نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ایالات متحده اولین سامانه شکار بیگانگان در جهان را مجهز به رادارهای دو بعدی و سه بعدی مستقر میکند. به گزارش ایسنا، تنها دو روز پس از اینکه افشاگران آمریکایی گفتند پدیدههای ناهنجار ناشناس(UAP) که معمولاً به عنوان بشقاب پرنده شناخته میشوند، واقعی و با انسانها در تعامل هستند، پنتاگون از استقرار تماموقت قابلیتهای نظارتی […]
ایالات متحده اولین سامانه شکار بیگانگان در جهان را مجهز به رادارهای دو بعدی و سه بعدی مستقر میکند.
به گزارش ایسنا، تنها دو روز پس از اینکه افشاگران آمریکایی گفتند پدیدههای ناهنجار ناشناس(UAP) که معمولاً به عنوان بشقاب پرنده شناخته میشوند، واقعی و با انسانها در تعامل هستند، پنتاگون از استقرار تماموقت قابلیتهای نظارتی جدید خود برای نظارت بر یوفوها خبر داد.
پنتاگون در گزارش مالی ۲۰۲۴ خود گفت که این قابلیت که به عنوان گرملین(Gremlin) شناخته میشود، در سه ماهه اول سال مالی ۲۰۲۵ به کار گرفته خواهد شد.
با این حال پنتاگون معتقد است که بیگانگان وجود ندارند.
اطلاعات آمریکا از یوفوها
گزارش پنتاگون حوادث UAPها را از اول مه ۲۰۲۳ تا اول ژوئن ۲۰۲۴ پوشش میدهد.
دفتر AARO تحت نظر پنتاگون ۷۵۷ گزارش از UAPها را در این مدت دریافت کرد که ۴۸۵ مورد از این گزارشها مواجهه با UAPها را در طول دوره این گزارش نشان میدهد.
۲۷۲ گزارش دیگر مواجهههایی را نشان میدهد که بین سالهای ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ رخ دادهاند، اما تاکنون گزارش نشدهاند و در گزارشهای سالانه قبلی UAPها لحاظ نشدهاند.
پنتاگون ۱۱۸ مورد را در طول دوره گزارش حل و فصل کرد که همه آنها اشیا و موجوداتی نظیر انواع مختلف بالنها، پرندگان و سیستمهای هوایی بدون سرنشین(UAS) بودند.
بسیاری از موارد دیگر حل نشده باقی ماندهاند و AARO به جمعآوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل آنها ادامه میدهد.
مهم است تاکید شود که این دفتر تا به امروز هیچ مدرکی از موجودات فرازمینی، فعالیت یا فناوری متعلق به بیگانگان کشف نکرده است.
همچنین هیچ یک از گزارشهایی که AARO در طول دوره گزارش دریافت کرد، نشان نداد که ناظران از اثرات نامطلوب سلامتی و روانی رنج میبرند.
در گزارش پنتاگون آمده است که تا به امروز، دفتر AARO هیچ نشانه یا تاییدی مبنی بر انتساب این فعالیتها به دشمنان خارجی نیز ندارد.
سامانه شکار بیگانگان «گرملین»
در این گزارش درباره تلاشهای AARO برای بهبود تواناییاش در شناسایی، ردیابی و مشخصسازی UAPها از جمله اطلاعات بیشتر در مورد معماری حسگر گرملین که این دفتر برای اولین بار در سال گذشته فاش کرد، توضیح داده شده است.
این گزارش توضیح میدهد که «گرملین» شبکهای از رادارهای دو بعدی و سه بعدی و تلسکوپهای الکترواپتیکی و فروسرخ دوربرد است که توسط موسسه تحقیقات فناوری جورجیا توسعه یافته است.
رادار دو بعدی، بُرد و جهت را اندازهگیری میکند و رادار سه بعدی نیز بُرد، جهت و ارتفاع اجسام هدف را اندازهگیری میکند.
این گزارش میگوید که «گرملین» طی آزمایشی در ماه مارس «با موفقیت دادهها را جمعآوری کرد» و اکنون در یک مکان امنیتی به مدت ۹۰ روز مستقر خواهد شد.
این گزارش همچنین بیان میکند که AARO در حال توسعه یک طرح علم و فناوری جدید برای ترسیم و رسیدگی به چالشهای پیش روی تشخیص و شناسایی UAPهاست تا کمبود دادههای با کیفیت بالا و مجموعهای از شکافها در پایگاه دانش علمی را برطرف کند.
سامانه «گرملین» همچنین برای ایمن نگه داشتن حریم هوایی ایالات متحده طراحی شده است.
گفتنی است که این اولین سامانه نظارتی UAPها نیست که در ایالات متحده مستقر میشود.
آوی لوب(Avi Loeb) استاد دانشگاه هاروارد در سال ۲۰۲۱ پروژه گالیله(Galileo) را تأسیس کرد که در حال توسعه شبکهای از تلسکوپها و دوربینهاست تا همیشه آسمان را زیر نظر داشته باشد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
گوگل در حال توسعه قابلیت جدیدی برای اپلیکیشن تلفن خود است که به کاربران اجازه میدهد تا تماسهای مشکوک به کلاهبرداری را گزارش کنند. بهگزارش تکناک، اپلیکیشن تلفن گوگل بهزودی با اضافهکردن قابلیتی جدید به کاربران خود اجازه میدهد تا تماسهای کلاهبرداری را با جزئیات بیشتری گزارش کنند. این تغییر که براساس تحلیل جدید فایل […]
پیش از رونمایی جهانی سری Oppo Find X8، شرکت اوپو اعلام کرده است که از قابلیت جستجوی دایرهای (Circle to Search) گوگل پشتیبانی خواهد کرد. به گزارش سرویس اخبار موبایل رسانه تکنولوژی تکنا، شرکت اوپو قرار است در روز ۲۱ نوامبر، پرچمداران جدید خود از سری Find X8 را به صورت جهانی معرفی نماید. این […]
به گزارش خبرآنلاین، روز چهارشنبه(۲۰ نوامبر)، آژانس فضایی اروپا(ESA) چهار تصویر جدید را که این فضاپیما در ماه مارس سال گذشته ثبت کرده بود، زمانی که تقریبا ۴۵ میلیون مایل (۷۴ میلیون کیلومتر) از خورشید فاصله داشت، به اشتراک گذاشت. این تصاویر با جزئیات از سطح پویا و دانه دانه خورشید که به عنوان فوتوسفر […]
درحالحاضر تعداد گوشیهای هوشمندی که قلم لمسی دارند بسیار کمتر از مدلهایی است که از آن پشتیبانی نمیکنند. مورد جالب توجه این است که صفحهنمایش گوشیها روزبهروز بزرگتر میشود و امروزه دستگاههایی با صفحهنمایش ۶٫۶ یا ۶٫۷ اینچی بیشتر از همیشه خودنمایی میکنند. با این اوصاف، شرکتها میتوانند با اضافه کردن قلم لمسی، استفاده کردن […]