نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران گفت: علم راهگشایی برای ما است تا مسایل را حل کند و صورت مساله را بفهمد و راه حل آن را ارائه دهد. زمانی که ما راه حلهایی برای مشکلاتمان داشته باشیم، چالشها بر اساس مفاهمه حل میشود و این صلح را برای جوامع به ارمغان میآورد. حسن […]
دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران گفت: علم راهگشایی برای ما است تا مسایل را حل کند و صورت مساله را بفهمد و راه حل آن را ارائه دهد. زمانی که ما راه حلهایی برای مشکلاتمان داشته باشیم، چالشها بر اساس مفاهمه حل میشود و این صلح را برای جوامع به ارمغان میآورد.
حسن فرطوسی در گفت وگو با ایسنا، روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه را بهانهای بری اهمیت دادن به علم و فناوری در زندگی و نقش آن در تحول و پیشرفت جوامع دانست و گفت: موضوع روز جهانی علم امسال نیز با توجه به دهه بینالمللی علوم برای توسعه پایدار، «بهرهگیری از نیروی تفکر و توانمندسازی آینده» انتخاب شده است که نشان دهنده اهمیت بی نظیر تفکر خلاق و نوآوری در ایجاد پیشرفتهای علمی و فناوری و شکل دهی به آیندهای روشنتر و بهتر است.
وی اظهار کرد: تفکر خلاق و نوآورانه تفکری است که فراتر از چارچوبهای ذهنی که به آن خو کرده، جرات پرسشگری و کاوش در ناشناختهها را به ما میدهد و این امکان را فراهم میکند تا به مسائلی که در پیش رو داریم، نگاهی تازه و نوآورانه داشته باشیم.
فرطوسی با اشاره به رابطه علم و صلح، یادآور شد: علم راهگشایی برای ما است تا مسایل را حل کند و صورت مساله را بفهمد و راه حل آن را ارائه دهد. زمانی که ما راه حلهایی برای مشکلاتمان داشته باشیم، چالشها بر اساس مفاهمه حل میشود و این صلح را برای جوامع به ارمغان میآورد.
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران با بیان اینکه در ایران کارهای ارزشمندی برای ترویج علم انجام شده است، خاطر نشان کرد: ولی واقعیت این است که برای این جریان یک هم افزایی جدی میان نهادهای عمومی و دولتی و نهادهای مدنی بخش خصوصی و بینالمللی صورت گیرد.
وی تاکید کرد: این همافزایی میان این ترکیب، بسیاری از مسایل را میتواند مرتفع کند و از این طریق است که میتوان امید داشت که نسل آینده کشور و دنیای ما با زیست اخلاقی و انسانی در پی یافتن راه حلهای نوین برای چالشهای پیش رو باشند.
فرطوسی با اشاره به نامگذاری یک دهه از ۱۴۰۳ تا ۱۴۱۴ به عنوان «دهه بینالمللی علوم برای توسعه پایدار» از سوی سازمان ملل متحد، خاطر نشان کرد: هدف از این نامگذاری سامان دادن طیف گستردهای از رشتههای علمی از جمله علوم پایه و کاربردی علوم اجتماعی و انسانی و همچنین زمینههای میان رشتهای و نوظهور برای کمک به تغییرات دگرگون کننده در جوامع اقتصاد و محیط زیست است.
به گفته وی، ترویج همکاریهای بینالمللی در زمینههای علمی و فناوری، افزایش دسترسی به آموزش علمی و تقویت اعلام این ظرفیتهای پژوهشی در کشورهای در حال توسعه هدف اصلی این دهه است.
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران تاکید کرد: این دهه به ما مردم دنیا فرصت میدهد تا دانش و منابع خود را به اشتراک بگذاریم و با هم برای آیندهای پایدارتر و عادلانهتر تلاش کنیم و با ارتقای سواد علمی و تشویق همکاری بین دولتها، به دنبال ارتقای نقش علم در پیگیری اهداف توسعه پایدار و تلاش برای آیندهای امنتر و مرفهتر برای همه است.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
یک دانشجوی هندی که در آمریکا تحصیل میکند، موفق به ساخت یک زره ضد مارگزیدگی شده است که تنها ۵ دلار قیمت دارد و با ۱۸ هزار سفارش موجب شوکه شدن اهالی این صنعت شده است. به گزارش ایسنا، آنیش ایسواران(Anish Easwaran)، دانشجوی مهندسی زیست پزشکی در دانشگاه تگزاس A&M یک زره ضد مارگزیدگی ساخته […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، ایلان ماسک روز جمعه با انتشار توییتی در شبکه اجتماعی ایکس تأیید کرد که راکت استارشیپ در انتهای سال ۲۰۲۶ راهی مریخ خواهد شد. همچنین این راکت حامل ربات انساننمای تسلا، اپتیموس، است. درحالیکه پیشازاین گمانهزنیهای زیادی در مورد زمان سفر راکتهای استارشیپ به مریخ مطرح شده بود، اما ایلان […]
توصیهای از رهبر انقلاب درباره اشعار عاشقانه، غصه و غرور توأمان رئیسجمهور، پیشبینی درباره ورود آبراهام لینکن به کاخ سفید در انتخابات ۲۰۲۸ آمریکا و اعلام دستور ترامپ برای حمله به یمن از جمله محورهای اخبار شامگاهی ۲۵ اسفند ایسنا بودند. به گزارش ایسنا، شامگاه شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ خبرنگاران ایسنا به تهیه و تولید […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ پویش ملی «نه به تصادف» با هدف افزایش آگاهی عمومی و کاهش تلفات ناشی از حوادث رانندگی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی راهاندازی شده است. سید ستار هاشمی، در پیامی با اشاره به آمار […]