نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مراسم افتتاح دومین المپیاد بینالمللی فناوری نانو با حضور نمایندگان کشورهای ایران، تایلند، هنگ کنگ، تایوان و مالزی در کوالالامپور برگزار شد. به گزارش ایسنا، مالزی بر اساس مقررات مربوط به اساسنامه برگزاری المپیاد به عنوان میزبان با دو تیم در این دوره شرکت کرده است. طرحهای انتخابی قابل ارائه در این دوره درباره چالشهای جهانی […]
مراسم افتتاح دومین المپیاد بینالمللی فناوری نانو با حضور نمایندگان کشورهای ایران، تایلند، هنگ کنگ، تایوان و مالزی در کوالالامپور برگزار شد.
به گزارش ایسنا، مالزی بر اساس مقررات مربوط به اساسنامه برگزاری المپیاد به عنوان میزبان با دو تیم در این دوره شرکت کرده است.
طرحهای انتخابی قابل ارائه در این دوره درباره چالشهای جهانی در زمینه کاربردهای نانوفناوری در توسعه و تولید انرژیهای نو (جایگزین) شامل انرژی بادی، انرژی خورشیدی، انرژی هستهای، سوخت هیدروژنی، انرژی جزر و مد، انرژی زمین گرمایی و انرژی زیستتودهای است.
افشین رمضی، مدیر دبیرخانه دائمی المپیاد بینالمللی فناوری نانو و سرپرست تیم ایران گفت: دانشجویان نیما دهقان و حمیدرضا قربانی از دانشگاه صنعتی اصفهان به همراه دو استاد راهنما، طرحهای خود را در زمینه انرژیهای نو در این المپیاد ارائه خواهند کرد.
رمضی افزود: نحوه برگزاری این المپیاد متفاوت است و به شکل انجام آزمون کتبی نیست، زیرا شرکتکنندگان طرحهای پژوهشی خود را به صورت سخنرانی ارائه میکنند.
وی همچنین توسعه تعاملات علمی و فناورانه با مجموعههای مرتبط در کشور مالزی را مهمترین هدف حاشیهای این رویداد اعلام کرد.
شرکتکنندگان به مدت دو روز فرصت دارند طرحهای تحقیقاتی خود را درباره چالشهای جهانی در دومین المپیاد بینالمللی فناوری نانو در مالزی ارائه کنند.معرفی برگزیدگان و اهداء جوایز روز دوشنبه ۲۸ آبان سال جاری در مراسم اختتامیه انجام خواهد شد.
کشور تایوان نیز برای میزبانی سومین دوره المپیاد جهانی فناوری نانو (۲۰۲۶) اعلام آمادگی کرده است.
به نقل از ستاد نانو، نخستین دوره این المپیاد در سال ۲۰۱۸ به میزبانی ایران با حضور تیمهای هشت کشور تایوان، مالزی، روسیه، کره جنوبی، آلمان، ایتالیا، انگلیس و ایران در پارک فناوری پردیس برگزار شد.
دومین دوره هم پس از ۶ سال وقفه به علت همهگیری کرونا، امسال به میزبانی مالزی در حال برگزاری است.
المپیاد نانو به ابتکار و پیشنهاد ستاد فناوری نانوی ایران در مجامع بینالمللی از جمله مجمع آسیایی نانو برای نخستین بار در جهان مطرح و مورد استقبال واقع شد.
جمهوری اسلامی ایران ضمن تدوین قوانین این المپیاد، کمیته راهبری را با مدیریت تهران و پذیرش اعضایی از کشورهای روسیه، تایوان، کره جنوبی و اتحادیه اروپا و بعدها عمان تشکیل داد.
برهمین اساس دبیرخانه دائمی المپیاد بینالمللی فناوری نانو در تهران است و دبیرخانه اجرایی آن هر دو سال یک بار در کشور میزبان، تعیین و تشکیل میشود.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
طبق گزارش اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) استفاده از هوش مصنوعی در بخشهایی مانند مراکز داده، حمل و نقل و صنعت میتواند مصرف انرژی را به طور چشمگیری کاهش داده و از انتشار گازهای گلخانهای جلوگیری کند، همچنین این فناوری قادر است در مدیریت انرژیهای تجدیدپذیر مانند خورشیدی و بادی با پیشبینی تقاضا و بهینهسازی مصرف انرژی، به کاهش وابستگی به […]
پیامی مخفی به زبان مورس در بازی Silent Hill 2 Remake کشف شده است که به نظریه گیر افتادن جیمز ساندرلند در چرخه بیپایان یافتن مری اعتبار بیشتری میبخشد. به گزارش تکناک و به نقل از یوروگیمر، یکی از طرفداران بازی معتقد است که این پیام روی دو تلویزیون در بازی دیده میشود، که یکی […]
به نظر میرسد دانشمندان قدیمیترین شواهد مستقیم از جریان آب داغ روی مریخ در دوران باستان آن را یافتهاند. این کشف میتواند نشان دهد که سیارهی سرخ، با وجود ظاهر خشک و بیروح امروزیاش، ممکن است در گذشتههای دور توانایی پشتیبانی از حیات را داشته است. به گزارش سرویس اخبار نجوم رسانه فناوری تکنا، این […]
این قابلیت به کاربران مسافر اجازه میدهد کاربران راننده را در جریان شرایط و ترجیحاتشان در سفر قرار دهند. با اضافه شدن قابلیتهای جدید، کاربران میتوانند پیش از ثبت درخواست سفر، مواردی از جمله همراه داشتن بار و چمدان، تنظیم دمای مطلوب خودرو، تمایل به سکوت در طول سفر و پخش موسیقی را به کاربر […]