نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
[ad_1] پژوهشگران دانشگاه UC Santa Barbara کشف کردهاند که ورزش شدید و کوتاهمدت، به ویژه زیر ۳۰ دقیقه، عملکردهای ذهنی مانند: حافظه و عملکرد اجرایی را بهبود میبخشد. به گزارش تکناک، تحقیقات طولانیمدت ثابت کردهاند که تمرینات ورزشی مداوم در طول زمان باعث مزایای جسمی و ذهنی میشود. اما آیا این موضوع در مورد تمرینات […]
[ad_1]
پژوهشگران دانشگاه UC Santa Barbara کشف کردهاند که ورزش شدید و کوتاهمدت، به ویژه زیر ۳۰ دقیقه، عملکردهای ذهنی مانند: حافظه و عملکرد اجرایی را بهبود میبخشد.
به گزارش تکناک، تحقیقات طولانیمدت ثابت کردهاند که تمرینات ورزشی مداوم در طول زمان باعث مزایای جسمی و ذهنی میشود. اما آیا این موضوع در مورد تمرینات شدید و کوتاهمدت هم صدق میکند؟ گروهی از دانشمندان دانشگاه UC Santa Barbara به این موضوع نگاهی دقیقتر انداختهاند.
بری گیسبریکت، محقق ارشد این مطالعه گفت: «یکی از یافتههای ثابت این است که مداخلات ورزشی (مانند یک برنامه که شما به عنوان مثال سه بار در هفته در طول چند ماه یا سالها انجام میدهید)، عملکرد مغز را بهبود میبخشد و حتی میتواند نوآرایی نورونها (فرایندی که در آن نورونهای جدید در مغز تشکیل میشوند) را تقویت کند. اما مطالعه ما به اثرات ورزش شدید و کوتاهمدت میپردازد و تاکنون به نتایج بسیار متنوعی دست یافتهایم.»
بر اساس نتایج رویکرد شبیهسازی محققان، دوچرخهسواری و تمرینات با شدت بالا (HIIT) بیشترین اثرات مداوم را در بهبود حافظه، توجه، عملکرد اجرایی، پردازش اطلاعات و سایر عملکردهای شناختی داشتند.
گیسبریکت اعلام کرد: «ما به این نتیجه رسیدیم که فعالیتهای شدید بیشترین تأثیر را بر عملکرد مغز داشتند. در نهایت، اثرات ورزش کمتر از ۳۰ دقیقه بیشتر از آنهایی بود که بیش از ۳۰ دقیقه طول میکشید. تحقیق ما نشان داد که تک جلسات ورزشی اثر مثبتی بر عملکرد ذهن دارند.»
محققان در میان یافتههای خود متوجه شدند که عملکرد اجرایی، کلیدیترین حوزه عملکرد مغز است که تحت تأثیر ورزش شدید، مانند تمریناتHIIT قرار میگیرد.
گیسبریکت بیان کرد: «بهبودها ممکن است در یک دوره تمرین کم باشند چون اغلب در زمانهایی اندازهگیری میشوند که فعالیت فیزیکی به کارهای ذهنی مربوط نیست. این موضوع فرضیه جالبی را مطرح میکند که شاید استفاده از فعالیتهایی که نیاز به ترکیب حرکات بدنی و فکر کردن دارند، مزایای بیشتری به همراه داشته باشند.»
مطالعات آینده به بررسی این موضوع خواهند پرداخت که آیا ترکیب فعالیت بدنی با وظایف ذهنی باعث مزایای بیشتری میشود یا خیر و در همین راستا گیسبریکت و تیم او قصد دارند این ایده را با استفاده از ترکیبی از وظایف آزمایشگاهی و فعالیتهای دنیای واقعی آزمایش کنند.
مطالعه آنها به تازگی در مجله Communications Psychology منتشر شده است.
[ad_2] Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
[ad_1] به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حلقههای عجیب سرشار از گرد و غبار در این عکس احتمالا پوستههای سهبعدی هستند، اما نحوه ایجاد آنها هنوز مشخص نشده است. به نقل از ناسا، مکان ایجاد حلقهها به خوبی شناخته شده است. آنها در یک منظومه ستارهای دوتایی در فاصله ۶۰۰۰ سال نوری به سمت صورت […]
[ad_1] تحلیلهای ژنتیکی هوش مصنوعی، عوامل ژنتیکی مؤثر در بیماری پارکینسون و داروهای قابل استفاده مجدد را برای درمان بیماری پارکینسون شناسایی میکنند. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز ژنوم کلینیک کلیولند»(CCGC) با موفقیت از مدلهای ژنتیکی پیشرفته هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پارکینسون استفاده کردند. آنها عوامل ژنتیکی مؤثر در پیشروی بیماری و داروهای مورد […]
[ad_1] تیم کوک، مدیرعامل اپل، در جریان جلسهی توجیهی مربوطبه گزارش مالی جدید این شرکت به مسیر پیش روی آیفون اشاره کرد. به روایت کوک، فضای زیادی برای ایجاد نوآوری وجود دارد. این گفته در حالی مطرح میشود که شایعهها دربارهی رونمایی آیفون ۱۷ ایر به اوج رسیدهاند. کوک معمولا در جلسههای مالی جزئیات دقیقی […]
[ad_1] طبق اطلاعات فاششده، گوشی گلکسی S25 اج سامسونگ احتمالاً با دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و نمایشگر مجهز به Gorilla Glass Victus 2 عرضه خواهد شد. به گزارش تکناک، گوشی گلکسی S25 اج در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ معرفی شد. هنوز تاریخ دقیق عرضه این گوشی پرچمدار باریک مشخص نیست؛ اما افشاگری جدید جزئیات مهمی […]