نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
بازار گوشیهای هوشمند تاشو با چالش های جدی روبهروست. این بازار برای نخستین بار در تاریخ خود با کاهش سالانه مواجه شده است و پیشبینی میشود که شرایط حتی وخیمتر نیز شود. با این حال نکتهای امیدوارکننده را برجسته میکند: ورود قریبالوقوع اپل به این عرصه با آیفون تاشوی جدیدش. به گزارش سرویس اخبار موبایل […]
بازار گوشیهای هوشمند تاشو با چالش های جدی روبهروست. این بازار برای نخستین بار در تاریخ خود با کاهش سالانه مواجه شده است و پیشبینی میشود که شرایط حتی وخیمتر نیز شود. با این حال نکتهای امیدوارکننده را برجسته میکند: ورود قریبالوقوع اپل به این عرصه با آیفون تاشوی جدیدش.
به گزارش سرویس اخبار موبایل رسانه خبری تکنا، با اینکه گوشیهای تاشو هنوز در مراحل اولیه رشد خود قرار دارند، به نظر میرسد که این فناوری به یک نقطه اوج نامطلوب رسیده است. برای اولین بار، در سهماهه سوم سال ۲۰۲۴، میزان خرید پنلهای نمایشگر تاشو نسبت به سال قبل کاهش یافته است.
از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ بازار گوشیهای تاشو رشد سالانهای حداقل ۴۰ درصدی را تجربه کرد، اما اکنون انتظار میرود این بازار در سال ۲۰۲۴ تنها ۵ درصد رشد کند و در سال ۲۰۲۵ با کاهش ۴ درصدی مواجه شود. تقاضا در حدود ۲۲ میلیون پنل متوقف شده است. میزان خرید نمایشگرهای تاشو در سهماهه سوم ۲۰۲۴ نسبت به سال گذشته ۳۸ درصد کاهش یافته و پیشبینی میشود که در چهار دوره از پنج دوره آینده نیز کاهش یابد. این ارقام برای شرکتهایی که روی گوشیهای تاشو حساب باز کردهاند، خبرهای ناامیدکنندهای است.
به طور طبیعی گزارش مذکور پیشبینی میکند که آیفون تاشوی اپل بتواند مسیر این بازار را تغییر دهد. آیفون تاشوی اپل طبق پیشبینیها قرار است اواخر سال ۲۰۲۶ روانه بازار شود و DSCC انتظار دارد این سال به نقطه عطفی برای بازار گوشیهای تاشو تبدیل شود. ورود اپل به این بازار، با توجه به موقعیت بیرقیب این شرکت در حوزه گوشیهای پرچمدار، میتواند رشد قابل توجهی را برای این بازار به ارمغان آورد.
با اینکه بازار گوشیهای تاشو در سال ۲۰۲۵ برای اولین بار با کاهش مواجه خواهد شد، ورود اپل در نیمه دوم ۲۰۲۶ میتواند این روند را دگرگون کند. اپل، بهواسطه جایگاه غالب خود، قادر خواهد بود تقاضای جدیدی ایجاد کند. هرگونه بهبود در فرمفاکتور، کارکرد، موارد استفاده، یا دوام گوشیهای تاشو میتواند تقاضای تازهای برای این بازار ایجاد کند. بر این اساس، پیشبینی میشود سال ۲۰۲۶ به سالی رکوردشکن برای گوشیهای تاشو تبدیل شود و این روند با رشد بیش از ۳۰ درصدی ادامه پیدا کند. همچنین برای سالهای ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ نیز رشد بیش از ۲۰ درصدی پیشبینی شده است.
کاربری در توئیتر تجربه خود را با گوشیهای تاشو به اشتراک گذاشته و به چالشهای این فناوری اشاره کرده است. او میگوید:
من برای مدت طولانی کاربر اندروید بودم و گوشیهای تاشو زیادی دیدهام. اما پس از مدتی، جذابیت اولیه آنها از بین میرود و مشکلات آن بیشتر به چشم میآید. این دستگاهها بسیار شکنندهتر و گرانتر هستند. نکتهای که بسیاری به آن توجه نمیکنند، کثیف شدن شدید صفحهنمایش داخلی است. برخلاف گوشیهای عادی که هنگام قرار گرفتن در جیب، بهطور طبیعی تمیز میشوند، صفحه داخلی گوشیهای تاشو بسته میماند و چربیها و آلودگیها داخل دستگاه جمع میشوند. علاوه بر این، صدای لولاها پس از مدتی قدیمی شدن، شبیه صدای یک خانه جنزده کوچک میشود.
این کاربر در ادامه اظهار میکند که هرچند نمایشگرهای تاشو ایده جالبی هستند، اما شاید هنوز برای بازار گوشیهای هوشمند مناسب نباشند.
اگر آیفون تاشوی اپل واقعاً عرضه شود، بدون شک تأثیر چشمگیری بر این بازار خواهد داشت. با این حال، اتکا به آیفون برای احیای کامل یک دستهبندی در بازار، پرسشهایی را برمیانگیزد. اگر این فناوری پیشتر به نقطه اوج خود رسیده باشد، شاید مشکلات سازندگان دیگر فراتر از آن باشد که تنها اپل بتواند آن را حل کند. آیا آیفون تاشو میتواند شرایط بازار را تغییر دهد؟ این مسئله تنها با گذر زمان مشخص خواهد شد. نظر شما درباره کاهش تقاضا برای گوشیهای تاشو چیست؟ فکر میکنید آیفون میتواند معادلات را تغییر دهد؟ دیدگاههای خود را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دبیر کارگروه کارآفرینی سیاسی و مشاور آموزشی اتحادیه علوم دانشجویی علوم سیاسی ایران از آغاز سه پروژه راهبردی در حوزه کارآفرینی سیاسی، تدوین ماتریس تصمیمگیری و برگزاری کارگاههای مسیر نخبگی خبر داد. حسین ترمه باف در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت فعالیتهای مؤثر و تحولآفرین این نهاد گفت: در راستای تحقق اهداف اتحادیه، […]
گزارشهای اخیر درباره تلاش گوگل برای ادغام کیف پولهای بیت کوین در اکوسیستم خود، موجی از واکنشها را در جامعه رمزارزها به همراه داشته است. به گزارش تکناک، در صورت تحقق این طرح، میلیونها کاربر گوگل میتوانند از طریق حسابهای خود به داراییهای بیت کوین دسترسی داشته باشند، اتفاقی که میتواند مسیر پذیرش گسترده این […]
گروهی از پژوهشگران آمریکایی و آلمانی سعی دارند رباتها را طوری تنظیم کنند که رفتار آنها بیشتر به مواد هوشمند شبیه باشد. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «دانشگاه کالیفرنیا سانتا باربارا»(UCSB) و «دانشگاه فنی درسدن»(TU Dresden) در حال محو کردن مرزهای بین رباتها و مواد هستند و سعی دارند مجموعهای از رباتها را ارائه دهند که […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سایت عصرایران نوشت: “من مخالف اینترنت نیستم. من کسی هستم که به عنوان رییس پژوهشگاه دانش های بنیادی ۳۳ سال پیش اینترنت را وارد کشور کردم. وقتی سینه چاکان امروزی نمی دانستند اینترنت را با ت می نویسند یا با طا. آقای غرضی هم که وزیر پست و تلگراف و تلفن […]