نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، با برگزاری رویداد ایدهبازار سلامت، تلاش میکند تا ضمن شناسایی استعدادها، نیازهای حوزه سلامت را با حمایت از فعالیتهای نوآورانه رفع کند. به گزارش ایسنا، سید مهدی طبایی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، امروز در سومین […]
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، با برگزاری رویداد ایدهبازار سلامت، تلاش میکند تا ضمن شناسایی استعدادها، نیازهای حوزه سلامت را با حمایت از فعالیتهای نوآورانه رفع کند.
به گزارش ایسنا، سید مهدی طبایی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، امروز در سومین رویداد ایدهبازار سلامت که در صندوق پژوهش و فناوری برگزار شد، اظهار کرد: ارزش جهانی بازار سلامت در سال ۲۰۱۸ حدود ۸ تریلیون دلار بود و پیشبینی میشود این رقم در سال ۲۰۲۶ به ۱۲ تریلیون دلار برسد. استارتآپهای نوآور و خلاق نقش مهمی در ظهور فناوریهای جدید و جهش اقتصادی حاصل از این فناوریها ایفا میکنند.
وی افزود: حوزه سلامت دیجیتال، با بهرهگیری از کاربردهای مختلفی نظیر هوش مصنوعی، کلانداده، بلاکچین و اینترنت اشیا، توانسته در دو دهه اخیر تحولات عظیمی در عرصه سلامت و بهداشت ایجاد کند.
طبایی بیان کرد: اهمیت حوزه سلامت دیجیتال پس از فراگیری کرونا دوچندان شد، بهطوریکه ارزش این بازار از ۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸ به ۲۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱ افزایش یافت. رشد و توسعه اقتصاد نوآورانه تنها با حمایت از استارتآپها امکانپذیر است و این حمایت میتواند در قالبهای مختلفی هدایت شود.
وی تصریح کرد: فراهم کردن فضای کاری مناسب، ایجاد دسترسی به تجهیزات لازم برای فعالیتهای تحقیق و توسعه، ارائه تسهیلات مالی، مشاوره و منتورینگ، و همچنین ایجاد ارتباط و شبکهسازی میان شرکتهای استارتآپ و دانشبنیان از جمله این حمایتهاست.
طبایی ادامه داد: قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان که در سال ۱۳۸۹ به تصویب رسید، گامی مهم در این مسیر بود. در حال حاضر، بیش از ۶ هزار شرکت دانشبنیان نوپا، حدود هزار شرکت دانشبنیان فناور، و بیش از ۲ هزار شرکت دانشبنیان تحت پوشش و حمایت این قانون فعالیت میکنند.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران همچنین تأکید کرد: پارکها و مراکز رشد بهعنوان زیرساختهای حیاتی برای توسعه این فعالیتها، نقش کلیدی ایفا میکنند. در همین راستا، مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با هدف رفع نیازهای حوزه سلامت، اقدام به شناسایی و حمایت از فعالیتهای نوآورانه در قالب رویداد ایدهبازار سلامت کرده است.
طبایی در پایان خاطرنشان کرد: ما بر این باوریم که ارتقای علمی و رونق اقتصاد کشور تنها با تکیه بر جوانان خلاق محقق خواهد شد. این جوانان با پشتکار، تلاش و بهرهگیری از علوم روز جهان میتوانند گامهای مؤثری برای کشور بردارند. ما اینجا هستیم تا با فراهم کردن زیرساختها و بسترهای لازم، محیطی مناسب برای رشد ایدهها و پروژههای نوآورانه فراهم کنیم و در راستای حل مشکلات کشور و بهبود سطح زندگی گام برداریم.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
اینتل و سامسونگ دیسپلی یادداشت تفاهمی را امضا کردهاند تا نمایشگرهای پیشرفتهای برای دستگاههای هوش مصنوعی توسعه دهند. گفته میشود که هدف تیم آبی از همکاری با سامسونگ این است که پلتفرم لپتاپی خود را با نمایشگرهای بهتری بهبود بخشد که با گرافیکهایش سازگار باشند. در مقابل، غول فناوری کره احتمالاً حضور بیشتری در بازار […]
در دنیای فناوری، رقابت بین پرچمداران سامسونگ و اپل همواره مورد توجه کاربران و علاقهمندان بوده است. هر دو برند سالانه گوشیهای مختلفی را برای رقابت در بازار جهانی معرفی میکنند. از همین نظر، ممکن است کاربران و افرادی به دنبال خرید گوشی جدید و البته پرچمدار از این دو برند هستند، مقداری دچار تردید […]
به گزارش خبرآنلاین، هرچند سیمپسونها این سبک از فناوری را ابداع نکردهاند، اما سخت است که شباهت بین هدستهای VR در اپیزود «دوستان و خانواده» (۲۰۱۶) و اپل ویژن پرو را که هشت سال پس از این اپیزود معرفی شد، نادیده بگیریم. به نقل از زومیت، بخش اصلی این اپیزود حول خرید یک هدست VR […]
گروهی از پژوهشگران در مطالعهای جدید برای غلبه بر محدودیتها، ساختار استخوانی گوش داخلی گروههای مختلف نئاندرتال را بررسی کردند. آنها نمونههای پیشانئاندرتال از سیما د لوس اوئسوس را با نئاندرتالهای اولیه کراپینا و نئاندرتالهای کلاسیک مقایسه کردند تا مشخص شود که تنوع ظاهری گونه در طول زمان چگونه تغییر کرده است. نتایج نشان داد […]