نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
پژوهشگاه فضایی ایران به کمک دانشگاه صنعتی شریف، با هدف ترویج صنعت فضایی و تربیت نیروی متخصص در محافل علمی و دانشگاهی کشور اقدام به برگزاری مسابقه چالشی ماهواره مکعبی «کیوبست» کرد. به گزارش ایسنا، حسن سالاریه، سرپرست پژوهشگاه فضایی ایران در تشریح آخرین وضعیت برگزاری مسابقه چالشی ماهواره مکعبی «کیوبست»، گفت: این رویداد که […]
پژوهشگاه فضایی ایران به کمک دانشگاه صنعتی شریف، با هدف ترویج صنعت فضایی و تربیت نیروی متخصص در محافل علمی و دانشگاهی کشور اقدام به برگزاری مسابقه چالشی ماهواره مکعبی «کیوبست» کرد.
به گزارش ایسنا، حسن سالاریه، سرپرست پژوهشگاه فضایی ایران در تشریح آخرین وضعیت برگزاری مسابقه چالشی ماهواره مکعبی «کیوبست»، گفت: این رویداد که نه تنها به عنوان یک رقابت علمی، بلکه به عنوان یک پلتفرم برای ارتقای دانش و تجربه در زمینه فناوری فضایی نیز شناخته میشود، در بهمن ماه سال ۱۴۰۲ آغاز شد که با استقبال بسیار خوبی از سوی دانشگاهها و پژوهشگران همراه بود.
وی افزود: در این مسابقه، ۵۲ تیم از ۱۵ استان و ۲۷ دانشگاه کشور شرکت کردند که این تنوع جغرافیایی و دانشگاهی نشاندهنده علاقه و انگیزه بالای جوانان در زمینه توسعه فناوریهای فضایی است.
سالاریه با اشاره به اینکه تیمها در مراحل اولیه، دورههای آموزشی طراحی مفهومی را گذراندند و پس از ارائه اسناد خود، مورد ارزیابی قرار گرفتند، خاطرنشان کرد: با توجه به کیفیت بالای کار تیمها، ۱۸ تیم به مرحله طراحی جزئی راه یافتند و در این مرحله، اساتید برجسته و متخصص در زمینههای مختلف، دورههای آموزشی تخصصی را برای تیمها برگزار کردند تا آنها را در طراحی دقیقتر و بهبود کیفیت کار یاری دهند.
معاون وزیر ارتباطات با اعلام اینکه در نهایت، از میان این تیمها، ۴ تیم موفق به کسب صلاحیت برای ورود به مرحله ساخت مدل مهندسی ماهواره مکعبیU3 شدند، تاکید کرد: ورود چهار تیم به این مرحله نشاندهنده پیشرفت قابل توجه در توانمندیهای فنی و علمی شرکتکنندگان است و آنها اکنون در آستانه تولید سازههای فضایی خود قرار دارند.
سرپرست پژوهشگاه فضایی ایران، صنعت فضایی را به عنوان یکی از محورهای کلیدی در توسعه فناوری و نوآوری توصیف کرد و گفت: برگزاری چنین مسابقاتی میتواند به تشویق دانشجویان و پژوهشگران برای ورود به این حوزه کمک شایانی کند. همچنین مسابقه ماهواره مکعبی «کیوبست» بخشی از تلاشهای بزرگتری است که برای ایجاد اکوسیستم نوآوری و تحقیق در زمینه فناوری فضایی طراحی شده است.
به گفته وی، این مسابقه فرصتی برای تقویت روحیه کار تیمی، خلاقیت و نوآوری در بین جوانان است و ترویج و ظرفیتسازی برای توسعه صنعت فضایی در میان جامعه علمی و دانشگاهی کشور، یکی از اهداف اصلی این مسابقه به شمار میرود.
سالاریه تاکید کرد: پژوهشگاه فضایی ایران همچنین با همکاری دانشگاههای معتبر، به دنبال ایجاد دورههای آموزشی و کارگاههای عملی برای دانشجویان است تا آنها بتوانند مهارتهای لازم را کسب کرده و در پروژههای فضایی مشارکت فعال داشته باشند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به گزارش خبرآنلاین، رنگ خاکستری غیرعادی بدن او از پنج سال قبل شروع شده بود و حالا شدت یافته بود. این وضعیت پوست که به آن آرگیریا (Argyria) گفته میشود، نتیجه تجمع نقره در بدن است. در این مقاله، به بررسی این بیماری، علل آن و دلیلهایی که ممکن است باعث بروز این وضعیت نادر […]
این موضوع که سلولهای جهشیافته کنترل یک بافت را به دست میگیرند، لزوماً به این معنا نیست که بیماری رخ خواهد داد. بعضی از جهشها ممکن است باعث سرطان شوند، اما برخی دیگر بیضرر یا حتی مفید هستند و به حفظ سلامت و عملکرد درست بافت کمک میکنند. بسیاری از تغییرات ژنتیکی ممکن است بیخطر […]
آیپد پرو M5 با بهبود چشمگیر در عملکرد پردازشی و گرافیکی و نمایشگر پیشرفتهتر Mini-LED یا اولد و عمر باتری طولانیتر احتمالاً زودتر از انتظارات عرضه میشود. به گزارش تکناک، انتظار میرود که اپل در بهار سال جاری، علاوهبر معرفی نسخه جدید آیفون SE و دو مدل بهروزشده از آیپد ایر، آیپد ۱۱ استاندارد را […]
به گزارش خبرآنلاین، همزمان با بازدید آیتالله خامنهای از غرفه وزارت ارتباطات، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، و دو تن از معاونان این وزارتخانه و نمایندگان بخش خصوصی به تشریح تازهترین دستاوردهای حوزه فاوا پرداختند. به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات، مقام معظم رهبری همچون ادوار گذشته زمان زیادی را به […]