نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ربات جدیدی که برای همکاری با انسان طراحی شده است، مراحل آزمایشی را میگذراند تا برای تولید گسترده آماده شود. به گزارش ایسنا، همکاری رباتها با انسانها گامبهگام پیشرفت میکند و به اوج خود نزدیک میشود. به نقل از تک کرانچ، با تماشای ربات «کارتر پرو»(Carter Pro) که در راهروهای انبار دفتر مرکزی شرکت «روبوست […]
ربات جدیدی که برای همکاری با انسان طراحی شده است، مراحل آزمایشی را میگذراند تا برای تولید گسترده آماده شود.
به گزارش ایسنا، همکاری رباتها با انسانها گامبهگام پیشرفت میکند و به اوج خود نزدیک میشود.
به نقل از تک کرانچ، با تماشای ربات «کارتر پرو»(Carter Pro) که در راهروهای انبار دفتر مرکزی شرکت «روبوست ایآی»(Robust AI) در کالیفرنیا حرکت میکند، دو مورد بلافاصله قابل توجه به نظر میرسند. اولین مورد، واحدهای قفسهبندی است که استاندارد، مدولار و غیر سفارشی هستند. قابهای سیمی برای هر کسی که زمان خود را در انبارها سپری کرده، آشنا به نظر میرسند و این قطعا به دلیل طراحی است.
دومین مورد، عنصر قابل مشاهده ربات چرخدار نیست، بلکه نحوه تعامل انسانها در فضای کار با همکار خودکارشان است. در حالی که کارتر پرو در سالنها میچرخد، کارمندان قوی آن را برمیدارند و جابهجا میکنند. این امتیاز کوچک به نظر میرسد اما در دنیایی که انسانها و رباتها در کنار هم کار میکنند، قابل توجه است.
مسئله ایمنی در داستانهایی که ظهور رباتهای انساننما را در محیط کار پوشش میدهند، با نظم کافی مطرح نشده است. اگرچه برخی از شرکتها فراتر از دورانی هستند که انسانها در کنار یک سیستم فلزی متحرک خودکار کار میکنند اما خطر همیشه وجود دارد؛ همانطور که لیفتراکهای برقی از دهه ۱۹۳۰ وجود داشتهاند و هنوز هم به طور منظم در آسیبهای محل کار نقش دارند.
توانایی حرکت دستی ربات میتواند بخش مهمی از استقرار سیستمهای رباتیک صنعتی در آینده باشد. برای کارتر پرو، این به معنای قابلیتی بیش از تبدیل شدن به یک قطعه غیر فعال از تجهیزات است. این به معنای احساس نیروی اعمالشده و تنظیم براساس آن است. این ربات یک دسته به رنگ نارنجی روشن دارد که امکان کنترل با دست را فراهم میکند.
با توجه به سابقه بنیانگذاران روبوست ایآی، این که ماهیت مشارکتی یک اصل سیستم است، تعجبآور نیست. «رادنی بروکس»(Rodney Brooks) مدیر ارشد فناوری روبوست ایآی پیشتر شرکت «ریثینک رباتیکس»(Rethink Robotics) را تأسیس کرد که بر تعاملات بین انسان و ربات متمرکز بود.
پیشبینی میشود که انسانها و رباتها در آینده کنار هم باشند. بنابراین، مهم است اطمینان حاصل شود که این کار را با خیال راحت انجام میگیرد.
یکی دیگر از ویژگیهای متمایز کارتر پرو که بروکس خاطرنشان کرد، استفاده از دوربین به جای فناوری لیدار است. محبوبیت این کار بین سازندگان رباتهای متحرک مستقل در حال افزایش است. قیمتگذاری تنها یک قطعه بزرگ از این پازل است اما دلایل دیگری هم وجود دارند که نشان میدهند لیدار ممکن است بهترین راه حل در محیط انبار نباشد.
پیش از عرضه مدل تولیدی، تعدادی از شرکا نسخه اولیه ربات را آزمایش کردهاند. بروکس گفت: کمی بیش از یک هفته بود که اولین نمونه آن از خط تولید خارج شد.
شرکت «دیاچال»(DHL) اولین مشتری بزرگی است که به طور عمومی معرفی شده اما بروکس خاطرنشان کرد که روبوست ایآی در حال تنوع بخشیدن به مجموعه مشتریان خود است.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بنابر گزارش Android Authority، پردازندههای تنسور گوگل که بهصورت اختصاصی برای گوشیهای پیکسل طراحی شدهاند، نقش مهمی در افزایش طول عمر نرمافزاری گوشیهای گوگل ایفا میکند. برخلاف بسیاری از رقبا که از پردازندههای آماده شرکتهایی مانند کوالکام و مدیاتک استفاده میکنند، گوگل با توسعهی تراشهی تنسور، کنترل کاملی بر سختافزار و نرمافزار دستگاههای خود دارد. […]
شرکت امنیتی iVerify، با اسکن بیش از ۲ هزار دستگاه موبایل، هفت مورد آلودگی توسط بدافزار پگاسوس را شناسایی کرد که تأییدی بر شیوع گسترده استفاده از بدافزارهای جاسوسی تجاری در سطح جهانی است. به گزارش تکناک، در سالهای اخیر استفاده از بدافزارهای جاسوسی تجاری توسط بازیگران مختلف علیه طیف وسیعتری از قربانیان افزایش یافته، […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اما Perseverance فقط برای گشتوگذار آنجا نیست و در حال مطالعه سنگهای محلی و ویژگیهای زمینشناسی اطراف با ابزار Mastcam-Z و SuperCam خود است. این ربات شش چرخ به زودی، آزمایش سایش در محل را نهایی میکند و سطح برخی از سنگهای این عکس را برای مطالعه ترکیب و ساختار آنها […]
«شورای عالی انقلاب فرهنگی» نهادی تأثیرگذار و راهبردی در جمهوری اسلامی ایران، با هدف ارتقای فرهنگ و علم، از سال ۱۳۶۳ تاکنون نقشی بیبدیل در هدایت تحولات بنیادین کشور ایفا کرده است. این شورا با تدوین اسناد بالادستی، تأسیس نهادهای کلیدی و سیاستگذاری در حوزههای علمی، فرهنگی و فناوری، بستری برای توسعه پایدار و تقویت […]