفاده از ژنراتورهای ترموالکتریک یافتهاند. آنها مطالعهای انجام دادند که نشان میدهد ژنراتورهای ترموالکتریک که تحت اختلاف دمایی متوسط کار میکنند میتوانند به تبدیل دیاکسید کربن به مواد مختلف کمک کنند. به گزارش ایسنا، یافتههای این مطالعه، آنها را به این […]
دانشمندان دانشگاه بریتیش کلمبیا (UBC) راهی برای تولید برق در مریخ در آینده با استفاده از ژنراتورهای ترموالکتریک یافتهاند. آنها مطالعهای انجام دادند که نشان میدهد ژنراتورهای ترموالکتریک که تحت اختلاف دمایی متوسط کار میکنند میتوانند به تبدیل دیاکسید کربن به مواد مختلف کمک کنند.
به گزارش ایسنا، یافتههای این مطالعه، آنها را به این باور رسانده است که تفاوت دما در محیطهای مختلف میتواند به تبدیل دیاکسید کربن به انواع مختلف سوخت و مواد شیمیایی مفید کمک کند.
به نقل از ویوننیوز، آنها به طور خاص مجذوب امکان استفاده از آن در محیط سرد مریخ که دیاکسید کربن به وفور در جو آن یافت میشود، شدهاند.
دکتر آبیشک سونی (Abhishek Soni)، پژوهشگر فوق دکترا در دانشگاه بریتیش کلمبیا و اولین نویسنده این مطالعه، میگوید: محیط روی مریخ واقعا من را به پتانسیل بلندمدت این ترکیب فناوری علاقهمند کرد.
این یک محیط سخت است که در آن میتوان از تفاوتهای دمایی زیاد نه تنها برای تولید برق با ژنراتورهای ترموالکتریک، بلکه برای تبدیل دیاکسید کربن فراوان موجود در جو مریخ به محصولات مفیدی استفاده کرد که میتواند محصولات مورد نیاز یک مستعمره را تامین کند.
محققان ژنراتورها را به دو دمای مختلف متصل کردند و دریافتند که زمانی که اختلاف بین دو صفحه حداقل ۴۰ درجه سانتیگراد میشود، جریان ثابت کافی برای تغذیه الکترولیزری که دیاکسید کربن را به اکسید کربن تبدیل میکند، ایجاد شد.
استعمار مریخ
در مریخ، این روند کمی چالش برانگیزتر میشود. جو مریخ شامل ۹۵ درصد دی اکسید کربن است. دمای سیاره سرخ از ۲۰ درجه سانتیگراد تا منفی ۱۵۳ درجه سانتیگراد متغیر است.
یک گنبد زیستی باید در مریخ ایجاد شود و دمای آن مشابه دمای اتاق باشد. ژنراتورهای ترموالکتریکی که روی سطح گنبد قرار میگیرند، از تفاوت بین دمای داخلی و دمای سرد بیرون برای تولید انرژی استفاده میکنند. این انرژی میتواند تبدیل دیاکسید کربن را به سایر محصولات مبتنی بر کربن، مانند سوختها و مواد شیمیایی، ممکن کند.
محققان از احتمالات مختلفی که این فناوری میتواند منجر به آنها شود، هیجان زده هستند. این فناوری میتواند به ایجاد پلاستیکی کمک کند که ممکن است روزی در مریخ مورد نیاز باشد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
یک دانشجوی هندی که در آمریکا تحصیل میکند، موفق به ساخت یک زره ضد مارگزیدگی شده است که تنها ۵ دلار قیمت دارد و با ۱۸ هزار سفارش موجب شوکه شدن اهالی این صنعت شده است. به گزارش ایسنا، آنیش ایسواران(Anish Easwaran)، دانشجوی مهندسی زیست پزشکی در دانشگاه تگزاس A&M یک زره ضد مارگزیدگی ساخته […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، ایلان ماسک روز جمعه با انتشار توییتی در شبکه اجتماعی ایکس تأیید کرد که راکت استارشیپ در انتهای سال ۲۰۲۶ راهی مریخ خواهد شد. همچنین این راکت حامل ربات انساننمای تسلا، اپتیموس، است. درحالیکه پیشازاین گمانهزنیهای زیادی در مورد زمان سفر راکتهای استارشیپ به مریخ مطرح شده بود، اما ایلان […]
توصیهای از رهبر انقلاب درباره اشعار عاشقانه، غصه و غرور توأمان رئیسجمهور، پیشبینی درباره ورود آبراهام لینکن به کاخ سفید در انتخابات ۲۰۲۸ آمریکا و اعلام دستور ترامپ برای حمله به یمن از جمله محورهای اخبار شامگاهی ۲۵ اسفند ایسنا بودند. به گزارش ایسنا، شامگاه شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ خبرنگاران ایسنا به تهیه و تولید […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ پویش ملی «نه به تصادف» با هدف افزایش آگاهی عمومی و کاهش تلفات ناشی از حوادث رانندگی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی راهاندازی شده است. سید ستار هاشمی، در پیامی با اشاره به آمار […]