نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
گزارشهای اخیر بیانگر آن است که غولهای فناوری مانند اپل و سامسونگ برای دستیابی به گوشیهای باریکتر و قدرتمندتر، به دنبال راهکارهای نوینی از جمله خرید شرکت اینتل هستند. به گزارش سرویس فناوری تکناک، در حال حاضر پرچمداران بازار از تراشههای ۳ نانومتری بهره میبرند. اما برای حفظ طراحی باریک گوشیها و افزایش عملکرد، به […]
گزارشهای اخیر بیانگر آن است که غولهای فناوری مانند اپل و سامسونگ برای دستیابی به گوشیهای باریکتر و قدرتمندتر، به دنبال راهکارهای نوینی از جمله خرید شرکت اینتل هستند.
به گزارش سرویس فناوری تکناک، در حال حاضر پرچمداران بازار از تراشههای ۳ نانومتری بهره میبرند. اما برای حفظ طراحی باریک گوشیها و افزایش عملکرد، به تراشههای کوچکتر مثل تراشههای ۲ و ۱.۴ نانومتری نیاز میباشد.
اگرچه ممکن است این موضوع برای مصرفکنندگان عادی چندان مهم نباشد، اما در پشت صحنه برای استفاده از این نوع تراشهها، رقابت تنگاتنگی بین تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند برای تولید دستگاههایی با طراحی باریک و عملکرد بالا، در جریان است.
بر اساس گزارشها، اپل موفق شده است تمامی تولید تراشههای ۲ نانومتری شرکت TSMC را برای آینده خود رزرو کند. در مقابل، سامسونگ نیز تلاشهای گستردهای را برای تولید تراشههای ۱.۴ نانومتری تا سال ۲۰۲۷ آغاز کرده است. با وجود این با چالشهای فنی متعددی روبهرو هستند.
پیشبینی میشود که حتی آیفون ۱۷ نیز از تراشههای ۲ نانومتری بهرهمند نشود که نشاندهنده روند کُند توسعه این فناوری است. همچنین سامسونگ به دلیل مشکلات تولید تراشههای اگزینوس با بازدهی پایین ۱۰ درصدی، تصمیم گرفته است در گوشیهای گلکسی S25 از این تراشهها استفاده نکند.
خرید شرکت اینتل توسط غولهای فناوری مانند: اپل یا سامسونگ، تأثیرات قابل توجهی بر مصرفکنندگان خواهد داشت.
در وهله اول، میتوان انتظار افزایش قیمت محصولات این شرکتها را داشت. با کنترل کامل بر تولید تراشهها، این شرکتها قادر خواهند بود قیمت محصولات خود را به صورت مستقل تعیین کنند و از وابستگی به سایر تأمینکنندگان بینیاز شوند.
همچنین این شرکتها میتوانند با اطمینان بیشتری به برنامهریزی تولید محصولات خود بپردازند و از بروز اختلالات در عرضه محصولات جلوگیری کنند.
در صورتی که اپل موفق به خرید اینتل شود و بتواند مودمهای سلولی مورد نیاز آیفون را به صورت داخلی تولید کند، به سودهای بسیار بالایی دست خواهد یافت.
این موضوع به اپل اجازه میدهد تا کنترل کاملی بر سختافزار و نرمافزار محصولات خود داشته باشد و تجربه کاربری بهتری را برای کاربران فراهم کند.
از سوی دیگر، اگر سامسونگ بتواند با خرید اینتل، تولید تراشههای اگزینوس را افزایش دهد، دیگر نیازی به استفاده از تراشههای شرکتهای رقیب نخواهد داشت و میتواند به بهبود عملکرد و کاهش هزینههای تولید محصولات خود کمک کند.
در سالهای اخیر، شاهد پیشرفتهای چشمگیری در زمینه دوربین و هوش مصنوعی گوشیهای هوشمند بودهایم. اما یکی از مهمترین چالشهای پیش روی صنعت تلفن همراه، افزایش عمر باتری است.
تولید باتریهایی با ظرفیت بالا و قابلیت شارژ سریع، میتواند به طور قابل توجهی تجربه کاربری را بهبود بخشد و به یک عامل تعیینکننده در انتخاب گوشی هوشمند تبدیل شود.
رقابت شدید بین شرکتهای بزرگ فناوری برای تولید بهترین گوشیهای هوشمند، به دنبال خود تحولات بزرگی را در این صنعت به همراه دارد.
خرید شرکتهای بزرگتر توسط غولهای فناوری، میتواند باعث تمرکز بیشتر بر نوآوری و توسعه فناوریهای جدید شود. با وجود این، مصرفکنندگان باید منتظر افزایش قیمتها و تغییرات در رویکرد شرکتها برای تولید محصولات باشند.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ایسنا/اصفهان میدانهای مغناطیسی بینستارهای با هدایت گازها، کنترل فرآیندهای گرانشی و تأثیر بر ستارهزایی، نقش مهمی در شکلگیری و تکامل کهکشانها ایفا میکنند. علیرضا بیات، کارشناس نجوم درباره میدانهای مغناطیسی به خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میدان مغناطیسی یکی از چهار نیروی بنیادین کیهان است که در کنار گرانش، نیروی هستهای قوی و نیروی هستهای ضعیف، […]
مغز تنها جایی در بدن ما نیست که خاطرات در آن شکل میگیرند. محققان دانشگاه نیویورک کشف کردند که یادگیری از طریق تکرار، ممکن است برای همهی سلولهای ما بنیادی باشد. فرآیند یادگیری در سلولهای غیرمغزی همچنین ممکن است به توضیح اینکه چرا استراحتکردن ابزاری قدرتمند برای یادگیری است، کمک کند. نیکولای کوکوشکین، عصبشناس بهنقل […]
پروژه محرمانه اینفینیتی سامسونگ اندروید را بهگونهای هک میکند تا هکرها نتوانند به آن نفوذ کنند و بدینترتیب امنیت محصولاتش افزایش یابد. به گزارش تکناک، سامسونگ با پروژهای طبقهبندیشده با نام اینفینیتی تلاش میکند تا سیستمعامل اندروید را در برابر حملات سایبری محافظت کند. این پروژه با هدف مقابله با تهدیدات پیشرفته و به کمک […]
رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی با بیان اینکه این سازمان تاکنون ذخایر اقتصادی لیتیوم به عنوان عنصر پایه توسعه باتری های لیتیوم-یون را شناسایی نکرده است، گفت: ذخایری که در شورابه ها و همچنین در پگماتیتها شناسایی کردیم به اندازهای اقتصادی نیست که بخش خصوصی تمایل به سرمایه گذاری در این محوطه ها داشته […]