نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یک ویژگی امنیتی جدید در سیستمعامل iOS 18، که به تازگی توسط شرکت اپل معرفی شده، دسترسی پلیس به آیفونها را سختتر کرده است. به گزارش تکناک و به نقل از ۴۰۴ Media، این ویژگی که شامل ریاستارت خودکار آیفونهای غیرفعال برای چند روز میباشد، باعث شده است که مأموران پلیس برای دسترسی به دستگاههای […]
یک ویژگی امنیتی جدید در سیستمعامل iOS 18، که به تازگی توسط شرکت اپل معرفی شده، دسترسی پلیس به آیفونها را سختتر کرده است.
به گزارش تکناک و به نقل از ۴۰۴ Media، این ویژگی که شامل ریاستارت خودکار آیفونهای غیرفعال برای چند روز میباشد، باعث شده است که مأموران پلیس برای دسترسی به دستگاههای قفلشده مظنونان با چالشهای بیشتری روبهرو شوند.
این اقدام اپل که با عنوان «ریاستارت به دلیل عدم فعالیت» شناخته میشود، به گونهای طراحی شده است که آیفونها پس از گذشت چهار روز قفل بودن، به صورت خودکار ریاستارت شوند.
بر اساس این گزارش، آیفونهای ریاستارتشده به حالت امنیتی خاصی به نام «قبل از اولین بازگشایی» (Before First Unlock) یا BFU وارد میشوند، که نیاز به رمز عبور یا PIN برای باز شدن دارد.
این ویژگی، همانطور که Chris Wade، بنیانگذار شرکت Corellium توضیح داده، با هدف افزایش امنیت دستگاهها طراحی شده است و با ریاستارت دستگاه، به شکل خودکار فعال میشود.
تصاویر منتشر شده، این کد جدید را در iOS 18.1 نشان میدهند. به گفته کارشناسان، حالت BFU در هر دو سیستمعامل iOS و Android هنگام ریاستارت دستگاه فعال میشود.
این حالت از آنجایی که به وارد کردن رمز عبور نیاز دارد، دسترسی کارشناسان جرمشناسی دیجیتال به اطلاعات را محدود و استخراج دادهها را پیچیدهتر کرده است.
به گزارش دانشگاه ایالتی داکوتا، که در زمینه جرمشناسی دیجیتال فعالیت دارد، ویژگی BFU برای محدودسازی دسترسی به دادههای حساس طراحی شده است.
این اقدام اپل باعث شده است که در سالهای اخیر آیفونها به طور مستمر ایمنتر شوند، به گونهای که این رویکرد اپل باعث ایجاد تضادهایی با مجریان قانون شده و بحثهایی را درباره ضرورت وجود روزنههای نفوذ در رمزنگاری به وجود آورده است.
شرکت اپل به درخواست The Verge برای اظهارنظر درباره این ویژگی جدید پاسخی نداده است. اپل پیش از این نیز بارها درخواست مقامات برای ایجاد راههای نفوذ را رد کرده است؛ هرچند که این موضوع مانع تلاش مجریان قانون برای یافتن راهکارهای جایگزین نشده است.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دعوت نهادهای علمی و دانشگاهی از دانشگاهیان و مردم برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس یکی از مهمترین اخباری بود که امروز هفتم فروردین ماه جاری بر سایر اخبار این حوزه غلبه داشت. Source link
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ترکیه در حال ساخت یک ناو هواپیمابر جدید به نام «MUGEM» است که انتظار میرود با نام «TCG Trakya» شناخته شود. این ناو با وزنی معادل ۶۰,۰۰۰ تن در اواسط دهه ۲۰۳۰ وارد خدمت خواهد شد. Trakya قادر خواهد بود تا ۵۰ فروند هواگرد از جمله پهپادهای مشهور شرکت «Baykar»، جنگندههای دریایی […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت دفاعی ترکی Baykar به موفقیت چشمگیری در توسعه پهپاد رزمی Bayraktar TB۳ دست یافته است. این پهپاد در آزمایشی که روز ۲۵ مارس ۲۰۲۴ در منطقه دالامان استان موغله انجام شد، برای اولین بار موشک سوپرسونیک IHA-۱۲۲ را با موفقیت شلیک کرد. موشک از فاصله بیش از ۵۰ کیلومتری به یک […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در توسعهای که میتواند معادلات امنیتی و ارتباطی جهان را دگرگون کند، چین موفق به ساخت دستگاه پیشرفتهای شده است که قادر به قطع کابلهای زیردریایی در عمق بیسابقه ۴۰۰۰ متری است. این فناوری که توسط مرکز تحقیقات کشتی چین (CSSRC) توسعه یافته، میتواند ۹۵٪ از ارتباطات جهانی را تحت تأثیر […]