نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یک بررسی جدید نشان داده است که مردم شعر تولیدشده توسط هوش مصنوعی را به اشعار «شکسپیر» ترجیح میدهند زیرا به نظر آنها اشعار هوش مصنوعی زیباتر و درک آن آسانتر است. به گزارش ایسنا، در یک بررسی جدید، برخی از آثار واقعی شخصیتهای ادبی بزرگ شامل «ویلیام شکسپیر»(William Shakespeare)، «لرد بایرون»(Lord Byron)، «جفری چاوسر»(Geoffrey […]
یک بررسی جدید نشان داده است که مردم شعر تولیدشده توسط هوش مصنوعی را به اشعار «شکسپیر» ترجیح میدهند زیرا به نظر آنها اشعار هوش مصنوعی زیباتر و درک آن آسانتر است.
به گزارش ایسنا، در یک بررسی جدید، برخی از آثار واقعی شخصیتهای ادبی بزرگ شامل «ویلیام شکسپیر»(William Shakespeare)، «لرد بایرون»(Lord Byron)، «جفری چاوسر»(Geoffrey Chaucer) و «تیاس الیوت»(TS Eliot) با تقلیدهایی از سبک آنها که توسط ChatGPT ایجاد شده بود، مقایسه شد.
به نقل از دیلی میل، بیش از سه چهارم شرکتکنندگان این بررسی، اشعار هوش مصنوعی را به اشعار واقعی ترجیح دادند و به طور میانگین امتیاز بالاتری را برای آنها در نظر گرفتند.
اشعار تولیدشده توسط هوش مصنوعی در آزمایشهای کور که شرکتکنندگان آنها نمیدانستند کدام یک از اشعار معتبر هستند، دارای ریتم بهتر و زیبایی بیشتر تشخیص داده شدند اما زمانی که از پیش به آنها گفته شد کدام یک از اشعار تولید هوش مصنوعی و کدام واقعی هستند، در مجموع اشعار هوش مصنوعی را بدتر دانستند.
همچنین، پژوهشگران بررسی کردند که آیا مردم میتوانند تفاوت بین اشعار واقعی و جعلی را تشخیص دهند یا خیر. نتایج این بررسی نشان داد که مردم نمیتوانند اشعار جعلی هوش مصنوعی را تشخیص دهند و در ۵۸.۵ درصد موارد به اشتباه فکر میکنند اشعار هوش مصنوعی واقعی هستند. این در حالی بود که اشعار واقعی انسان فقط در ۵۱.۷ درصد موارد به درستی شناسایی شدند.
دکتر «برایان پورتر»(Brian Porter) پژوهشگر «دانشگاه پیتسبرگ»(University of Pittsburgh) و از اعضای این گروه پژوهشی گفت: نتایج بررسی ما نشان میدهند که مردم نمیتوانند اشعار تولیدشده توسط هوش مصنوعی را شناسایی کنند و آنها را به اشعار سرودهشده توسط انسان ترجیح میدهند. در واقع، اشعار تولیدشده توسط هوش مصنوعی بیشتر از اشعار سرودهشده توسط انسان به عنوان سرودههای انسان در نظر گرفته میشوند.
پورتر ادامه داد: از نظر ما، شرکتکنندگان به این دلیل اشعار تولیدشده توسط هوش مصنوعی را ترجیح دادند که بیشتر قابل درک بودند و درک آنها آسانتر بود. وقتی فقط یک بار وقت دارید چیزی را بخوانید، شعر سادهتری را ترجیح میدهید که بلافاصله بتوانید آن را درک کنید.
وی افزود: من فکر نمیکنم این لزوما بدان معنا باشد که ما به طور کلی اشعار رایانهای را به اشعار شکسپیر ترجیح میدهیم. مردم میخواهند شعرها توسط انسانی سروده شوند که بخواهد چیزی را به خواننده منتقل کند. به نظر میرسد ما در تشخیص این که کدام شعر توسط هوش مصنوعی و کدام شعر توسط انسان سروده شده است، بسیار غیر قابل اعتماد هستیم.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ناسا اعلام کرد مأموریت آرتمیس ۲ که قرار بود فضانوردان را به مدار ماه بفرستد، تا آوریل ۲۰۲۶ به تعویق افتاده است. همچنین، مأموریت آرتمیس ۳ که هدف آن فرود فضانوردان روی سطح ماه است، اکنون برای اواسط سال ۲۰۲۷ برنامهریزی شده است. این تأخیرها به دلیل مسائل فنی و نیاز به بهبود تجهیزات پیش […]
اوپو در تاریخ ۲۴ اکتبر (۳ آبان) از فایند X8 و فایند X8 پرو با تراشهی دیمنسیتی ۹۴۰۰ در چین رونمایی کرد. هر دو گوشی در ماه نوامبر (آبان و آذر) وارد بازارهای جهانی شدند. گزارش والاستریت ژورنال نشان میدهد که سری فایند X8 فروش چشمگیری در سطح جهانی داشته است. این سری از گوشیهای […]
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید ستار هاشمی در نشست با مسوولان کوی دانشگاه تهران، با اشاره به اینکه زیرساخت های کوی دانشگاه مربوط به یک دهه گذشته است، اذعان کرد که با توجه به سیر تحولات حوزه فناوری، این زیرساخت ها کارکرد خود […]
شیائومی آپدیت نسخه بتای HyperOS 2 را برای تعدادی از دستگاههای خود منتشر کرده است. این بهروزرسانی بخشی از تلاش شیائومی برای بهینهسازی رابط کاربری خود پیشاز انتشار نسخه نهایی آن است. به گزارش تکناک، شیائومی اعلام کرد که انتشار آپدیت نسخه بتای HyperOS 2 از امروز برای برخی دستگاهها آغاز شده است. این بهروزرسانی […]