نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتهای دانشبنیان از تلاش برای بهروزرسانی، تصویب و ابلاغ هشت آییننامه و شیوهنامه مرتبط با نظام ارزیابی شرکتهای دانشبنیان و کارگزاریهای مربوطه تا پایان سال جاری و پیگیری جدی فرآیند محور کردن این نظام در معاونت و در ارتباط با کارگزاریها خبر داد. به گزارش ایسنا، جلسه کارگزاران ارزیابی […]
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتهای دانشبنیان از تلاش برای بهروزرسانی، تصویب و ابلاغ هشت آییننامه و شیوهنامه مرتبط با نظام ارزیابی شرکتهای دانشبنیان و کارگزاریهای مربوطه تا پایان سال جاری و پیگیری جدی فرآیند محور کردن این نظام در معاونت و در ارتباط با کارگزاریها خبر داد.
به گزارش ایسنا، جلسه کارگزاران ارزیابی شرکتهای دانشبنیان کل کشور با هدف تعامل بیشتر با شبکه کارگزاران و کارشناسان و احصاء مسائل و رفع چالشهای شرکتهای دانشبنیان در بخش ارزیابی با حضور امیر یونسیان، مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتهای دانشبنیان و سایر اعضای این دفتر در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری برگزار شد. در این راستا در ابتدای جلسه هر یک از ارزیابان به بیان دغدغهها و چالشهای این مسیر و طرح پیشنهادهای خود برای بهبود این روند پرداختند.
امیر یونسیان در این جلسه اظهار کرد: نکات، دغدغهها و پیشنهادهایی که از سوی کارگزاران طرح شد را در بازنگریهای جدید نظام ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتهای دانشبنیان که در دست اقدام است، لحاظ خواهیم کرد.
وی همچنین پاسخگویی برخی از کارگزاریها به دبیرخانه را ضعیف عنوان و بر تسریع این پاسخگویی جهت بهبود روند کار تاکید کرد.
یونسیان همچنین بر بحث ترویج در حوزه ارزیابی هم متمرکز شد و گفت: کارگزارانی که در حوزه ترویج ارزیابی فعالیت میکنند، باید به این مهم توجه داشته باشند که موضوع ما ترویج فرایندهای نظام ارزیابی است، نه ترویج نوع مشاوره دانشبنیان شدن شرکتها؛ لذا کارگزاران مکلف به انتخاب فعالیت در یکی از این دو حوزه هستند.
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتهای دانشبنیان، تغییر در شیوهنامه انتخاب کارگزاران و فعالیت آنها را هم از دیگر برنامههای این دفتر در دوره جدید دانست و همچنین گفت: با بررسی ارزیابی عملکرد و شبکه کارشناسان فنی که کارگزاران در اختیار دارند، به ایجاد فضای رقابتی بین کارگزاران در راستای بهبود عملکرد آنها اقدام خواهیم کرد.
وی ادامه داد: یکی از معیارهای مهم در ارزیابی عملکرد کارگزاران، دقت و کیفیت در گزارش کارشناسی و استفاده از کارشناسان فنی خبره در ارزیابی شرکتها است.
یونسیان با اشاره به اینکه شیوهنامهها و دستورالعملها از دغدغههایی بود که از سوی کارگزاران حاضر در جمع بارها طرح شد، گفت: تلاش ما در دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتهای دانشبنیان بر این است که تا پیش از اتمام سال جاری نسبت به ابلاغ هشت دستورالعمل و شیوهنامه مصوب جایگزین در خصوص نظام ارزیابی در قالب تصویب، بهروزرسانی و اصلاح و همچنین فرآیند محور کردن نظام ارزیابی در داخل معاونت و در ارتباط با کارگزاریها اقدام کنیم.
وی در پایان در خصوص نقش پارکهای علم و فناوری و دیگر نهادها و سازمانها در ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتهای دانشبنیان، خاطر نشان کرد: ما قطعا در فرآیند ارزیابی و شناسایی شرکتهای دانشبنیان پذیرای پیشنهادها و نظرات کارشناسی پارکهای علم و فناوری، دانشگاهها و سایر فعالان زیست بوم فناوری در کشور خواهیم بود، ولی ارزیابی و تایید شرکتهای دانشبنیان، “وظیفه حاکمیتی معاونت علمی بوده و به نهاد دیگری واگذار نخواهد شد.”
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
محققان چینی موفق به تولید یک نوع برنج خاص شدهاند که خطر بیماری قلبی را با مصرف وعدههای غذایی روزانه حاوی این برنج کاهش میدهد. به گزارش ایسنا، محققان چینی با موفقیت یک نوع برنج ایجاد کردهاند که عمدتا کوآنزیم Q۱۰ (CoQ۱۰) تولید میکند که آنتی اکسیدانی است که اغلب با بهبود سلامت قلب مرتبط […]
جدیدترین ربات انساننما ساخت یک شرکت نروژی میتواند کارهای روزمره خانه را انجام دهد و جایگزین نمونههای پیشین خود شود. به گزارش ایسنا، شرکت نروژی «1X» روز جمعه از جدیدترین ربات خانگی خود به نام «نئو گاما»(Neo Gamma) رونمایی کرد که یک ربات انساننماست و جانشین ربات پیشین آن موسوم به «نئو بتا»(Neo Beta) خواهد […]
بانک شهر در خبری اعلام کرده است که سهام مهدی شهیدی و حامد منصوری، همبنیانگذاران «آپ» را به مبلغ ۴۶۵۳ میلیارد تومان خریداری کرده تا با خروج این دو نفر از ترکیب سهامداری شرکت آسان پرداخت پرشین، اکنون بانک شهر مالک عمده این شرکت استارتاپی باشد. همبنیانگذاران «آپ» در مدت زمان ۱۵ سال فعالیت در […]
میکروالکترونیک بهعنوان یکی از مهمترین صنایع پیشرفته، نقش اساسی در اقتصاد جهانی ایفا میکند. این صنعت در حوزههایی مانند کامپیوتر، ارتباطات، خودروسازی، لوازمخانگی، سامانههای دفاعی، هوافضا، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء کاربرد دارد. با توجه به اهمیت این موضوع، چه راهبردهایی برای توسعه صنعت میکروالکترونیک در ایران وجود دارد و سیاستگذاری و برنامهریزی در این […]