نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
جنگنده پیشرفته الکترونیکی جدید مبتنی بر ناو چین به نام J-15D، برای اولین بار در یک جلسه تمرین تطبیقی در شهر ژوهای، در استان گوانگدونگ در جنوب چین، در تاریخ ۹ نوامبر به طور عمومی به نمایش گذاشته شد. به گزارش تکناک، جنگنده J-15D یک هواپیمای جنگ الکترونیکی دو نفره است، که قابلیتهای اختلال الکترونیکی […]
جنگنده پیشرفته الکترونیکی جدید مبتنی بر ناو چین به نام J-15D، برای اولین بار در یک جلسه تمرین تطبیقی در شهر ژوهای، در استان گوانگدونگ در جنوب چین، در تاریخ ۹ نوامبر به طور عمومی به نمایش گذاشته شد.
به گزارش تکناک، جنگنده J-15D یک هواپیمای جنگ الکترونیکی دو نفره است، که قابلیتهای اختلال الکترونیکی و تواناییهای ضربهای را با هم ترکیب میکند.
این هواپیما که به عنوان قویترین جنگنده حمله الکترونیکی مبتنی بر ناو در جهان شناخته میشود، به فناوریهای پیشرفتهای مجهز است که میتواند رادارها و سیستمهای موشکی دشمن را مختل کند. همچنین این جت با ایجاد اختلال در حسگرهای دشمن، احتمال بقای خود را افزایش میدهد و نقش مهمی در سرکوب دفاع هوایی دشمن ایفا میکند.
لی جیان، متخصص نیروی دریایی چین، در مصاحبه با شبکه CCTV بیان کرد که جنگنده الکترونیکی J-15D در مقایسه با مدل قدیمیتر J-15، ارتقای چشمگیری داشته است.
این بهبودها شامل سیستمهای الکترونیک پیشرفته، سیستمهای تسلیحاتی بهتر و بدنه بهینهشده است، که این جنگنده را برای استفاده در ناوهای هواپیمابر مدرن مناسبتر و دارای قابلیتهای رزمی بیشتری میکند.
جنگنده J-15 که به «کوسه پرنده» معروف میباشد، از روی جنگنده روسی Su-33 ساخته شده است و در حال حاضر روی دو ناو هواپیمابر چین، یعنی لیائونینگ و شاندونگ، قرار دارد.
طبق گزارشهای پنتاگون، این هواپیمای دو نفره برای انجام حملات ضد کشتی و حملات به اهداف زمینی در مسافتهای طولانی طراحی شده و به سیستمهای جمعآوری اطلاعات الکترونیکی مجهز است.
در جنگهای دریایی مدرن که به شدت به اطلاعات وابسته هستند، قابلیتهای جنگ الکترونیکی اهمیت زیادی دارند. به همین دلیل جنگندههای الکترونیکی میتوانند نقش مهمی در تقویت قدرت ناوهای هواپیمابر ایفا کنند.
پس از اتمام آزمایشهای دریایی، پیشبینی میشود که J-15D که نسخه پیشرفتهتر J-15 میباشد، روی ناو هواپیمابر فوجیان، پیشرفتهترین ناو چین، مستقر شود.
جنگنده J-15D به زودی در بزرگترین نمایشگاه هوایی چین، که «نمایشگاه بینالمللی هوانوردی و فضایی چین» نام دارد، به نمایش گذاشته خواهد شد. این نمایشگاه از ۱۲ تا ۱۷ نوامبر در ژوهای برگزار خواهد شد.
نمایشگاه هوایی چین دو جنگنده رادارگریز این کشور به نامهای J-20 و J-35 را به نمایش خواهد گذاشت، که در این بین J-35 برای اولین بار به طور عمومی رونمایی میشود. این موضوع باعث میشود چین پس از ایالات متحده، دومین کشوری باشد که دو نوع جنگنده رادارگریز در اختیار دارد.
در این نمایشگاه، جنگنده J-15T، هلیکوپتر ضد زیردریایی Z-9F، موشک سطح به هوا HQ-19 و هواپیمای گشت ضد زیردریایی Y-8 به نمایش گذاشته میشوند. همچنین سیستمهای تسلیحاتی کشتیبر و تجهیزات نجات دریایی هم در نمایشگاه به نمایش در خواهند آمد.
همچنین جنگنده رادارگریز روسی Su-57 و تیم آکروباتیک «شوالیههای روسی» هم در نمایشگاه حضور خواهند داشت.
انتظار میرود در این رویداد هواپیماها مانورهایی مانند فرود معکوس و سوختگیری هوایی را اجرا کنند. علاوه بر این، نیروهای دریایی ارتش آزادیبخش خلق چین (PLA) و اولین گروه از خلبانان زن ناوهای هواپیمابر نیز در این نمایشگاه شرکت خواهند کرد.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بنابر گزارش Android Authority، پردازندههای تنسور گوگل که بهصورت اختصاصی برای گوشیهای پیکسل طراحی شدهاند، نقش مهمی در افزایش طول عمر نرمافزاری گوشیهای گوگل ایفا میکند. برخلاف بسیاری از رقبا که از پردازندههای آماده شرکتهایی مانند کوالکام و مدیاتک استفاده میکنند، گوگل با توسعهی تراشهی تنسور، کنترل کاملی بر سختافزار و نرمافزار دستگاههای خود دارد. […]
شرکت امنیتی iVerify، با اسکن بیش از ۲ هزار دستگاه موبایل، هفت مورد آلودگی توسط بدافزار پگاسوس را شناسایی کرد که تأییدی بر شیوع گسترده استفاده از بدافزارهای جاسوسی تجاری در سطح جهانی است. به گزارش تکناک، در سالهای اخیر استفاده از بدافزارهای جاسوسی تجاری توسط بازیگران مختلف علیه طیف وسیعتری از قربانیان افزایش یافته، […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اما Perseverance فقط برای گشتوگذار آنجا نیست و در حال مطالعه سنگهای محلی و ویژگیهای زمینشناسی اطراف با ابزار Mastcam-Z و SuperCam خود است. این ربات شش چرخ به زودی، آزمایش سایش در محل را نهایی میکند و سطح برخی از سنگهای این عکس را برای مطالعه ترکیب و ساختار آنها […]
«شورای عالی انقلاب فرهنگی» نهادی تأثیرگذار و راهبردی در جمهوری اسلامی ایران، با هدف ارتقای فرهنگ و علم، از سال ۱۳۶۳ تاکنون نقشی بیبدیل در هدایت تحولات بنیادین کشور ایفا کرده است. این شورا با تدوین اسناد بالادستی، تأسیس نهادهای کلیدی و سیاستگذاری در حوزههای علمی، فرهنگی و فناوری، بستری برای توسعه پایدار و تقویت […]