نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رابین زنگ، بنیانگذار بزرگترین تولیدکننده باتری جهان (CATL)، ادعا میکند که ایلان ماسک در توسعه فناوری سلولهای استوانهای ۴۶۸۰ با شکست مواجه خواهد شد. به گزارش تکناک، زنگ به خبرگزاری رویترز گفته است: «وقتی ماسک در آوریل به چین آمد، یک بحث طولانی داشتیم و به ماسک نشان دادم که اشتباه میکند، اما ماسک سکوت […]
رابین زنگ، بنیانگذار بزرگترین تولیدکننده باتری جهان (CATL)، ادعا میکند که ایلان ماسک در توسعه فناوری سلولهای استوانهای ۴۶۸۰ با شکست مواجه خواهد شد.
به گزارش تکناک، زنگ به خبرگزاری رویترز گفته است: «وقتی ماسک در آوریل به چین آمد، یک بحث طولانی داشتیم و به ماسک نشان دادم که اشتباه میکند، اما ماسک سکوت کرده بود. او نمیداند چطور باید باتری بسازد.»
باتریهای ۴۶۸۰، که در برخی از خودروهای تسلا مثل سایبرتراک استفاده میشود، قرار است پنج برابر انرژی بیشتری ذخیره کنند. این شرکت در ماه سپتامبر اعلام کرد که ۱۰۰ میلیون سلول از این نوع تولید کرده است.
گزارشی در وبسایت The Information منتشر شده که ایلان ماسک به تیم تولیدکننده این باتریها مهلت داده است تا قبل از پایان سال، مشکلات و هزینهها را حل کنند.
باتریهای CATL در انواع مختلفی از وسایل نقلیه، از جمله خودروهای تسلا در چین و خودروهای فورد در آمریکای شمالی مثل موستانگ ماچ-ئی و اف-۱۵۰ لایتنینگ، استفاده میشوند.
این شرکت در تولید باتریهای فسفات آهن لیتیوم (LFP) تخصص دارد، که به طور کلی برد کمتری برای خودروها نسبت به سلولهای استوانهای متنوع مورد استفاده در بسیاری از خودروهای تسلا، فراهم میکنند.
رابین زنگ تحت تأثیر دانش باتری ماسک قرار نگرفت، اما گفت که ماسک در زمینه چیپها، نرمافزار، سختافزار و مسائل مکانیکی مهارت دارد.
همچنین او بیان کرد: «مشکل ماسک این است که همیشه زمانهای غیرواقعی برای رسیدن به اهداف خود تعیین میکند، به خصوص در مورد فناوری رانندگی خودکار خود همین کار را انجام داد.»
زنگ از ماسک پرسید که چرا بازههای زمانی کوتاهی ارائه میدهد و ماسک گفته است که میخواهد تیم خود را تحت فشار قرار دهد.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دعوت نهادهای علمی و دانشگاهی از دانشگاهیان و مردم برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس یکی از مهمترین اخباری بود که امروز هفتم فروردین ماه جاری بر سایر اخبار این حوزه غلبه داشت. Source link
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ترکیه در حال ساخت یک ناو هواپیمابر جدید به نام «MUGEM» است که انتظار میرود با نام «TCG Trakya» شناخته شود. این ناو با وزنی معادل ۶۰,۰۰۰ تن در اواسط دهه ۲۰۳۰ وارد خدمت خواهد شد. Trakya قادر خواهد بود تا ۵۰ فروند هواگرد از جمله پهپادهای مشهور شرکت «Baykar»، جنگندههای دریایی […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت دفاعی ترکی Baykar به موفقیت چشمگیری در توسعه پهپاد رزمی Bayraktar TB۳ دست یافته است. این پهپاد در آزمایشی که روز ۲۵ مارس ۲۰۲۴ در منطقه دالامان استان موغله انجام شد، برای اولین بار موشک سوپرسونیک IHA-۱۲۲ را با موفقیت شلیک کرد. موشک از فاصله بیش از ۵۰ کیلومتری به یک […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در توسعهای که میتواند معادلات امنیتی و ارتباطی جهان را دگرگون کند، چین موفق به ساخت دستگاه پیشرفتهای شده است که قادر به قطع کابلهای زیردریایی در عمق بیسابقه ۴۰۰۰ متری است. این فناوری که توسط مرکز تحقیقات کشتی چین (CSSRC) توسعه یافته، میتواند ۹۵٪ از ارتباطات جهانی را تحت تأثیر […]