نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
با انعقاد تفاهمنامهای دوجانبه قرار است با انتقال فناوری، شورابههای دریاچه نمک استحصال شود. به گزارش ایسنا، انعقاد تفاهمنامه برای استحصال معادن معدنی شورابههای دریاچه نمک برنامه دیگر آخرین روز پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی نانو و میکرو بود که میان هلدینگ مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی(ره) و یکی از شرکتهای دانشبنیان منعقد شد. هادی احمدیان، […]
با انعقاد تفاهمنامهای دوجانبه قرار است با انتقال فناوری، شورابههای دریاچه نمک استحصال شود.
به گزارش ایسنا، انعقاد تفاهمنامه برای استحصال معادن معدنی شورابههای دریاچه نمک برنامه دیگر آخرین روز پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی نانو و میکرو بود که میان هلدینگ مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی(ره) و یکی از شرکتهای دانشبنیان منعقد شد.
هادی احمدیان، مدیر عامل این شرکت هلدینگ در گفتوگو با ایسنا، عنوان این همکاری را پروژه استحصال شورابه دریاچه نمک دانست که با همکاری وزارت صمت اجرایی میشود و گفت: این همکاری در راستای استحصال پتاس و اکسید منیزیم است که برای این منظور با سرمایهگذاری این هلدینگ و دانش فنی این شرکت دانشبنیان قرار است اقدام به استحصال شورابههای این دریاچه شود.
رخشا، رئیس هیات مدیره این شرکت دانشبنیان نیز با اشاره به فعالیت شرکت در زمینه نانو مواد و نانو تکنولوژی در تصفیه آب و پساب و استحصال فلزات ارزشمند از معادن اظهار کرد: این قرارداد در زمینه استحصال ترکیبات فلزی استراتژیک مثل منیزیوم و لیتیوم از شورابههای کشور است.
وی بیان کرد: در کشور مقدار زیادی از شورابهها را که قابل استحصال هستند، داریم که بر اساس این قرارداد شروع به یک کار تحقیقاتی و پژوهشی به صورت پایلوت برای استحصال فلزات استراتژیک از شورابهها مثل لیتیوم و منیزیوم، نیکل و کبالت است.
رخشا گفت: با توجه به اینکه این شورابهها در اختیار این هلدینگ است، این کار مشترک آغاز شده است، در ابتدا این کار به صورت پایلوت در یکی از شورابههای کاشان آغاز خواهد شد، اما به تمام شورابههای کشور قابل توسعه است.
وی افزود: مدت قرارداد اولیه یک ساله است، اما برای رسیدن به یک واحد صنعتی نیاز به دو سال زمان است.
رخشا گفت: در این زمینه از فناوریای استفاده میکنیم که در دنیا خیلی استفاده نشده و این فناوری الکترولیز غشایی است؛ تکنولوژی جدیدی است که دستاورد واحد تحقیق و توسعه خود شرکت است.
وی ادامه داد: استحصال مواد معدنی از شورابهها مقرون به صرفهتر از لحاظ مصرف انرژی، کاهش پالایندگی و کاهش مواد زائد تولیدشده از روشهای معمول است.
رئیس هیات مدیره این شرکت دانشبنیان خاطرنشان کرد: منیزیوم استحصال شده در صنایع ساخت خودرو و ساخت قطعات هواپیما مورد استفاده است.
رخشا یادآور شد: ظرفیت یک شورابه بالغ بر ۵۰ میلیون تن در سال قابل استحصال است که عدد خیلی بزرگ است و برای ما در ظرف پایلوت روزی یک تن است.
وی یادآور شد: این استحصال میتواند صرفهجویی ارزی و ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
گلکسی A16 سامسونگ مهرماه امسال با اندروید ۱۴ و One UI 6.1 و با وعدهی ۶ سال آپدیت نرمافزاری، معرفی شد. به نظر میرسد سامسونگ روی اولین بهروزرسانی بزرگ برای این گوشی کار میکند. چندین مدل گلکسی A16 با اندروید ۱۵ در چند روز گذشته در دیتابیس گیکبنچ ظاهر شدهاند. اندروید ۱۵ و One UI […]
در کنفرانس اخیر انجمن قلب آمریکا، محققان نشان دادند که داروهای جدید ضد چاقی مانند سماگلوتاید (اوزمپیک) و تیرزپاتاید به بهبود سلامت قلب کمک میکنند. به گزارش تکناک، همچنین مشخص شده است که تغییرات سبک زندگی برای کاهش وزن، اثرات مثبتی بر شاخصهای قلبی در افراد دیابتی دارند. سه مطالعه در کنفرانس AHA 2024 ارائه […]
یک نماینده مجلس شورای اسلامی به تازگی نگرانی خود را در مورد اختلاف بین سازمان ثبت احوال و سامانه املاک و اسکان درباره مدیریت اطلاعات مکانی ابراز کرده است. این اختلاف، اجرای موثر سیاستهایی مانند مالیات بر خانههای خالی را با چالش مواجه کرده است. به گزارش سرویس اخبار داخلی رسانه فناوری تکنا، سامانه املاک […]
دو سیاهچاله از یک کهکشان دور به طور مداوم درخششهای عجیبی از نور منتشر میکنند که دانشمندان را متعجب کرده است. به گزارش ایسنا، ستارهشناسان دو ابرسیاهچاله را شناسایی کردهاند که در حدود یک میلیارد سال نوری دورتر از زمین قرار دارند و درخششهای عجیبی از نور ساطع میکنند. این جرقهها یا انفجارهای نور در […]