نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
متخصصان یک شرکت فناور با طراحی پلتفرمی مبتنی بر هوش مصنوعی، گامی نوین در تشخیص دقیق بیماری و ارجاع به پزشک متخصص برداشتند. به گزارش ایسنا، یکی از موضوعات پرچالش در حوزه سلامت، تشخیص دقیق بیماری و ارجاع به پزشک متخصص است. یک مجموعه فناور عضو کارخانه نوآوری آزادی با طراحی پلتفرم مبتنی بر هوش […]
متخصصان یک شرکت فناور با طراحی پلتفرمی مبتنی بر هوش مصنوعی، گامی نوین در تشخیص دقیق بیماری و ارجاع به پزشک متخصص برداشتند.
به گزارش ایسنا، یکی از موضوعات پرچالش در حوزه سلامت، تشخیص دقیق بیماری و ارجاع به پزشک متخصص است. یک مجموعه فناور عضو کارخانه نوآوری آزادی با طراحی پلتفرم مبتنی بر هوش مصنوعی، پزشک متخصص برای درمان بیماری را معرفی میکند.
سعید طاهری، مدیرعامل این شرکت فناور با اشاره به فعالیت این مجموعه در ارائه زیرساخت پرونده و نسخه الکترونیک بیمار گفت: سایت ما بهعنوان یک بستر برای پرونده و نسخه الکترونیک از محصولاتی بود که در شرکت طراحی شد. در بررسیهای این سایت مشخص شد ۸ تا ۱۰ درصد بیماران، دو یا چند بار در روز ویزیت میشوند که مشکل اصلی در عدم تشخیص اولیه بیماری است.
وی افزود: با استفاده از تجربه این سایت و در راستای بهبود نظام ارجاع و پزشک خانواده در کشور، پلتفرم مبتنی بر هوش مصنوعی برای تشخیص اولیه بیماری و ارجاع به پزشک متخصص در این شرکت تولید شد.
طاهری در ادامه با اشاره به ویژگیهای این پلتفرم، گفت: در سابقه سایت ما بیش از ۵۰ میلیون ویزیت و نسخه آنلاین وجود داشت و اطلاعات مربوط به این ویزیتها و پرونده الکترونیک، بستر اولیه ایجاد پلتفرم شد. براین اساس بیمار با مراجعه به پلتفرم، ضمن بیان علایم و پرسشوپاسخ با هوش مصنوعی، به پزشک متخصص برای درمان ارجاع میشود. این روند با بررسی بیش از ۶ میلیون حالت مختلف و پاسخ بیمار به حدود ۱۰ سؤال تخصصی انجام میشود.
مدیرعامل این شرکت فناور با اشاره به مزایای استفاده از این پلتفرم، گفت: ارتقای نظام ارجاع و پزشک خانواده، کاهش هزینههای نظام سلامت و بیماران، ارائه اطلاعات بیمار به پزشک متخصص، امکان دریافت نوبت از نزدیکترین پزشک و ویزیت آنلاین از ویژگیهایی است که پلتفرم تولید شده در شرکت ما دارا است. از سویی دسترسی به خدمات سلامت و عدالت در توزیع این خدمات از دیگر مزایای این پلتفرم است.
وی ادامه داد: این پلتفرم از یکسو به بیمار، پزشکان متخصص برای درمان بیماری را معرفی میکند و از سوی دیگر، علائم و نوع بیماری را به پزشک متخصص اعلام میکند و در فرایند درمان کمککار پزشک خواهد بود.
طاهری در خصوص نمونههای خارجی این محصول، گفت: مهمترین وجه تمایز این پلتفرم با نمونههای خارجی، بررسی علائم بیمار با نمونههای ایرانی است. در دادههای این پلتفرم، ویژگیها و علائم بیماران ایرانی موجود است که میتواند به تشخیص بهتر بیماری کمک کند.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، وی در پایان حضور در کارخانه نوآوری آزادی را بستری برای همافزایی و همکاری با سایر مجموعههای حوزه سلامت و هوش مصنوعی برشمرد و گفت: تغییر نگاه سیاستگذاری فناوری از صرف تولید محصول فیزیکی به تولیدات فناورانه خدمات محور میتواند رشد و توسعه این مجموعهها را در پی داشته باشد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به نقل از آخرین خودرو، نشان نوظهور و مدرن اواتار (AVATR) سرانجام به شوروم بی ام اسپیس گروه بهمن در ایران مال رسید. نشان اَوِتار (AVATR) یکی از برند های جدید و مدرن چینی است که با همکاری چانگان، CATL و هواوی شکل گرفته است. چانگان توان تولیدی و مهندسی خود را به این […]
فعال حوزه دانشجویی روز قدس را فرصتی برای همبستگی جهانی در حمایت از فلسطین عنوان کرد. محمد صالحی، فعال حوزه دانشجویی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت روز جهانی قدس، گفت: «روز جهانی قدس که در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان برگزار میشود، به عنوان یک روز نمادین برای همبستگی مسلمانان و آزادگان […]
انتخابات شورای صنفی-رفاهی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس نیمسال دوم تحصیلی یعنی اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد. به گزارش ایسنا، انتخابات شورای صنفی-رفاهی در دانشگاه تربیت مدرس به دلیل عدم مشارکت حداقل ۲۰ درصد از کل دانشجویان واجد شرایط رایدهی، در نیمسال دوم (اردیبهشت ماه ۱۴۰۴) برگزار خواهد شد. دانشگاه تربیت مدرس اعلام کرد؛ بر […]
شرایط محیطی میتوانند باعث استرس و آسیب به گیاهان شوند که این موضوع چالشی برای کشاورزان و باغداران خانگی محسوب میشود. شناسایی زودهنگام این استرس، پیش از آنکه برگها تغییر رنگ داده یا پژمرده شوند، میتواند به پیشگیری از خسارات کمک کند. پژوهشگران اخیراً یک وصله پوشیدنی برای گیاهان طراحی کردهاند که به سرعت استرس […]