نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
پژوهشگران دانشگاه UC Santa Barbara کشف کردهاند که ورزش شدید و کوتاهمدت، به ویژه زیر ۳۰ دقیقه، عملکردهای ذهنی مانند: حافظه و عملکرد اجرایی را بهبود میبخشد. به گزارش تکناک، تحقیقات طولانیمدت ثابت کردهاند که تمرینات ورزشی مداوم در طول زمان باعث مزایای جسمی و ذهنی میشود. اما آیا این موضوع در مورد تمرینات شدید […]
پژوهشگران دانشگاه UC Santa Barbara کشف کردهاند که ورزش شدید و کوتاهمدت، به ویژه زیر ۳۰ دقیقه، عملکردهای ذهنی مانند: حافظه و عملکرد اجرایی را بهبود میبخشد.
به گزارش تکناک، تحقیقات طولانیمدت ثابت کردهاند که تمرینات ورزشی مداوم در طول زمان باعث مزایای جسمی و ذهنی میشود. اما آیا این موضوع در مورد تمرینات شدید و کوتاهمدت هم صدق میکند؟ گروهی از دانشمندان دانشگاه UC Santa Barbara به این موضوع نگاهی دقیقتر انداختهاند.
بری گیسبریکت، محقق ارشد این مطالعه گفت: «یکی از یافتههای ثابت این است که مداخلات ورزشی (مانند یک برنامه که شما به عنوان مثال سه بار در هفته در طول چند ماه یا سالها انجام میدهید)، عملکرد مغز را بهبود میبخشد و حتی میتواند نوآرایی نورونها (فرایندی که در آن نورونهای جدید در مغز تشکیل میشوند) را تقویت کند. اما مطالعه ما به اثرات ورزش شدید و کوتاهمدت میپردازد و تاکنون به نتایج بسیار متنوعی دست یافتهایم.»
بر اساس نتایج رویکرد شبیهسازی محققان، دوچرخهسواری و تمرینات با شدت بالا (HIIT) بیشترین اثرات مداوم را در بهبود حافظه، توجه، عملکرد اجرایی، پردازش اطلاعات و سایر عملکردهای شناختی داشتند.
گیسبریکت اعلام کرد: «ما به این نتیجه رسیدیم که فعالیتهای شدید بیشترین تأثیر را بر عملکرد مغز داشتند. در نهایت، اثرات ورزش کمتر از ۳۰ دقیقه بیشتر از آنهایی بود که بیش از ۳۰ دقیقه طول میکشید. تحقیق ما نشان داد که تک جلسات ورزشی اثر مثبتی بر عملکرد ذهن دارند.»
محققان در میان یافتههای خود متوجه شدند که عملکرد اجرایی، کلیدیترین حوزه عملکرد مغز است که تحت تأثیر ورزش شدید، مانند تمریناتHIIT قرار میگیرد.
گیسبریکت بیان کرد: «بهبودها ممکن است در یک دوره تمرین کم باشند چون اغلب در زمانهایی اندازهگیری میشوند که فعالیت فیزیکی به کارهای ذهنی مربوط نیست. این موضوع فرضیه جالبی را مطرح میکند که شاید استفاده از فعالیتهایی که نیاز به ترکیب حرکات بدنی و فکر کردن دارند، مزایای بیشتری به همراه داشته باشند.»
مطالعات آینده به بررسی این موضوع خواهند پرداخت که آیا ترکیب فعالیت بدنی با وظایف ذهنی باعث مزایای بیشتری میشود یا خیر و در همین راستا گیسبریکت و تیم او قصد دارند این ایده را با استفاده از ترکیبی از وظایف آزمایشگاهی و فعالیتهای دنیای واقعی آزمایش کنند.
مطالعه آنها به تازگی در مجله Communications Psychology منتشر شده است.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ویوک راماسوامی از رهبری مشترک وزارتخانهی بهرهوری دولت (DOGE) رئیسجمهور دونالد ترامپ استعفا داد و ایلان ماسک را در سازمان مذکور تنها گذاشت. دلیل رسمی استعفای راماسوامی این است که ظاهراً او قصد دارد نامزد فرمانداری ایالت اوهایو شود. آنا کلی، سخنگوی DOGE در بیانیهای به آسوشیتدپرس گفت: «ویوک راماسوامی نقش حیاتی در کمک به […]
در نشست هماندیشی بررسی ابعاد پویش روایت مقاومت و پیروزی مردم غزه و لبنان در خصوص جنایات رژیم صهیونیستی در غزه بحث و تبادل نظر شکل گرفت و بر اهمیت روایت پیروزی جبهه مقاومت تاکید شد. به گزارش ایسنا، نشست هماندیشی بررسی ابعاد پویش روایت مقاومت و پیروزی مردم غزه و لبنان با حضور حسن […]
چهاردهمین مسابقه ملی فناوری نانو تابستان ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد و برگزیدگان این مسابقه در کنار حمایتهای مادی و معنوی ستاد ویژه توسعه فناوریهای نانو و میکرو، از امتیاز بنیاد ملی نخبگان، همسطح سایر المپیادها برخوردار خواهند شد. به گزارش ایسنا، مسابقه ملی فناوری نانو، بزرگترین رقابت علمی با موضوع علم و فناوری نانو و با […]
چکمههای ماساژ SoleFlux Relax دستگاهی مؤثر برای درمان درد و خستگی پا در خانه است که با تنظیمات سفارشی، راحتی و تسکین سریع را فراهم میکند. به گزارش تکناک، اگر از درد پا رنج میبرید، چه درد موقتی و چه مزمن، میدانید که درمان آن چقدر دشوار است و اغلب تنها راهحل مؤثر، جلسات مکرر […]