نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
با تکیه بر دانش و توان متخصصان یکی از شرکتهای دانشبنیان و با حمایتهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، امکان استفاده از الانجی (LNG) به منظور تامین سوخت و گرمایش دومین پایگاه مرزی نیروی زمینی سپاه پاسداران، در ارتفاعات شمال غرب کشور فراهم شد. به گزارش ایسنا، […]
با تکیه بر دانش و توان متخصصان یکی از شرکتهای دانشبنیان و با حمایتهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، امکان استفاده از الانجی (LNG) به منظور تامین سوخت و گرمایش دومین پایگاه مرزی نیروی زمینی سپاه پاسداران، در ارتفاعات شمال غرب کشور فراهم شد.
به گزارش ایسنا، این طرح برای نخستین بار در سال ۱۴۰۲ توسط این شرکت دانشبنیان در یکی از سردترین و مرتفعترین پایگاههای مرزبانی سپاه با موفقیت به اجرا درآمد.
حالا قرار است الانجی گرمابخش روزهای سرد سنگرهای مرزبانی کشور باشد.
تولید الانجی (LNG) و مایعسازی گاز طبیعی با استفاده از فرآیندی که به آن «چرخه فوق سرد» میگویند، پیشتر آرزویی بود که بسیاری در کشور، تحقق آن را جز از مسیر تعامل با شرکتهای خارجی میسر نمیدانستند.
در سال ۱۴۰۱، این شرکت دانشبنیان که متشکل از جمعی از فارغالتحصیلان ممتاز دانشگاه صنعتی شریف است، پس از ۱۰ سال تحقیق و تلاش مجدانه، موفق به بومیسازی دانش تولید الانجی (گاز طبیعی مایع) با استفاده از فرآیندهای فوق سرد شده و نخستین واحد تولید الانجی در ایران را در استان تهران طراحی، ساخته و راهاندازی کرده است.
این کارخانه که در مرداد ماه سال ۱۴۰۱ با حضور معاون اول سابق رئیسجمهوری، به عنوان اولین واحد تولید الانجی در ایران به بهرهبرداری رسیده است، در حال حاضر تنها پلنت فعال تولید الانجی در ایران است.
در سال ۱۴۰۲ با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاستجمهوری و نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرآیند طراحی، ساخت و راهاندازی دومین واحد تولید الانجی در شهر ارومیه واقع در استان آذربایجان غربی، توسط این شرکت دانشبنیان کلنگ زنی و آغاز شده است.
مساله تامین سوخت و گرمایش در پایگاههای مرزی واقع در ارتفاعات سردسیر و صعبالعبور کشور، یک معضل جدی محسوب میشود. استفاده از سایر سوختهای متداول مانند نفت و گازوییل در این پایگاهها که دمای آنها در زمستان گاها تا ۴۰ درجه سانتیگراد زیر صفر کاهش پیدا میکند، با مشکلات متعددی چون ژلهای شدن سوخت، بدسوزی و تشکیل دوده همراه است.
در دنیا انتقال گاز به مناطق دور از دسترس که در آن استفاده از خط لوله پر هزینه بوده و با دشواری فراوان همراه است، از طریق الانجی انجام میشود. در این روش ابتدا گاز طبیعی در کارخانه تولید الانجی در دمای تقریبی منفی ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مایع فوق سرد با ۶۰۰ برابر حجم کمتر تبدیل میشود. پس از آن الانجی با استفاده از مخازن فوق سرد قابل حمل به محل مصرف منتقل میشود.
با حمایتها و اعتماد سپاه پاسدران انقلاب اسلامی به دانش و توان ایرانی در سال ۱۴۰۲، این شرکت طرح گاز رسانی به یکی از مرتفعترین پایگاههای مرزبانی کشور را با موفقیت به اجرا در آورد.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، روز شنبه، ۲۶ آبان سال ۱۴۰۳ نیز با حضور افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، سرپرست استاندار آذربایجان غربی، جمعی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مسئولان لشکری و کشوری، از طرح گاز رسانی با الانجی به دومین پایگاه مرزی واقع در ارتفاعات شمال غرب کشور توسط این شرکت رونمایی شد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تراشهی Exynos 2600 که زمانی گفته میشد جهش بزرگی در عملکرد گوشیهای سامسونگ بههمراه میآورد، شاید هرگز به مرحلهی تولید نرسد. گزارش منبعی آگاه در ایکس نشان میدهد که کرهایها به دلیل مشکلات لیتوگرافی دو نانومتری خود، احتمالاً تولید اگزینوس ۲۶۰۰ را لغو خواهند کرد. انتظار میرفت که اگزینوس ۲۶۰۰ از لیتوگرافی پیشرفتهی دو نانومتری […]
سامسونگ ممکن است تولید پردازنده اگزینوس ۲۶۰۰ را بهدلیل مشکلات موجود در لیتوگرافی ۲ نانومتری لغو کند. بهگزارش تکناک، سامسونگ ممکن است تولید پردازنده اگزینوس ۲۶۰۰ را بهطور کامل متوقف کند. این چیپست که زمانی بهعنوان گامی بلند در پردازش موبایل شناخته میشد، بهدلیل مشکلات موجود در لیتوگرافی ۲ نانومتری، احتمالاً هرگز به مرحله تولید […]
متا، شرکت مادر فیسبوک و اینستاگرام، وعدهی بهبودهای “مدتها مورد انتظار” برای تردز، رقیب X خود را داده است. این بهروزرسانیها شامل قابلیتهای جستجوی دقیقتر و موضوعات داغ گستردهتر میشوند. به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، اکنون به روزرسانی های جدیدی به تردز اضافه شده است.اکنون کاربران میتوانند به طور خاص بر اساس […]
ماهوارههای هدهد و کوثر که در بامداد ۱۵ خرداد با ماهوارهبر سایوز در مدار ۵۰۰ کیلومتری پرتاب شدند، اکنون در مدار تثبیت شدهاند و به گفته محققان فاز به دستگیری و عملیاتی شدن ماهواره هدهد تقریبا رو به اتمام است، ولی ماهواره کوثر در فرآیند خودکار سمت گیری درست به سمت زمین و خورشید قرار […]