نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یک شرکت دانشبنیان موفق به بومیسازی سیستم جوشکاری با پرتو الکترونی شده که برای هر سامانه و البته بسته به ابعاد و قابلیتهای آن سامانه بین ۵۰۰ هزار تا دو میلیون دلار صرفهجویی ارزی دارد. به گزارش ایسنا، محسن شفاعی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان در توضیح زمینه کاری این شرکت، گفت: شرکت ما با اتکا […]
یک شرکت دانشبنیان موفق به بومیسازی سیستم جوشکاری با پرتو الکترونی شده که برای هر سامانه و البته بسته به ابعاد و قابلیتهای آن سامانه بین ۵۰۰ هزار تا دو میلیون دلار صرفهجویی ارزی دارد.
به گزارش ایسنا، محسن شفاعی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان در توضیح زمینه کاری این شرکت، گفت: شرکت ما با اتکا به دانش فنی و تجربیات قبلی خود در زمینههای ولتاژ بالا، درایو کردن لامپهای الکترونی، سیستمهای خلأ و سیستمهای مکانیکی دقیق، طراحی و ساخت سیستم جوشکاری با پرتو الکترونی را به عنوان اولین شرکت ایرانی به انجام رساند.
وی درباره نحوه عملکرد سیستم جوشکاری با پرتو الکترونی، افزود: با توجه به شرایط عمومی کشور و شرایط خاص اجرای این پروژه، تولید دانش فنی و دستیابی به آن همراه با دشواریها و پیچیدگیهای زیادی بود که تحویل این سیستمها به صورت صنعتی در اولین نمونه بر دشواریهای آن میافزود. فرآیند جوشکاری با برخورد پرتو الکترونی کنترل شده با قطعه کار و تبدیل انرژی جنبشی الکترون به انرژی حرارتی انجام میشود. این فرآیند در خلأ صورت میپذیرد.
شفاعی ادامه داد: الکترونها توسط یک کاتد یا همان گان الکترونی تولید میشوند و از طریق اعمال یک ولتاژ زیاد در حد چند ده کیلو ولت بین آند و کاتد، با سرعتی معادل ۳۰ تا ۶۰ درصد سرعت نور شتاب میگیرند. این انرژی جنبشی الکترونها برای ذوب کردن هدف کافی است. الکترونهای شتاب گرفته توسط میدان الکتریکی، در یک باریکه نازک در کویل فوکوس، کانونی میشوند. کویل لنز مغناطیسی میتواند بیم الکترونی را در طول جوشکاری جا به جا کند.
به گفته وی، در این روش انرژی چگال زیادی در یک نقطه از بیم الکترونی ایجاد شده و بنابراین چگالی توان زیادی در حد هزار برابر بیشتر از چگالی توان در روش ARC WELDING در آن نقطه در خلأ ایجاد خواهد شد.
شفاعی خاطرنشان کرد: بیم الکترونی قادر خواهد بود قطعات فولاد با ضخامت ۰.۰۱ تا ۱۵۰ میلی متر را جوشکاری کند. EBW جهت اتصال هر نوع فلزی اعم از انواعی که جوشکاری آنها با روشهای دیگر بسیار دشوار است، مانند تنگستن، مولیبدن، نیوبیوم و فلزات فعال شیمیایی مانند تیتانیوم، زیرکنیوم و بریلیوم و همچنین جهت اتصال فلزات غیر همسان به یکدیگر مناسب است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان در خصوص کاربست سیستم جوشکاری با پرتو الکترونی، گفت: این محصول در صنایع نیروگاهی، ساخت توربینهای گاز، صنایع هوافضا، ساخت موتورهای هوایی، صنایع الکترونیک، صنایع پزشکی و صنعت خودرو کاربرد دارد.
به گفته وی، جوشکاری یکنواخت، آببندی عالی قطعات تحت خلأ، آلودگی کم در خلأ، نازک بودن محل جوشکاری، نازک بودن ناحیه گرمایش، عدم نیاز به فلز پرکننده، جوشهای تکرارپذیر با کیفیت بالا، جوشکاری فلزات غیر هم جنس در انواع متنوع، جوشکاری ظریف و پیوسته و بدون درز، امکان جوشکاری در نزدیکی قطعات حساس به حرارت، عاری از هر گونه آلودگی اکسیدی یا نیتریدی حاصل از جوشکاری، کمترین تغییر شکل در اثر جوشکاری، جوشکاری فلزات سخت کاری شده بدون ایجاد تغییر قابل توجه در مشخصات مکانیکی محل جوش، کمترین آسیب حرارتی به فلزات اطراف و … از مزیتهای جوشکاری با پرتو الکترونی است.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، شفاعی ادامه داد: از آنجا که تمامی زیر سیستمهای این محصول توسط این شرکت طراحی و ساخته میشود، از یک طرف وابستگی به زیر سامانههای خارجی به غیر از پمپها و گیجهای خلأ وجود ندارد و از طرف دیگر خدمات پس از فروش در اسرع وقت و با کیفیت بالا ارائه میشود.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان در خصوص صرفه جویی ارزی این محصول خاطرنشان کرد: برای هر سامانه و البته بسته به ابعاد و قابلیتهای آن سامانه بین ۵۰۰ هزار تا دو میلیون دلار صرفهجویی ارزی دارد. همچنین از رهگذر بومیسازی این محصول به صورت مستقیم ۱۰ نفر و غیر مستقیم ۱۵ نفر مشغول به کار شدهاند.
شفاعی در پایان در خصوص تجربه حضور در نمایشگاه ایران ساخت اظهار کرد: سالهای ابتدایی نمایشگاه یعنی سالهای ۹۳ و ۹۴ و ۹۵ فروش شرکت خوب بود هم از نظر تعداد و هم از نظر تنوع محصولات خریداری شده، ولی در چند سال اخیر فروش شرکت ما رونق گذشته را ندارد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بنابر گزارش Android Authority، سامسونگ بهعنوان یکی از پیشگامان صنعت موبایل همواره در تلاش است تا با ارائهی محصولات قدرتمند و نوآورانه، تجربه کاربری را ارتقا بخشد. بهتازگی شایعاتی مبنیبر افزایش رم گلکسی اس ۲۵ اولترا منتشر شده است که میتواند تحولی بزرگ در دنیای گوشیهای هوشمند محسوب شود. طبق اطلاعات منتشرشده از موردانتظارترین گوشی […]
پپه (Pepe)، میم کوینی با تم قورباغه، موفق شد با پشت سر گذاشتن توکن یونیسوآپ (UNI) از نظر ارزش بازار، جایگاه جدیدی را در دنیای رمزارزها به دست آورد. به گزارش تکناک، طبق دادههای کوینمارکتکپ، پپه اکنون با ارزش بازاری بیش از ۱۱ میلیارد دلار، از یونی با حدود ۱۰.۶ میلیارد دلار پیشی گرفته و […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، مجلس نمایندگان آمریکا قرار است هفتهی آینده به لایحهای رأی دهند که بیش از سه میلیارد دلار بودجه به شرکتهای مخابراتی آمریکایی برای حذف تجهیزات مخابراتی چینی هواوی و ZTE، بهمنظور «رفع خطرات امنیتی» اختصاص میدهد. متن کامل لایحهی مذکور که ۱۸۰۰ صفحه است، اواخر روز شنبه منتشر […]
احتمالاً آدرس را اشتباه تایپ کردهاید. شما به طور خودکار به صفحهٔ اول هدایت خواهید شد. برای دسترسی سریعتر بر روی خانه یا جستجو کلیک کنید. Source link