نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
شرکت اسپیسایکس در حال آمادهسازی برای ششمین مأموریت پرتاب موشک استارشیپ در روز سهشنبه است. هدف از این ماموریت، آزمایش قابلیتهای استارشیپ و نزدیکتر شدن به استفاده مجدد از کل موشک است. به گزارش تکناک، اسپیسایکس اعلام کرده است که ششمین آزمایش پروازی موشک استارشیپ خود را در روز سهشنبه، ۱۹ نوامبر، انجام خواهد داد. […]
شرکت اسپیسایکس در حال آمادهسازی برای ششمین مأموریت پرتاب موشک استارشیپ در روز سهشنبه است. هدف از این ماموریت، آزمایش قابلیتهای استارشیپ و نزدیکتر شدن به استفاده مجدد از کل موشک است.
به گزارش تکناک، اسپیسایکس اعلام کرده است که ششمین آزمایش پروازی موشک استارشیپ خود را در روز سهشنبه، ۱۹ نوامبر، انجام خواهد داد. پنجره پرتاب این مأموریت از ساعت ۱۶ به وقت مرکزی آغاز میشود و همهچیز برای اجرای این پرتاب آزمایشی آماده شده است.
در پنجمین پرواز آزمایشی استارشیپ، اسپیسایکس موفق شد تقویتکننده سوپر هوی را با استفاده از بازوهای چاپاستیک پساز پرتاب مهار کند. همچنین، مرحله بالایی موشک توانست با دقت بالا در منطقه تعیینشده در اقیانوس هند فرود آید. اکنون در ششمین آزمایش پروازی، این شرکت قصد دارد باردیگر این موفقیت را تکرار و یک موتور رپتور را نیز در فضا روشن کند. آزمایش سپر حرارتی و بررسی تغییرات مانور برای ورود مجدد و فرود برفراز اقیانوس هند نیز از دیگر اهداف این مأموریت است.
به نقل از نئووین، اسپیسایکس برای این مأموریت تغییرات سختافزاری مهمی را اعمال کرده است. این تغییرات شامل افزودن پشتیبانی به سیستمهای پیشران تقویتکننده و تقویت استحکام ساختاری در بخشهای مهم موشک میشود. علاوهبر این، موشک توانایی تخلیه سریعتر سوختهای پیشران را پساز مهار موفقیتآمیز خواهد داشت. بهروزرسانیهایی نیز در نرمافزارهای کنترلی و معیارهای تصمیمگیری برای پرتاب و بازگشت تقویتکننده اعمال شده است.
این شرکت به بهبودهای آتی برای آزمایشهای پروازی آینده نیز اشاره کرده است. براساس اعلام اسپیسایکس، کشتیهای بعدی ازجمله وسیله نقلیه برنامهریزیشده برای هفتمین آزمایش پروازی، با طراحیهای جدیدی همراه خواهند بود.
این بهروزرسانیها شامل فلاپهای جلویی بازطراحیشده، مخازن سوخت بزرگتر، نسل جدید کاشیهای حرارتی و لایههای محافظ حرارتی ثانویه میشود. اسپیسایکس تأکید کرده است که این تغییرات در مسیر دستیابی به سیستم حرارتی کاملاً کاربردی مجدد و ارتقای قابلیت اطمینان کلی سیستم استارشیپ اجرا خواهد شد.
آمادهسازی استارشیپ از اولویتهای اصلی اسپیسایکس است؛ زیرا این سیستم بخش مهم برنامههای این شرکت برای سفر به مریخ به شمار میرود. همچنین، برخی از فناوریهای این سیستم در مأموریتهای آرتمیس ناسا برای بازگشت به ماه در این دهه استفاده خواهد شد.
قرار است پخش زنده این مأموریت ۳۰ دقیقه پیشاز پرتاب ازطریق وبسایت رسمی اسپیسایکس و حساب کاربری این شرکت در پلتفرم X آغاز شود. همچنین، بینندگان میتوانند از برنامه جدید X TV برای تماشای این رویداد استفاده کنند. با توجه به ماهیت آزمایشی این پرتاب، امکان تغییر در برنامه وجود دارد و علاقهمندان باید این نکته را مدنظر قرار دهند.
این مأموریت گام دیگری در مسیر دستیابی اسپیسایکس به هدف بازاستفاده کامل و سریع سیستم استارشیپ و پیشرفت در فناوریهای فضایی است.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت ZTE با انتشار پستی در اینستاگرام، گوشی نوبیا V70 Design را معرفی کرد. پیشفروش این گوشی از ۲۸ نوامبر (۸ آذر) آغاز میشود و در برخی بازارها با نام ZTE Blade V70 Design عرضه میشود. پنل پشتی نوبیا V70 Design در دو نسخهی مشکی و صورتی جنس شیشهای و در دو نسخهی نارنجی و […]
شیائومی نسخه بتای HyperOS 2 را برای بیش از ۱۰ مدل مختلف از گوشیهایش منتشر خواهد کرد. به گزارش تکناک، شیائومی اعلام کرده است که تعدادی از گوشیهای هوشمندش ازجمله سری شیائومی ۱۳ و سری ردمی K70 اکنون واجدشرایط دریافت نسخه بتای HyperOS 2 هستند. فهرست دستگاههای واجدشرایط گوشیهای واجدشرایط شیائومی برای دریافت این نسخه بتای عبارتاند از: شیائومی […]
ظاهراً واتساپ تصمیم گرفته تا «نشانگر تایپ کردن» را در این پیامرسان تغییر دهد. اگر دقت کرده باشید، نشانگر تایپ در پیامرسان واتساپ در بالای صفحه و در کنار اسم گروه یا فردی که با آن گفتوگو میکردید نشان داده میشد. Artem Russakovskii حالا تیم توسعهدهندهی واتساپ تصمیم گرفته تا نشانگر گفتوگو را با روشی […]
دروازه کوانتومی ساخت پژوهشگران ژاپنی میتواند برای افزایش وفاداری دروازههای کوانتومی سودمند باشد. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز محاسبات کوانتومی ریکن»(RQC) و شرکت «توشیبا»(Toshiba) موفق به ساخت یک دروازه کوانتومی جدید شدند. این دروازه کوانتومی بر فناوری «کوپلر دو ترانسمون»(DTC) مبتنی است که از نظر تئوری میتواند وفاداری دروازههای کوانتومی را به طور قابل توجهی […]