نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یک مطالعه جدید نشان میدهد که توانایی یادگیری و ایجاد خاطرات، منحصر به مغز نیست، بلکه در واقع یک ویژگی اساسی است که بین سلولهای بدن انسان مشترک است. به گزارش ایسنا، در یک یافته قابل توجه، آنچه دانشمندان مدتها به آن اعتقاد داشتند به چالش کشیده شده است. مطالعهای که توسط نیکولای وی. کوکوشکین […]
یک مطالعه جدید نشان میدهد که توانایی یادگیری و ایجاد خاطرات، منحصر به مغز نیست، بلکه در واقع یک ویژگی اساسی است که بین سلولهای بدن انسان مشترک است.
به گزارش ایسنا، در یک یافته قابل توجه، آنچه دانشمندان مدتها به آن اعتقاد داشتند به چالش کشیده شده است. مطالعهای که توسط نیکولای وی. کوکوشکین (Nikolay V. Kukushkin)، دانشیار بالینی در دانشگاه نیویورک، انجام شده و در مجله نیچر منتشر شده است، نشان میدهد که سلولهای غیر مغذی از جمله بافتهای عصبی و کلیوی میتوانند الگوهای محیط خود را شناسایی کنند و با فعال کردن «ژن حافظه» به آن پاسخ دهند. این همان ژنی است که سلولهای مغز از آن برای بازسازی اتصالات خود و تشکیل خاطرات استفاده میکند.
به نقل از اساف، کوکوشکین توضیح میدهد: یادگیری و حافظه به طور کلی تنها با مغز و سلولهای مغز مرتبط دانسته شده بود، اما مطالعه ما نشان میدهد که سلولهای دیگر بدن نیز میتوانند یاد بگیرند و خاطرات را شکل دهند.
برای دستیابی به این کشف غیرمنتظره، محققان دو نوع سلول انسانی غیرمغزی را در معرض الگوهای مختلف سیگنالهای شیمیایی قرار دادند، به طوری که واکنش سلولهای مغز به انتقالدهندههای عصبی در طول فرآیند یادگیری را شبیهسازی میکردند. با مهندسی کردن سلولها برای تولید پروتئین درخشان در هنگام فعال شدن ژن حافظه، این تیم قادر به نظارت بر تواناییهای یادگیری و حافظه سلولها بودند.
نتایج چشمگیر نشان میدهد که سلولهای غیر مغزی قادر بودند بین الگوهای پیوسته و فاصلهدار سیگنالهای شیمیایی تمایز قائل شوند، همانطور که نورونهای مغز میتوانند تفاوت بین جمعآوری اطلاعات و یادگیری را از طریق قرار گرفتن زیاد در معرض آنها در طول زمان تشخیص میدهند.
کوکوشکین میگوید: این نشان میدهد که توانایی یادگیری منحصر به سلولهای مغز نیست، بلکه در واقع میتواند ویژگی اساسی همه سلولها باشد.
این کشف نه تنها درک ما از حافظه را به چالش میکشد، بلکه راههای جدیدی را برای تقویت یادگیری و درمان اختلالات مرتبط با حافظه فراهم میکند. کوکوشکین پیشنهاد میکند که در آینده، ممکن است لازم باشد برای حفظ عملکرد سالم، سایر سلولهای بدن را نیز در نظر بگیریم.
نویسنده این مطالعه در پایان میگوید: این کشف درهای جدیدی را برای درک نحوه عملکرد حافظه باز میکند و میتواند به راههای بهتری برای تقویت یادگیری و درمان مشکلات حافظه منجر شود. در عین حال، نشان میدهد که در آینده، ما باید با بدن خود بیشتر شبیه به مغز رفتار کنیم. برای مثال، آنچه را که پانکراس ما در مورد الگوی وعدههای غذایی گذشته به خاطر میآورد برای حفظ سطح سالم گلوکز خون در نظر بگیریم یا در نظر بگیریم که یک سلول سرطانی الگوی شیمی درمانی را به یاد میآورد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
اسرار فاششده درباره یک ستاره نادر که دوباره جوان شده، نشان میدهند که این ستاره از ادغام دو ستاره شکل گرفته است. به گزارش ایسنا، پژوهش یک گروه بینالمللی از پژوهشگران، جزئیات جالبی را درباره ستاره «HD 65907» نشان داده است که نسبت به سن خود جوانتر و داغتر از حد انتظار به نظر میرسد. […]
به گزارش خبرآنلاین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، «ماو نینگ»، در کنفرانسی خبری گفت: «ما بر این باوریم که برای اقداماتی نظیر مدیریت و خریدوفروش کسبوکارها باید شرکتها مستقل و طبق اصول بازار تصمیم بگیرند.» البته او افزود: «اگر پای شرکتهای چینی وسط باشد، قوانین و مقررات چین باید در نظر گرفته شود.» به نقل […]
شرکت وابسته به آمازون روز سهشنبه با انتشار بیانیهای اعلام کرد که کول نیدهَم، مدیرعامل و بنیانگذار IMDb، بعداز ۳۵ سال از سِمَت خود کنارهگیری و ازاینپس بهعنوان مدیر اجرایی فعالیت خواهد کرد. نیکی سانتورو که تاکنون بهعنوان مدیر ارشد عملیات فعالیت میکرد، جایگاه نیدهم را ازآنِ خود کرده است. او در ابتدا اقدام به […]
طبق تصاویر فاششده از پنل پشتی آیفون ۱۷، تغییر قابلتوجهی در طراحی این مدل مشاهده میشود. در این نسخه، دوربینهای پشتی در یک ماژول افقی یکپارچه شبیه به “ویزر” قرار گرفتهاند که کل لنزها را پوشش میدهد. به گزارش تکناک، تصاویر جدیدی که ادعا میشود متعلق به پنل آیفون ۱۷ است، تغییر اساسی را بهنمایش […]