نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
آئیننامه جدید ارتقای علوم انسانی، اجتماعی و هنر در جلسه شورای تحول و ارتقای علوم انسانی بررسی و آماده طرح در شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت. به گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسانه وروابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، یکی از محورهای اصلی این جلسه، بررسی و تصویب مادهای جدید در آییننامه ارتقاء […]
آئیننامه جدید ارتقای علوم انسانی، اجتماعی و هنر در جلسه شورای تحول و ارتقای علوم انسانی بررسی و آماده طرح در شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسانه وروابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، یکی از محورهای اصلی این جلسه، بررسی و تصویب مادهای جدید در آییننامه ارتقاء با عنوان «فناوری» بود. این ماده به عنوان یک ماده مستقل، جایگاهی ویژه برای فعالیتهای فناورانه در حوزه علوم انسانی و هنر قائل میشود.
به گفته دکتر سعیدرضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی، فناوری، نوع آوری و مسئولیت اجتماعی باید بهعنوان ابزاری کلیدی در مسیر پژوهشی برای حل مسائل کشور در نظر گرفته شود.
وی تاکید کرد: ضروری است تعریف عملیاتی دقیقی از فناوری ارائه شود تا اعضای هیئت علمی بتوانند بر اساس آن فعالیتهای خود را ساماندهی کنند. همچنین باید از همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای ایجاد شرکتهای دانش بنیان در حوزه علوم انسانی بهره گرفت.
رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی در این نشست، به مسیرهای ارتقاء اشاره کرد که شامل مسیرهای آموزشی، آموزشی-پژوهشی و پژوهشی است.
وی تاکید کرد: برای هر مسیر، سازوکار امتیازات باید بهصورت دقیق مورد بررسی و نقد قرار گیرد.
دکتر عاملی، با تأکید بر اهمیت استفاده از اعضای هیئت علمی گروههای علوم انسانی و هنر در حوزه فناوری، اظهار داشت: ضروری است با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ایجاد شرکتهای دانش بنیان در حوزه علوم انسانی را پیگیری کنیم.
وی با اشاره به اهمیت تعریف عملیاتی از مفهوم فناوری در علوم انسانی و هنر، عنوان کرد: در حوزههایی مانند روانشناسی و مشاوره، بازتولید علوم در حوزه نرم و دیجیتال، ظرفیتهای جدیدی را در زیستبوم دوم علم به وجود آورده است.
عاملی تأکید کرد: با تعریف عملیاتی از فناوری و تدوین الگوریتمهای مرتبط، میتوان خروجیهای علمی را به سازوکارهای کاربردی تبدیل کرد که این امر اساتید را به سمت فعالیتهای فناورانه سوق میدهد.
در ادامه جلسه، اعضا به بررسی مصادیق فناوری در حوزههای مختلف علوم انسانی و هنر پرداختند و بر ضرورت تبیین دقیق این مفاهیم برای تسهیل در اجرای آییننامههای مرتبط تأکید کردند. در این جلسه بعد از نزدیک به ۲۰۰۰ نفر ساعت کار تخصصی و معطوف به ظرفیت های خاص حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر، آئین نامه ارتقای علوم انسانی، اجتماعی و هنر جمع بندی و آماده طرح در شورایعالی انقلاب فرهنگی شد.
در این اقدام با مرکزیت دبیرخانه شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و مرکز تحقیقات سیاست علمی و همکاری دانشگاه ها و حوزه های علمیه کار به جمع بندی رسید.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ایسنا/کردستان رئیس جهاددانشگاهی کردستان از اخذ گواهینامه صلاحیت از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای فعالیت مراکز نوآوری جهاددانشگاهی استان در دو شهرستان سنندج و بیجار خبر داد. محمدعادل رضایی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه ایجاد مراکز نوآوری و شکوفایی فرصتی است تا از روشهای بهتری برای تسهیل اشتغالزایی جوانان استفاده […]
عکس اول «رصدخانه ورا روبین» تنها کسری از قدرتی را به نمایش میگذارد که دوربین نهایی آن خواهد داشت. به گزارش ایسنا، تلسکوپ غولپیکر واقع در شیلی برای اولین بار چشمان خود را باز کرده و اگرچه برخی ممکن است این منظره را چشمگیر ندانند اما دانشمندان مسئول آن بسیار هیجانزده هستند. به نقل از […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، اخیرا دانشگاه زنان سوکمیونگ اعلام کرد که کیم کیون هی، بانوی اول کره جنوبی در پایاننامه کارشناسی ارشد خود سرقت ادبی داشته و به این دلیل مدرک او لغو خواهد شد. به این ترتیب، دانشگاه کوکمین که کیون هی مدرک دکتری خود را از آنجا دریافت کرده بود، […]
بر اساس اعلام دبیرخانه سیزدهمین جایزه علمی شهید علیمحمدی، صاحبان رسالههای دکتری برگزیده در رشتۀ فیزیک تا ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ فرصت دارند در فراخوان این جایزه ثبت نام کنند. به گزارش ایسنا، این جایزه در سال ۱۴۰۳ به رسالههای دکتری برگزیده در رشتۀ فیزیک که در داخل کشور تهیه شده و طی سالهای ۱۳۹۹ تا […]