نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
[ad_1] به نظر میرسد یک مرکز آزمایش هایپرلوپ(Hyperloop) در اروپا، طولانیترین سفر در کپسول خلاء را رقم زده است. این نقطه عطف میتواند وعدهی فراموش شدهی حمل و نقل با سرعت بالا را یک قدم به واقعیت نزدیکتر کند. به گزارش ایسنا، طرح مفهومی هایپرلوپ که در ابتدا توسط ایلان ماسک در سال ۲۰۱۳ ارائه شد، […]
[ad_1]
به نظر میرسد یک مرکز آزمایش هایپرلوپ(Hyperloop) در اروپا، طولانیترین سفر در کپسول خلاء را رقم زده است. این نقطه عطف میتواند وعدهی فراموش شدهی حمل و نقل با سرعت بالا را یک قدم به واقعیت نزدیکتر کند.
به گزارش ایسنا، طرح مفهومی هایپرلوپ که در ابتدا توسط ایلان ماسک در سال ۲۰۱۳ ارائه شد، متشکل از وسایل نقلیه قطار مانندی است که با سرعت بالا از طریق لولههای مهر و موم شده با خلاء حرکت میکنند و از طریق شناوری مغناطیسی در امتداد مسیر حرکت میکنند. بدون وجود هرگونه مقاومتی در برابر آب و هوا و ترافیک، پیش بینی میشود که این قطارها به حداکثر سرعت ۱۲۰۰ کیلومتر در ساعت برسند.
به نقل از نیواطلس، به نظر میرسد اخبار پیرامون هایپرلوپ در سالهای اخیر کُند شده، اما به طور کامل متوقف نشده است. یک مرکز موسسه فناوری فدرال سوئیس لوزان(EPFL) در سوئیس در حال آزمایش فناوری هایپرلوپ از طریق آنچه پروژه LIMITLESS نامیده میشود، است.
هایپرلوپ، گونه نسبتا جدیدی از ترابری تندرو است که توسط رابرت گودارد در سال ۱۹۰۴ بر پایه قطار مغناطیسی مطرح شد و توسط ایلان ماسک به مراحل اجرایی نزدیک شده است.
در ایده هایپرلوپ ارائه شده توسط ایلان ماسک، کپسولهایی در داخل لولههایی که در آن شرایط خلأ حکمفرما است تا اصطکاکی در کار نباشد قرار میگیرند که سرعتی بالغ بر ۱٬۲۲۰ کیلومتر بر ساعت دارد. با این سرعت میشود ظرف تنها ۳۵ دقیقه از لسآنجلس به سان فرانسیسکو رفت. هایپرلوپ با استفاده از فشار هوایی که از عقب وسیله وارد و از خروجیهای پائین آن به بیرون رانده میشود حرکت میکند.
این پروژه یک مدل در مقیاس یک به ۱۲ از هایپرلوپ، با قطر لوله ۴۰ سانتی متر(۱۵.۷ اینچ) و محیط مسیر ۱۲۵.۶ متر(۴۱۲ فوت) است. در مجموع ۸۲ آزمایش بر روی پروژه LIMITLESS، تنها با فشار ۵۰ میلی بار انجام شده است. از این میان، در طولانیترین آزمایش، قطار ۱۱.۸ کیلومتر(۷.۳ مایل) را طی کرد و در سریعترین حالت به حداکثر سرعت ۴۰.۷ کیلومتر در ساعت(۲۵.۳ مایل در ساعت) رسید.
این طولانیترین مسافتی است که تاکنون در یک کپسول خلاء طی شده است و اگر بیشتر شود، معادل ۱۴۱.۶ کیلومتر(۸۸ مایل) خواهد بود. حداکثر سرعت در صورت افزایش مقیاس ۴۸۸.۲ کیلومتر در ساعت(۳۰۳.۴ مایل در ساعت) خواهد بود که بسیار سریع است، اما سریعترین سرعتی که در هایپرلوپ طی شده است، به حساب نمیآید. همین چند ماه پیش، شرکت علوم و صنعت هوافضای چین(CASIC) در یک آزمایش کوتاه به سرعت ۶۲۳ کیلومتر در ساعت(۳۸۷ مایل در ساعت) دست یافت.
در حالی که هنوز موارد زیادی برای انجام باقی مانده است، آزمایشهای LIMITLESS نشان میدهد که هایپرلوپ همچنان میتواند سفرهای طولانی سرعت بخشد.
انتهای پیام
[ad_2] Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
[ad_1] به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حلقههای عجیب سرشار از گرد و غبار در این عکس احتمالا پوستههای سهبعدی هستند، اما نحوه ایجاد آنها هنوز مشخص نشده است. به نقل از ناسا، مکان ایجاد حلقهها به خوبی شناخته شده است. آنها در یک منظومه ستارهای دوتایی در فاصله ۶۰۰۰ سال نوری به سمت صورت […]
[ad_1] تحلیلهای ژنتیکی هوش مصنوعی، عوامل ژنتیکی مؤثر در بیماری پارکینسون و داروهای قابل استفاده مجدد را برای درمان بیماری پارکینسون شناسایی میکنند. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز ژنوم کلینیک کلیولند»(CCGC) با موفقیت از مدلهای ژنتیکی پیشرفته هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پارکینسون استفاده کردند. آنها عوامل ژنتیکی مؤثر در پیشروی بیماری و داروهای مورد […]
[ad_1] تیم کوک، مدیرعامل اپل، در جریان جلسهی توجیهی مربوطبه گزارش مالی جدید این شرکت به مسیر پیش روی آیفون اشاره کرد. به روایت کوک، فضای زیادی برای ایجاد نوآوری وجود دارد. این گفته در حالی مطرح میشود که شایعهها دربارهی رونمایی آیفون ۱۷ ایر به اوج رسیدهاند. کوک معمولا در جلسههای مالی جزئیات دقیقی […]
[ad_1] طبق اطلاعات فاششده، گوشی گلکسی S25 اج سامسونگ احتمالاً با دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و نمایشگر مجهز به Gorilla Glass Victus 2 عرضه خواهد شد. به گزارش تکناک، گوشی گلکسی S25 اج در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ معرفی شد. هنوز تاریخ دقیق عرضه این گوشی پرچمدار باریک مشخص نیست؛ اما افشاگری جدید جزئیات مهمی […]