نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
برند ناتینگ نسخهی اندروید ۱۵ را برای گوشی CMF Phone 1 منتشر کرد. این بهروزرسانی از اوایل دیماه برای فون ۲ و فون 2a با رابط کاربری Nothing OS 3.0 آغاز شد و هفتهی گذشته در دسترس کاربران ناتینگ فون ۱ قرار گرفت. سی ام اف فون ۱ سال گذشته بهعنوان اقتصادیترین گوشی ناتینگ معرفی […]
برند ناتینگ نسخهی اندروید ۱۵ را برای گوشی CMF Phone 1 منتشر کرد. این بهروزرسانی از اوایل دیماه برای فون ۲ و فون 2a با رابط کاربری Nothing OS 3.0 آغاز شد و هفتهی گذشته در دسترس کاربران ناتینگ فون ۱ قرار گرفت.
سی ام اف فون ۱ سال گذشته بهعنوان اقتصادیترین گوشی ناتینگ معرفی شد و نسبت به قیمت ۱۹۹ دلاری خود، عملکرد، سختافزار و حتی دوربین قابل توجهی را ارائه کرد. بررسی CMF Phone 1 زومیت نشان داد که این محصول از هر لحاظ درمقایسهبا رقبای همردیف خود، بهترین گوشی اقتصادیای است که میتوان خرید.
بهروزرسانی اندروید ۱۵ در گوشی CMF Phone 1 چند ویژگی جدید ناتینگ را شامل میشود، از جمله ویجتهای مشترک، سبک جدیدی برای جعبهی اپلیکیشنها و طراحی مجدد صفحهی قفل در میان تغییرات و بهبودهای دیگر.
براساس اعلام ناتینگ، ویژگیهای نرمافزاری زیر از طریق دریافت بهروزسانی اندروید ۱۵ در CMF Phone 1 اعمال میشوند:
از ویجتها برای ارتباط با دوستان و خانوادهی استفاده کنید. ویجتهای گوشی ناتینگ فونِ دوست خود را روی صفحهی اصلی گوشی خود مشاهده کنید و از این طریق با یکدیگر تعامل داشته باشید.
ویجتهای مشترک درحالحاضر تنها در میان دستگاههای ناتینگ پشتیبانی میشوند و فقط ویجتهای عکس (بهصورت مربعی) قابل اشتراکگذاری هستند. ازآنجاکه ویجتهای مشترک در حالت بتا قرار دارند، ممکن است با برخی مشکلات مواجه شوید.
ابزارهای سفارشیسازی جدیدی برای صفحهی قفل گوشی CMF Phone 1 معرفی شدهاند. میتوانید با فشردن طولانیمدت صفحهی قفل یا از طریق صفحهی سفارشیسازی (Customisation) به آن دسترسی پیدا کنید.
فضای ویجت گسترش یافته است و به شما این امکان را میدهد که ویجتهای بیشتری را روی صفحهی قفل خود قرار دهید.
جعبهی هوشمند بهطور خودکار برنامههای شما را در پوشهها دستهبندی و جعبهی برنامهی شما را سازماندهی میکند و پیدا کردن برنامهها را آسانتر میسازد.
اکنون میتوانید اپلیکیشنهای مورد علاقه را در بالای جعبهی برنامه برای دسترسی سریع به آنها سنجاق کنید.
نمای پاپآپ را به هر موقعیتی در صفحه بکشید تا چندوظیفگی راحتتری داشته باشید. بهراحتی میتوانید اندازهی نمای پاپآپ را با کشیدن گوشههای پایین آن تغییر دهید. نمای پاپآپ را در لبهی صفحه سنجاق کنید تا بهسرعت به آن دسترسی پیدا کنید.
نوتیفیکیشنهای ورودی را بهسمت پایین بکشید تا به نمای پاپآپ بروید؛ بدین ترتیب اطلاعات را بدون ترک برنامهی فعلی مشاهده خواهید کرد.
بخش تنظیمات سریع (Quick Settings) بازطراحی و تجربهی ویرایش آن بهینه شده است. میتوانید بهراحتی میانبرها را متناسب با سلیقهی خود تنظیم کنید.
کتابخانهی ویجتها بازطراحی شده است. ویجتهای مورد علاقهی خود را انتخاب کنید یا بهسمت چپ بکشید تا ویجتهای دیگر را ببینید.
اجازه دهید هوش مصنوعی عادات استفادهی شما را یاد بگیرد و برنامههای پرکاربرد شما را اولویتبندی کند. برنامهها بهطور هوشمندانه برای تجربهای روانتر و کارآمدتر فعال نگه داشته میشوند. همچنین نمایش وضعیت شارژ در صفحهی قفل بهبود یافته است تا بهراحتی سرعت شارژ را با یک نگاه متوجه شوید.
پشتیبانی از عملکرد آرشیو خودکار اضافه شده است. در این صورت، بهطور خودکار فضای ذخیرهسازی را بدون حذف برنامهها یا دادهها از دستگاه شما، آزاد میکند.
مقالههای مرتبط
امکان اسکرین ریکورد و اشتراکگذاری قسمتی از صفحه فراهم شده است؛ بنابراین در صورت تمایل میتوانید فقط یک بخش از صفحه را ضبط کنید.
بهروزرسانیهای مذکور بهصورت تدریجی برای کاربران CMF Phone 1 در حال ارائه است؛ به این معنی که درحالیکه برخی از کاربران اوایل هفتهی گذشته بهروزرسانی را دریافت کردهاند، دیگران احتمالاً باید چند روز دیگر منتظر بمانند.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شورای علمی مرکز فرهنگی-دانشجویی «امام(ره)، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی» در سالن شهید صبوری معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار شد. به گزارش ایسنا، شورای علمی مرکز فرهنگی-دانشجویی «امام(ره)، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی» با حضور علی منتظری، رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، حجت الاسلام والمسلمین علی ذوعلم، رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، قادر آشنا، […]
شرکت Noise به تازگی از اولین تگ هوشمند خود با نام Noise Tag 1 رونمایی کرده که با سیستمعاملهای اندروید و iOS سازگار است. به گزارش تکناک، این تگ هوشمند که برای ردیابی اشیای مختلف طراحی شده، برای اولین بار در هند معرفی شد و از ویژگیهای خاصی برخوردار است که آن را به انتخابی […]
اداره هوانوردی فدرال آمریکا(FAA) به دنبال انفجار روز گذشته موشک استارشیپ متعلق به شرکت اسپیسایکس در آسمان، پرتاب این موشک را تا اطلاع ثانوی ممنوع کرد. قبل از اینکه اجازه پرتاب مجدد به آن داده شود، اسپیسایکس باید تحقیقات خود را در این زمینه تکمیل کند. به گزارش ایسنا، اداره هوانوردی فدرال(FAA) به شرکت اسپیسایکس […]
«ایلان ماسک» گفت که انفجار مرحله بالایی موشک «استارشیپ» در روز ۱۶ ژانویه احتمالا ناشی از نشت سوخت موشک بوده است. به گزارش ایسنا، موشک «استارشیپ»(Starship) در روز ۱۶ ژانویه از تاسیسات «استاربیس»(Starbase) شرکت «اسپیسایکس»(SpaceX) در جنوب تگزاس پرتاب شد و هفتمین آزمایش پرواز خود را آغاز کرد. به نقل از اسپیس، همه چیز در […]