نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
[ad_1] محققان دانشگاه پنسیلوانیا یک روش نوآورانه برای درمان سرطان ارائه کردهاند که میتواند تحولی بزرگ در دنیای ایمونوتراپی بهوجود آورد. به گزارش تکناک، این درمان تجربی از کپسولهای کوچکی به نام وزیکولهای خارج سلولی کوچک (sEVs) استفاده میکند، که در تحقیقات گوناگون علیه انواع مختلف سرطانها بسیار مؤثر بودهاند. هدفگیری دقیق سلولهای سرطانی یافتههای […]
[ad_1]
محققان دانشگاه پنسیلوانیا یک روش نوآورانه برای درمان سرطان ارائه کردهاند که میتواند تحولی بزرگ در دنیای ایمونوتراپی بهوجود آورد.
به گزارش تکناک، این درمان تجربی از کپسولهای کوچکی به نام وزیکولهای خارج سلولی کوچک (sEVs) استفاده میکند، که در تحقیقات گوناگون علیه انواع مختلف سرطانها بسیار مؤثر بودهاند.
یافتههای جدید که در مجله Science Advances منتشر شده است، نشان میدهد که این sEVهای مهندسیشده، قادر هستند گیرندهای خاص به نام DR5 را هدف قرار دهند، که در سطح سلولهای توموری قرار دارد.
این گیرنده نقش حیاتی در درمان سرطان دارد، به طوری که فعالسازی آن میتواند باعث مرگ سلولهای سرطانی شود و فرایند خودکشی سلولی (آپوپتوز) را در آنها آغاز کند.
محققان بیش از ۲۰ سال است که به دنبال روشهایی برای هدفگیری مؤثر DR5 بودهاند. حالا این استراتژی جدید که از sEVها بهره میبرد، به مراتب کارآمدتر از روشهای قبلی همچون تولید آنتیبادیهای هدفگیرنده DR5 است، که پیش از این به عنوان استاندارد اصلی هدفگیری DR5 شناخته میشد.
دکتر شائووی جورج ژو، استاد پاتولوژی و پزشکی آزمایشگاهی در دانشگاه پنسیلوانیا و یکی از محققان این مطالعه گفت: «نتایج ما بسیار امیدوارکننده است. ما هیجانزده و مشتاق هستیم که این گام را به سمت آزمایشهای بالینی انسانی برداریم.»
این تحقیق برای بیمارانی که با تومورهای جامد مانند ملانوما دست و پنجه نرم میکنند، امیدی نو بهوجود میآورد. در حال حاضر، درمانهای ایمونوتراپی تنها برای نیمی از بیماران مؤثر هستند و این تحقیق ممکن است به راهحل جدیدی برای این دسته از بیماران تبدیل شود.
گیرنده DR5 که در سطح سلولهای سرطانی قرار دارد، بهطور طبیعی برای حذف سلولهای آسیبدیده یا سرطانی تکامل یافته است. با وجود این، تاکنون درمانهای موجود برای هدفگیری DR5 نتوانستهاند از پیشرفت تومور جلوگیری کنند.
تیم دکتر ژو با استفاده از sEVها راهحلی نوآورانه برای حل این مشکل یافتهاند. sEVها کپسولهای کوچکی هستند و توسط تمام سلولهای بدن تولید میشوند و پیامهای مهمی به بافتهای اطراف ارسال میکنند.
برای این تحقیق، از sEVهای مشتقشده از سلولهای کشنده طبیعی (NK) استفاده شده است. این نوع سلولهای ایمنی به طور طبیعی توانایی مبارزه با سرطان را دارند.
تیم دکتر ژو قطعات کوچک sEV را به گونهای طراحی کردهاند که به طور خاص به گیرنده DR5 در سلولهای سرطانی متصل شوند و آن را فعال کنند.
این کار باعث میشود که sEVها بتوانند سلولهای سرطانی که گیرنده DR5 را به مقدار زیادی دارند، به طور مؤثر هدف قرار دهند و از بین ببرند. این سلولهای سرطانی شامل سلولهای سرطانی پوست (ملانوما)، کبد و تخمدان میشود.
در آزمایشها، این sEVهای مهندسیشده توانایی شگفتانگیزی در هدفگیری دقیق سلولهای سرطانی از خود نشان دادهاند و باعث کاهش قابل توجه اندازه تومورها شدند.
در آزمایش روی موشها، این sEVها توانستند رشد تومور را سرکوب کنند و زمان بقای موشها را در مقایسه با درمانهای سنتی افزایش دهند.
یکی از ویژگیهای منحصربهفرد این sEVها، توانایی آنها در حمله به فیبروبلاستهای مرتبط با سرطان و سلولهای سرکوبکننده مشتقشده از مغز استخوان است. این سلولها یک محیط ایمن ایجاد میکنند، که به تومورها اجازه رشد میدهند.
همچنین این sEVها میتوانند سلولهای T را تحریک و پاسخ ایمنی بدن علیه سرطان را تقویت کنند. این ویژگی باعث میشود که sEVها به گزینهای امیدوارکننده برای درمان مؤثر تومورهای جامد تبدیل شوند.
از مزایای مهم این روش، سهولت در تولید و ذخیرهسازی sEVها است. این ویژگی میتواند به طور بالقوه درمانی آماده برای استفاده بیماران سرطانی فراهم کند.
برخلاف درمانهای سنتی که نیاز به استخراج سلولها از بیماران خاص دارند، این روش میتواند یک راهحل آماده و در دسترس برای بسیاری از بیماران باشد.
دکتر ژو و تیم او قصد دارند فرایند تولید این sEVها را برای تولید داروهای با کیفیت بالای بالینی اصلاح کنند و مطالعات ایمنی لازم را برای انجام آزمایشهای بالینی انسانی به پیش ببرند.
این تحقیق که با حمایت مؤسسات ملی بهداشت انجام شده است، پتانسیل انقلابی در درمان سرطان دارد و میتواند امید جدیدی برای بیمارانی بهوجود آورد که با انواع تهاجمی سرطان دست و پنجه نرم میکنند.
[ad_2] منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
[ad_1] به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حلقههای عجیب سرشار از گرد و غبار در این عکس احتمالا پوستههای سهبعدی هستند، اما نحوه ایجاد آنها هنوز مشخص نشده است. به نقل از ناسا، مکان ایجاد حلقهها به خوبی شناخته شده است. آنها در یک منظومه ستارهای دوتایی در فاصله ۶۰۰۰ سال نوری به سمت صورت […]
[ad_1] تحلیلهای ژنتیکی هوش مصنوعی، عوامل ژنتیکی مؤثر در بیماری پارکینسون و داروهای قابل استفاده مجدد را برای درمان بیماری پارکینسون شناسایی میکنند. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز ژنوم کلینیک کلیولند»(CCGC) با موفقیت از مدلهای ژنتیکی پیشرفته هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پارکینسون استفاده کردند. آنها عوامل ژنتیکی مؤثر در پیشروی بیماری و داروهای مورد […]
[ad_1] تیم کوک، مدیرعامل اپل، در جریان جلسهی توجیهی مربوطبه گزارش مالی جدید این شرکت به مسیر پیش روی آیفون اشاره کرد. به روایت کوک، فضای زیادی برای ایجاد نوآوری وجود دارد. این گفته در حالی مطرح میشود که شایعهها دربارهی رونمایی آیفون ۱۷ ایر به اوج رسیدهاند. کوک معمولا در جلسههای مالی جزئیات دقیقی […]
[ad_1] طبق اطلاعات فاششده، گوشی گلکسی S25 اج سامسونگ احتمالاً با دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و نمایشگر مجهز به Gorilla Glass Victus 2 عرضه خواهد شد. به گزارش تکناک، گوشی گلکسی S25 اج در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ معرفی شد. هنوز تاریخ دقیق عرضه این گوشی پرچمدار باریک مشخص نیست؛ اما افشاگری جدید جزئیات مهمی […]