نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
[ad_1] رشد سرسام آور قیمت دارو باعث نگرانی جدی بیماران شده به نحوی که برخی داروخانهها عنوان می کنند که ۳۰ درصد مراجعین شان با مشاهده قیمتها از خرید دارو منصرف میشوند. به گزارش تکناک به نقل از ایرنا، عوامل مختلفی در افزایش قیمت داروها دخیل هستند. هزینههای تولید، از جمله قیمت مواد اولیه، بستهبندی، […]
[ad_1]
رشد سرسام آور قیمت دارو باعث نگرانی جدی بیماران شده به نحوی که برخی داروخانهها عنوان می کنند که ۳۰ درصد مراجعین شان با مشاهده قیمتها از خرید دارو منصرف میشوند.
به گزارش تکناک به نقل از ایرنا، عوامل مختلفی در افزایش قیمت داروها دخیل هستند. هزینههای تولید، از جمله قیمت مواد اولیه، بستهبندی، حمل و نقل و هزینههای جاری شرکتهای داروسازی همه در این افزایش تأثیرگذارند. همچنین، مشکلات اقتصادی کشور، تورم و ناهماهنگیهای موجود در سیستمهای بیمهای نیز به شدت بر روند قیمتگذاری داروها تأثیر گذاشته است.
کارشناسان بر این باورند که در صورت عدم افزایش قیمتها، تولیدکنندگان دارو قادر به تأمین دارو نخواهند بود و این امر منجر به کاهش تولید و افزایش واردات داروهای فوریتی خواهد شد.
طبق اظهارات محمد عبدهزاده، رئیس هیات مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران، تورم و نوسانات ارزی در کشور عامل اصلی افزایش قیمت داروها هستند. او اشاره کرد که وزارت بهداشت و سازمانهای بیمهگر در شرایط فعلی قادر به تأمین منابع کافی برای کنترل قیمتها نیستند و در صورت عدم اصلاح تعرفهها، تأمین دارو با مشکل مواجه خواهد شد.
یکی دیگر از مشکلات عمدهای که به دنبال افزایش قیمت داروها به وجود آمد، ناهماهنگی بین سازمان غذا و دارو و سازمانهای بیمهگر بود. این ناهماهنگی باعث شد تا بیماران در ابتدا مجبور به پرداخت بیشتر از جیب خود شوند. کارشناسان معتقدند که هماهنگی بیشتر میان این ارگانها میتواند از فشار مضاعف به بیماران جلوگیری کند.
با افزایش قیمتها، بسیاری از بیماران قادر به خرید داروهای ضروری خود نیستند. هادی احمدی، عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران، تأکید میکند که افزایش قیمت برخی داروها موجب شوک در بازار دارو شده و بیماران حتی قادر به خرید داروهای خود نمیشوند.
کارشناسان پیشنهاد میدهند که برای رفع این بحران، باید سیاستهای بیمهای اصلاح شده و هماهنگی بیشتری بین سازمانهای مربوطه ایجاد شود. همچنین تقویت بیمههای پایه و افزایش سهم سلامت در تولید ناخالص ملی میتواند به کاهش فشارها و مشکلات موجود کمک کند.
در پایان، ضروری است که تمام ارگانهای مرتبط به سلامت و دارو، با همکاری بیشتر و تصمیمگیریهای اصولی، به حل مشکلات اقتصادی و درمانی مردم کمک کنند و از ایجاد فشار بیشتر بر بیماران جلوگیری کنند.
[ad_2] منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
[ad_1] به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حلقههای عجیب سرشار از گرد و غبار در این عکس احتمالا پوستههای سهبعدی هستند، اما نحوه ایجاد آنها هنوز مشخص نشده است. به نقل از ناسا، مکان ایجاد حلقهها به خوبی شناخته شده است. آنها در یک منظومه ستارهای دوتایی در فاصله ۶۰۰۰ سال نوری به سمت صورت […]
[ad_1] تحلیلهای ژنتیکی هوش مصنوعی، عوامل ژنتیکی مؤثر در بیماری پارکینسون و داروهای قابل استفاده مجدد را برای درمان بیماری پارکینسون شناسایی میکنند. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز ژنوم کلینیک کلیولند»(CCGC) با موفقیت از مدلهای ژنتیکی پیشرفته هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پارکینسون استفاده کردند. آنها عوامل ژنتیکی مؤثر در پیشروی بیماری و داروهای مورد […]
[ad_1] تیم کوک، مدیرعامل اپل، در جریان جلسهی توجیهی مربوطبه گزارش مالی جدید این شرکت به مسیر پیش روی آیفون اشاره کرد. به روایت کوک، فضای زیادی برای ایجاد نوآوری وجود دارد. این گفته در حالی مطرح میشود که شایعهها دربارهی رونمایی آیفون ۱۷ ایر به اوج رسیدهاند. کوک معمولا در جلسههای مالی جزئیات دقیقی […]
[ad_1] طبق اطلاعات فاششده، گوشی گلکسی S25 اج سامسونگ احتمالاً با دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و نمایشگر مجهز به Gorilla Glass Victus 2 عرضه خواهد شد. به گزارش تکناک، گوشی گلکسی S25 اج در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ معرفی شد. هنوز تاریخ دقیق عرضه این گوشی پرچمدار باریک مشخص نیست؛ اما افشاگری جدید جزئیات مهمی […]