نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
شرکت جهانی مراقبتهای بهداشتی گریفولز با سازمان تحقیقات و توسعه پیشرفته زیستپزشکی، برای تولید اولین قطرههای چشمی برای جلوگیری از اثرات طولانی مدت قرار گرفتن در معرض سولفور خردل، که معمولا «گاز خردل» نامیده میشود، همکاری کرده است. به گزارش ایسنا، گاز خردل سابقهای طولانی به عنوان یک سلاح جنگی شیمیایی داشته است و استفاده […]
شرکت جهانی مراقبتهای بهداشتی گریفولز با سازمان تحقیقات و توسعه پیشرفته زیستپزشکی، برای تولید اولین قطرههای چشمی برای جلوگیری از اثرات طولانی مدت قرار گرفتن در معرض سولفور خردل، که معمولا «گاز خردل» نامیده میشود، همکاری کرده است.
به گزارش ایسنا، گاز خردل سابقهای طولانی به عنوان یک سلاح جنگی شیمیایی داشته است و استفاده گسترده از آن در طول جنگ جهانی اول آغاز شد. سولفور خردل پوست را میسوزاند، برای سلولهای زنده سمی است و یک قارچکش قوی به حساب میآید و باعث ایجاد تاول میشود. قرار گرفتن در معرض آن باعث ایجاد اثرات نامطلوب کوتاه مدت و بلندمدت بر روی چشم نیز میشود.
به نقل از نیواطلس، از آنجایی که سولفور خردل با آب واکنش نشان میدهد، مرطوب بودن مداوم چشم به این معنی است که آنها بیش از هر اندام دیگری نسبت به این عامل شیمیایی، حساس هستند. شدت و زمان قرار گرفتن در معرض آن، میزان از دست دادن بینایی را تعیین میکند. شدت آسیب از کوتاه مدت به شکل ورم ملتحمه ساده برای یک یا دو هفته تا آسیب شدید قرنیه با کاهش دید قابل توجه متفاوت است. قرار گرفتن چشم در معرض سولفور خردل میتواند اثرات طولانی مدتی از جمله التهاب مکرر و آسیبدیدگی قرنیه نیز داشته باشد.
هیچ درمان موثری برای آسیب چشمی ناشی از گاز خردل وجود ندارد. با این حال، شرکت گریفولز یک شرکت جهانی مراقبتهای بهداشتی و تولید کننده پیشرو داروهای مشتق شده از پلاسما، با سازمان تحقیقات و توسعه پیشرفته زیست پزشکی(BARDA) همکاری کرده است تا قطرههای چشم ایمونوتراپی نوآورانه خود را به عنوان درمانی برای قرار گرفتن در معرض سولفور خردل آزمایش کند.
ماموریت این سازمان، توسعه «اقدامات متقابل پزشکی» برای رسیدگی به سلامت عمومی و پیامدهای پزشکی ناشی از حوادث و حملات شیمیایی، زیستی، رادیولوژیکی و هستهای است و این کار را با مطالعات بالینی و غیر بالینی انجام میدهد.
در ماه مارس سال ۲۰۲۳، گریفولز همکاری خود را با شرکتی از دانشگاه ایلینویز در شیکاگو(UIC) اعلام کرد که بر روی درمانهای جدید بیماریهای چشمی تمرکز دارد تا قطره چشمی ایمونوگلوبولین سطح چشم(OSIG) برای درمان خشکی چشم تولید کند. این بیماری زمانی ایجاد میشود که اشک یک فرد روان کنندگی کافی برای چشمها ایجاد نمیکند.
ایمونوگلوبولینها(Ig) که به عنوان آنتیبادی نیز شناخته میشوند، توسط گلبولهای سفید تولید میشوند. ایمونوگلوبولین برای کاربردهای درمانی، از مجموعهای از آنتیبادیهای مشتق شده از پلاسمای هزاران اهداکننده سالم تهیه میشود. میتوان از آن برای جلوگیری از حمله اشتباه سیستم ایمنی بدن به خود و سرکوب التهاب مضر استفاده کرد. معمولا در رگها، ماهیچه یا زیر پوست تزریق میشود. قطرههای چشمی که تولید شدهاند در حال حاضر در مرحله آزمایش بالینی فاز ۲ هستند.
گریفولز از طریق مطالعات پیش بالینی، چگونگی استفاده از خواص ضد التهابی قطره چشمی ایمونوگلوبولین سطح چشم را برای جلوگیری از حمله سیستم ایمنی به آنتیژنهای خود بررسی میکند. حمله سیستم ایمنی به این آنتیژنها پس از مواجهه با گاز خردل رخ میدهد. اگر قطرهها بتوانند این کار را انجام دهند، میتوانند احتمال آسیب طولانی مدت چشم را کاهش دهند.
در حالی که بسیاری از کشورها، از جمله ایالات متحده، ذخایر گاز خردل خود را دفع کردهاند، با توجه به اینکه برخی از این ذخایر به اقیانوس ریخته شدهاند، قرار گرفتن تصادفی در معرض آن همچنان یک نگرانی باقی مانده است.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
پاویون منطقه بینالمللی نوآوری ایران با حضور ۷ شرکت عضو این منطقه در هجدهمین نمایشگاه صنعت معدن آغاز به کار کرد. به گزارش ایسنا، هجدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت معدن از امروز ۳ آذر لغایت ۶ آذر در محل نمایشگاههای دائمی تهران برگزار میشود. پاویون منطقه بینالمللی نوآوری ایران (پارک فناوری پردیس) در سالن ۸ نمایشگاه پذیرای […]
مایکروسافت از ابزار جدید دستیار بازی با نام Microsoft Edge Game Assist رونمایی کرد که یک مرورگر داخلی برای نوار بازی (Game Bar) ویندوز ۱۱ است. به گزارش تکناک، این ابزار تجربهای متمرکز بر اساس نیازهای گیمرها ارائه میدهد و برای حل مشکلات متداول کاربران رایانههای شخصی طراحی شده است. مشکلاتی مانند نیاز به جابهجایی بین بازی […]
دانشمندان مغزهای کوچک انسان را در فضا پرورش دادهاند تا درباره درمانهای جدید آلزایمر، پارکینسون و آسیبهای نخاعی تحقیق کنند. به گزارش ایسنا، محیط کمگرانش «ایستگاه فضایی بینالمللی» پژوهشگران را قادر ساخت تا ارگانوئیدهای مغز را تنها در ۷۲ ساعت پرورش دهند. این فرآیند روی زمین ممکن است ماهها طول بکشد. به نقل از دیلیمیل، […]
گروهی از متخصصان هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند قدرتمندترین و جامعترین سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی را توسعه دهند و به گفته آنها با این اقدام زیست بوم هوش مصنوعی کشور مجهز به یک سنجه دقیق و یکپارچه برای ارزیابی LLMهای فارسی شد. به گزارش ایسنا، دکتر سعیده ممتازی؛ عضو هیات علمی دانشکده […]