این برند روی اپل و شیائومی را کم کرد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، بازار جهانی گوشی‌های هوشمند به آرامی در حال رشد و بهبود است و به بهترین عملکرد خود در سه ماهه‌ی سوم، از زمان همه‌گیری کرونا رسیده است. طبق اعلام Canalys، شرکت‌های سازنده‌ی گوشی‌های موبایل نزدیک به ۳۱۰ میلیون دستگاه را تحویل مشتریان داده‌اند که بهترین نتیجه از تابستان ۲۰۲۱ […]


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، بازار جهانی گوشی‌های هوشمند به آرامی در حال رشد و بهبود است و به بهترین عملکرد خود در سه ماهه‌ی سوم، از زمان همه‌گیری کرونا رسیده است. طبق اعلام Canalys، شرکت‌های سازنده‌ی گوشی‌های موبایل نزدیک به ۳۱۰ میلیون دستگاه را تحویل مشتریان داده‌اند که بهترین نتیجه از تابستان ۲۰۲۱ است.

سامسونگ همچنان پرفروش‌ترین تولید کننده‌ی گوشی موبایل در سه ماهه‌ی سوم ۲۰۲۴ بود، اما برتری آن نسبت‌به سایرین کاهش یافته است. اپل تنها یک درصد و شیائومی با رتبه سوم تنها ۴ درصد از سامسونگ عقب‌تر هستند.

با اینکه سامسونگ موفق به بهینه‌سازی سری‌ گوشی‌های پایین‌رده‌ی خود شده است، شاهد کاهش ۲ درصدی سهم بازار گوشی سامسونگ هستیم. اپل نیز با عرضه سری آیفون ۱۶ به رتبه اول نزدیک‌تر شد.

گزارش Canalys از سهم بازار ۵ شرکت برتر سازنده گوشی موبایل در سه ماهه سوم ۲۰۲۴

اپل با تقویت فروش مدل‌های آیفون ۱۳ و آیفون ۱۵ در بازار هند، موفق شده تا سهم بازار خود را ارتقا دهد. انتظار می‌رود تا اپل در سه ماهه‌ی چهارم ۲۰۲۴ مقام سامسونگ را تصاحب کند. اما با وجود تأخیر در ارائه‌ی ویژگی‌ هوش مصنوعی اپل، افزایش سهم بازار اپل نمی‌تواند خیلی چشمگیر باشد.

شرکت‌های چینی شیائومی، اوپو و ویوو رویکرد متفاوتی برای افزایش فروش خود اتخاذ کردند. شیائومی به حضور در بازار آزاد و فروشگاه‌های گسترده‌ی خود متکی است. اوپو نیز با تغییر نام سری A3 توانست فروش خوبی را در بازه قیمت ۱۰۰ تا ۲۰۰ دلار در جنوب آسیا تجربه کند.

سری ویو V40 با پنج مدل میان‌رده‌ی مختلف با اسامی و ظاهر مشابه، به این شرکت کمک کرد تا سهم بازار خود را در چندین بازار فروش مختلف افزایش دهد.

گزارش Canalys از سهم بازار ۵ شرکت برتر سازنده گوشی موبایل در سه ماهه سوم ۲۰۲۴

Canalys

مناطقی مانند آسیا-اقیانوسیه و آمریکای لاتین بازار بسیار داغی برای فروش گوشی‌های موبایل بودند. افزایش رقابت و سایر مشوق‌ها موجب شد این بازارها، از سایر بازارهای فروش عملکرد بهتری داشته باشند.

Canalys متذکر می‌شود که گوشی‌های هوشمند مقرون‌به‌صرفه کالایی حیاتی برای افزایش حجم فروش و سهم بازار هستند؛ اما فشارهای تورمی می‌تواند سودآوری شرکت‌های تولید کننده‌ی گوشی موبایل را محدود کند.

انتظارها برای آمار فروش گوشی‌های موبایل در سال ۲۰۲۵ تقریباً خوش‌بینانه است. بازارهای بالغی مثل ایالات متحده، چین و اروپای غربی می‌توانند شاهد رشد فروش محصولات پریمیوم مبتنی‌بر هوش مصنوعی باشند.

شرکت‌هایی مانند ویوو و آنر نیز درحال گسترش سبد محصولات میان‌رده‌ی خود از طریق نوآوری‌های جدید و همکاری با سایر شرکت‌های مخابراتی برای ارتقاء فروش محصولاتی در رنج قیمتی ۱۰۰ الی ۲۰۰ دلاری هستند.

۲۲۷۲۲۷



خبر آنلاین