نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سامسونگ، یکی از پیشگامان در پیادهسازی ویژگیهای پیشرفته مبتنی بر هوش مصنوعی در دستگاههای موبایل، به تازگی گام بزرگی برای بهبود بیشتر قابلیتهای Galaxy AI برداشته است. به گزارش سرویس فناوری تکناک، این شرکت کرهای اعلام کرده که در حال توسعه فناوری “Knowledge Graph” برای قابلیتهای پیشرفته Galaxy AI است و میخواهد که تجربه هوش […]
سامسونگ، یکی از پیشگامان در پیادهسازی ویژگیهای پیشرفته مبتنی بر هوش مصنوعی در دستگاههای موبایل، به تازگی گام بزرگی برای بهبود بیشتر قابلیتهای Galaxy AI برداشته است.
به گزارش سرویس فناوری تکناک، این شرکت کرهای اعلام کرده که در حال توسعه فناوری “Knowledge Graph” برای قابلیتهای پیشرفته Galaxy AI است و میخواهد که تجربه هوش مصنوعی کاربران را به سطحی بالاتری برساند.
در حالی که فناوری Knowledge Graph، نوآوری جدیدی در حوزه هوش مصنوعی به شمار نمیرود، اما تا به امروز هیچ شرکتی آن را در دستگاههای موبایل به کار نگرفته است.
در مدلهای سنتی هوش مصنوعی، پردازش دادهها بر پایه بردارها انجام میشود. در مقابل، فناوری Knowledge Graph از ساختارهای پیچیدهتر گراف برای پردازش دادهها استفاده میکند.
این تکنولوژی به سامسونگ این امکان را میدهد تا اطلاعات را با ظرفیت بیشتری مدیریت نماید و فرایند یادگیری هوش مصنوعی را تقویت کند.
یکی از ویژگیهای کلیدی Knowledge Graph این است که میتواند زمینههای مختلف دادهها را به آسانی شناسایی کند.
از نظر تئوری، این ویژگی باعث کاهش زمان پردازش و ارائه خروجی قابلاعتمادتر میشود. به همین دلیل، این فناوری در زمینههایی که نیاز به تحلیل دادههای پیچیده دارند، نظیر زیستشناسی، پزشکی و شیمی، کاربردهای وسیعی دارد.
سامسونگ تأکید دارد که هدف اصلی از توسعه این فناوری، ارائه هوش مصنوعی کارآمد و آسان برای استفاده است. این شرکت معتقد است که فناوری Knowledge Graph به آنها امکان میدهد تا هوش مصنوعی تولید کنند که نه تنها دادهها را پردازش و تجزیه و تحلیل میکند، بلکه به تولید نتایج اصیل و متناسب با نیازهای کاربران میپردازد.
به نظر میرسد که قابلیتهای جدید Galaxy AI میتواند سطح تازهای از نوآوری و امکانات را به دستگاههای سامسونگ بیاورد.
اگر هوش مصنوعی سنتی تاکنون توانسته قابلیتهای جذابی را در گوشیهای هوشمند ما ایجاد کند، انتظار میرود که پیادهسازی Knowledge Graph به طور قابل توجهی این امکانات را توسعه دهد.
در حال حاضر، سامسونگ جزئیات بیشتری در مورد زمان دقیق عرضه این فناوری یا ویژگیهای آن ارائه نکرده است. اگرچه این شرکت تأیید کرده است که از رویکرد ترکیبی هوش مصنوعی در تمام دستگاههای خود استفاده میکند.
این یعنی هم از پردازش ابری و هم از پردازش داخلی دستگاه برای ارائه تجربههای AI بهره میبرد. سامسونگ همچنین تأکید کرده است در مواردی که حریم خصوصی دادهها اولویت دارد، از پردازش داخلی دستگاه استفاده خواهد کرد.
علاوه بر این، سامسونگ اعلام کرد که سیستم امنیتی Knox Matrix خود را به لوازم خانگی نیز اضافه خواهد کرد. در حال حاضر، Knox Matrix در گوشیهای هوشمند، تبلتها و تلویزیونها موجود است.
برخی ممکن است درباره کاربرد این سیستم امنیتی در لوازم خانگی هوشمند سؤال کنند، اما سامسونگ قصد دارد امنیت دادههای کاربران را حتی در لوازم خانگی هوشمند، که امکان ورود به آنها با اعتبارنامههای شخصی وجود دارد، تضمین کند.
سامسونگ با توسعه فناوری Knowledge Graph و بهکارگیری آن در Galaxy AI، در حال تحول در شیوه ارائه خدمات هوش مصنوعی است. این اقدام میتواند سطح جدیدی از امکانات را در دستگاههای هوشمند سامسونگ ایجاد کند و باعث تجربه کاربری بینظیری شود.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
چتبات هوش مصنوعی Grok شرکت xAI اکنون برای تمامی کاربران شبکه اجتماعی X به صورت رایگان قابل دسترسی است. به گزارش تکناک و به نقل از سایت The Verge از این پس، دیگر نیازی به اشتراک پریمیوم برای استفاده از چتبات Grok نخواهد بود. این تغییر جدید که روز جمعه مشاهده شد، به کاربران غیر […]
تیمی از محققان دانشگاه پلیتکنیک فدرال لوزان (EPFL)، با الهام از پرندگان، رباتی طراحی کردهاند که میتواند با پریدن به هوا، خود را به پرواز درآورد. این دستاورد جدید که در مجلهی Nature منتشر شده است، میتواند تحولی در طراحی پهپادها ایجاد کند. به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، محققان با مشاهدهی پرندگان […]
بااینحال تفکر فوق واقعیت ندارد. آسمان تاریک است؛ اما چگونه این مسئله ممکن است؟ خب شاید فکر کنید که سحابیها یا همان ابرهای گاز و غبار موجود در فضا عامل این تاریکی هستند. این اجرام میتوانند نور ستارههای دوردست را مسدود کنند و آسمان را تاریک نگه دارند. متأسفانه چنین ذهنیتی جواب نمیدهد، زیرا ابرهای […]
به گزارش خبرآنلاین، سید احمد معتمدی، وزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات در ارزیابی عوامل موثر بر کیفیت اینترنت شبکههای ثابت و سیار، اظهار کرد: یکی از عوامل موثر بر کیفیت و سرعت اینترنت، زیرساخت است که به نظر می رسد در این زمینه شاهد مشکل نیستیم، به طور مثال ممکن است در یک منطقه […]