نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
اپلیکیشن جدید گوگل به تازگی با هدف افزایش امنیت چتها و محافظت از دستگاههای اندرویدی در برابر تهدیدات سایبری و کلاهبرداریها معرفی شده است. به گزارش تکناک، این اپلیکیشن جدید گوگل با نام Android System Key Verifier میتواند به کاربران کمک کند تا هویت مخاطبان خود را به طور امن تأیید و از دسترسی غیرمجاز […]
اپلیکیشن جدید گوگل به تازگی با هدف افزایش امنیت چتها و محافظت از دستگاههای اندرویدی در برابر تهدیدات سایبری و کلاهبرداریها معرفی شده است.
به گزارش تکناک، این اپلیکیشن جدید گوگل با نام Android System Key Verifier میتواند به کاربران کمک کند تا هویت مخاطبان خود را به طور امن تأیید و از دسترسی غیرمجاز به پیامهای خود جلوگیری کنند.
اپلیکیشن Android System Key Verifier از کلیدهای رمزنگاری و کدهای QR برای تأیید هویت مخاطبان استفاده میکند.
این اپلیکیشن روی دستگاههای اندرویدی با نسخه ۱۰ و بالاتر در دسترس است و به عنوان یک سرویس سیستمی در گوشیهای اندرویدی نصب میشود.
با استفاده از این اپلیکیشن، کاربران میتوانند کلیدهای رمزنگاری سرتاسری (End to End encryption) را در اپلیکیشنهای چت خود ذخیره کنند و به طور امن آنها را از طریق کدهای QR با دیگران به اشتراک بگذارند.
این موضوع اطمینان میدهد که کاربران همیشه با فرد صحیح در حال مکالمه هستند.
یکی از مشکلات رایج در فضای مجازی، کلاهبرداریهای جعل هویت است. این زمانی اتفاق میافتد که یک کلاهبردار به حساب یکی از مخاطبان شما دسترسی مییابد و شروع به ارسال پیامهایی به شما میکند.
امکان دارد شما تصور کنید که پیامها از طرف مخاطب واقعی شما است و در نتیجه فریب بخورید و اطلاعات شخصی یا پول خود را در اختیار کلاهبردار قرار دهید. اپلیکیشن Android System Key Verifier به ویژه برای مقابله با چنین کلاهبرداریهایی طراحی شده است.
این اپلیکیشن در دو مرحله اصلی کار میکند. ابتدا، کلیدهای رمزنگاری پیامرسانها مانند Google Messages را به طور امن ذخیره میکند. این اقدام باعث میشود که تمامی چتها با رمزنگاری سرتاسری محافظت شوند و از دسترسی غیرمجاز به اطلاعات نیز جلوگیری میکند.
مرحله دوم، تأیید هویت مخاطبان از طریق کدهای QR است. وقتی یک مخاطب جدید را به اپلیکیشن چت خود اضافه میکنید، شما و مخاطب میتوانید کدهای QR یکدیگر را اسکن نمایید تا هویتها به طور امن تأیید شوند. در هر زمان که بخواهید، میتوانید از مخاطب خود درخواست کنید تا کد QR جدیدی را اسکن کند و هویت او را دوباره تأیید نمایید.
این سیستم، مشابه ویژگی Contact Key Verification در iOS است که هدف آن ایجاد اعتماد در ارتباطات آنلاین میباشد.
به نظر میرسد که گوگل با طراحی Android System Key Verifier، این ویژگی را با الهام از سیستم اپل ایجاد کرده است.
در حال حاضر، Android System Key Verifier به عنوان یک اپلیکیشن مستقل در دسترس است. اما شواهد نشان میدهند که گوگل امکان دارد این ویژگی را در آینده به Google Messages اضافه کند.
این اقدام میتواند به افزایش امنیت و حفاظت از حریم خصوصی کاربران در پیامرسانهای گوگل کمک کند.
گوگل در حال تلاش برای مدرنسازی خدمات خود است و امنیت یکی از ارکان اصلی این تحول در دنیای دیجیتال به حساب میآید.
به نظر میرسد که این اپلیکیشن اولین گام از مجموعه کاملتر ابزارهای امنیتی و حریم خصوصی برای کاربران اندروید باشد، که در آیندهای نزدیک در دسترس قرار خواهد گرفت.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بنابر گزارش CNA، تایوان در سالهای اخیر به یکی از اهداف اصلی حملات سایبری تبدیل شده است؛ بهطوریکه به گفته وزیر امور دیجیتال تایوان، این کشور در هر ثانیه با ۱۵ هزار حمله سایبری مواجه میشود که این رقم چهار برابر متوسط جهانی است. این آمار تکاندهنده نشان میدهد که تایوان در خط مقدم جنگ […]
در حالی که اتریوم همچنان برای عبور از مرز ۳,۵۰۰ دلار تلاش میکند، نهنگ قدیمی این ارز دیجیتال پس از سالها دوباره فعال شده و دست به فروش گسترده اترهای خود زده است. بهگزارش تکناک، بر اساس دادههای درونزنجیرهای یا آنچین، این نهنگ بین ژانویه تا مارس ۲۰۱۶ حدود ۳۹۸,۸۸۹ واحد اتریوم را به ارزش […]
تفاوت در شیوههای تدفین برای پژوهشگران شگفتانگیز بود؛ زیرا انتظار نمیرفت که گروههای کوچک و پراکنده در بازههای زمانی و مکانی طولانی، چنین الگوهای پایداری را در شیوهی دفن مردگان داشته باشند. جان هاکس، دیرینانسانشناس از دانشگاه ویسکانسین، میگوید: «دادهها محدود، اما نمونهها چشمگیر هستند. یافتهها نشان میدهد که شیوههای تدفین مشخصی وجود داشته که […]
جایزه ایگ نوبل تمرکز خود را بر روی دستاوردهای علمی غیرمنتظره معطوف کرده است. در اینجا نگاهی به احساس درونی برندگان این «افتخارِ» گاهی ناخواسته، خواهیم داشت. به گزارش ایسنا، النور مگوایر(Eleanor Maguire) زمانی که برای اولین بار جایزه ایگ نوبل به او پیشنهاد شد خیلی هیجان زده نشد. این عصبشناس در دانشگاه کالج لندن […]