نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش IDC، سامسونگ با کسب ۵۱ درصد از سهم بازار گوشیهای تاشدنی، مقام اول این رده را بازیابی کرد. پساز این غول کرهای، موتورولا با ۱۵٫۱ درصد از سهم بازار قرار دارد. هواوی با ۱۳٫۲ درصد و آنر با ۷٫۶ درصد و شیائومی با ۶٫۳ درصد بهترتیب در مقامهای سوم تا پنجم قرار دارند. […]
به گزارش IDC، سامسونگ با کسب ۵۱ درصد از سهم بازار گوشیهای تاشدنی، مقام اول این رده را بازیابی کرد. پساز این غول کرهای، موتورولا با ۱۵٫۱ درصد از سهم بازار قرار دارد. هواوی با ۱۳٫۲ درصد و آنر با ۷٫۶ درصد و شیائومی با ۶٫۳ درصد بهترتیب در مقامهای سوم تا پنجم قرار دارند.
بازار گوشیهای تاشدنی با رشد درخورتوجهی مواجه شده است. ICD تخمین میزند که این بازار حدود ۲۲ درصد رشد کرده که حدود ۳ برابر بیشتر از نرخ رشد بازار گوشیهای عادی است. انتظار میرود تولید گوشیهای تاشدنی در سهماههی چهارم سال ۲۰۲۴، سود خوبی را روانهی جیب بازیگران اصلی این بازار کند.
IDC
مدلهای تاشدنی ازنظر طراحی و دوام و عملکرد بهبود پیدا کردهاند؛ اگرچه هنوز میانگین قیمت فروش این گوشیها گران است که خریداران بالقوه را از خرید این گوشیها منصرف میکند. کاهش تدریجی قیمت که در این دسته از گوشیها درحال رخدادن است، همچنان محرک اصلی رشد بازار برای کل این دسته به شمار میرود.
ازآنجاکه ۴۶ درصد از تولیدات گوشیهای تاشدنی در ۹ ماه اول سال ۲۰۲۴ برای فروش به کشور چین صادر شدهاند، این کشور نقش پررنگی در تعیین نحوهی رقابت سازندگان گوشیهای موبایل تاشدنی دارد.
برندهای روبهرشدی مانند هواوی و آنر در این زمینه پیشرفتهای خوبی کردند و توانستند تا با افزایش سهم بازار گوشیهای تاشدنی خود، از سهم بازار سامسونگ بهعنوان پادشاه این رده بکاهند.
معرفی گوشیهایی مانند زد فولد ۶ و زد فلیپ ۶ سامسونگ در سهماههی سوم ۲۰۲۴، موجب شد تا این شرکت مجدداً با کسب ۵۱٫۲ درصد از سهم بازار، به پادشاهی خود در این رده ادامه دهد.
هواوی بسیار راغب است تا نوآوریهای خود را به رخ رقبا بکشد و سهم بازار خود را ارتقا دهد. این موضوع را میتواند از تولید گوشی تاشدنی هواوی میت XT با دو لولا و سه قسمت تاشدنی فهمید.
مقالههای مرتبط
حضور کمرنگ در بازارهای جهانی کار را برای هواوی سخت کرده است. این موضوع به حدی ادامه یافت که این شرکت نتوانست جایگاه اول این رده که در سه ماههی دوم سال ۲۰۲۴ به دست آورده بود، حفظ کند.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تیمی از محققان دانشگاه پلیتکنیک فدرال لوزان (EPFL)، با الهام از پرندگان، رباتی طراحی کردهاند که میتواند با پریدن به هوا، خود را به پرواز درآورد. این دستاورد جدید که در مجلهی Nature منتشر شده است، میتواند تحولی در طراحی پهپادها ایجاد کند. به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، محققان با مشاهدهی پرندگان […]
بااینحال تفکر فوق واقعیت ندارد. آسمان تاریک است؛ اما چگونه این مسئله ممکن است؟ خب شاید فکر کنید که سحابیها یا همان ابرهای گاز و غبار موجود در فضا عامل این تاریکی هستند. این اجرام میتوانند نور ستارههای دوردست را مسدود کنند و آسمان را تاریک نگه دارند. متأسفانه چنین ذهنیتی جواب نمیدهد، زیرا ابرهای […]
به گزارش خبرآنلاین، سید احمد معتمدی، وزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات در ارزیابی عوامل موثر بر کیفیت اینترنت شبکههای ثابت و سیار، اظهار کرد: یکی از عوامل موثر بر کیفیت و سرعت اینترنت، زیرساخت است که به نظر می رسد در این زمینه شاهد مشکل نیستیم، به طور مثال ممکن است در یک منطقه […]
متا به تازگی از مدل جدید و کارآمدتری از سری مدلهای هوش مصنوعی مولد Llama خود به نام Llama 3.3 70B رونمایی کرده است. به گزارش تکناک، این مدل که به طور خاص برای پردازش متن طراحی شده است، از نظر عملکرد مشابه بزرگترین مدل Llama قبلی این شرکت، یعنی Llama 3.1 405B است، اما […]