نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
گوشیهای اندرویدی همیشه طراحیهای عجیب و غریبی داشتهاند. از الجی وینگ گرفته تا Yotaphone و سامسونگ گلکسی S4 زوم، در سالهای گذشته شاهد گوشیهای بسیار غیرمعمولی بودهایم و همین تنوع باعث افزایش خلاقیت و هیجانانگیزترشدن دنیای اندروید میشود. سری ناتینگفون 3a قرار است ۴ مارس (۱۴ اسفند) معرفی شود؛ اما پیشاز آن، اطلاعات کاملی از […]
گوشیهای اندرویدی همیشه طراحیهای عجیب و غریبی داشتهاند. از الجی وینگ گرفته تا Yotaphone و سامسونگ گلکسی S4 زوم، در سالهای گذشته شاهد گوشیهای بسیار غیرمعمولی بودهایم و همین تنوع باعث افزایش خلاقیت و هیجانانگیزترشدن دنیای اندروید میشود.
سری ناتینگفون 3a قرار است ۴ مارس (۱۴ اسفند) معرفی شود؛ اما پیشاز آن، اطلاعات کاملی از طراحی هر دو مدل ناتینگفون 3a و ناتینگفون 3a پرو به بیرون درز کرده است. مدل اول به نظر میرسد که ارتقایی استاندارد در مقایسه با ناتینگفون 2a باشد و نوار دوربین کمی بلندتر دارد تا سنسور سوم را در خود جای دهد. باوجوداین، طراحی ناتینگفون 3a پرو درککردنی نیست!
بزرگترین ایراد ناتینگ فون 3a پرو برجستگی دوربین آن است. در چند سال اخیر، شاهد طراحیهای متنوعی برای ماژولهای دوربین گوشیهای هوشمند بودهایم. بعضی عالی بودهاند و بعضی نهچندان خوب و برخی دیگر کاملاً افتضاح. بااینحال، شاید طراحی ناتینگفون 3a پرو زشتترین نمونهای باشد که تا به حال دیدهام.
همهچیز از دایرهای بسیار بزرگ شروع میشود؛ دایرهای که بخش زیادی از قاب پشتی گوشی را اشغال میکند. بالای دایره فلش LED قرار دارد و زیر آن دوربین ۸ مگاپیکسلی اولتراواید دیده میشود و درست پایینتر، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی قرار گرفته است. در سمت راست این مجموعه نیز، دوربین پریسکوپی ۵۰ مگاپیکسلی تلهفوتو جای گرفته است.
برای ناتینگفون 3a پرو روی کاغذ، هیچچیز غیرعادی به نظر نمیرسد؛ اما نحوهی چیدمان این عناصر، واقعاً نامتوازن و نامتعارف است. دوربینهای اولتراواید و اصلی قرینه هستند؛ اما فلش LED بهشکلی ناموزون در گوشهی بالایی قرار دارد. در همین حال، دوربین تلهفوتو از الگوی دایرهای دو لنز دیگر پیروی نمیکند و شکلی بیضی دارد. از همه عجیبتر، مستطیلی تصادفی در سمت راست مجموعهی دوربین دیده میشود که بیرون زده است.
همچنین، فضای خالی بزرگی در یکسوم پایینی دایرهی دوربین ناتینگفون 3a پرو وجود دارد. درست است که دوربین پریسکوپی به فضای فیزیکی بیشتری نیاز دارد، در یکی از ویدئوهای تبلیغاتی لورفته، اجزای داخلی این دوربین کاملاً در داخل همان مستطیل ناخوشایند جا شدهاند؛ چرا برجستگی دوربین تا این حد بزرگ طراحی شده است، کسی چیزی نمیداند!
طراحی بزرگ برای دوربین بهخودیخود مشکلی ندارد؛ البته بهشرطی که تکنولوژی آن چنین چیزی را توجیه کند. درباره ناتینگفون 3a پرو، بهوضوح چنین نیست. درحالیکه طراحی شفاف قاب پشتی چیز جدیدی برای ناتینگ نیست، در گوشی ناتینگ به نظر میرسد که این زبان طراحی بیهدف و آشفته شده است.
ناتینگفون ۲ از حلقهی شارژ بیسیم در پشت بهره میبرد که به زیبایی با نورپردازی گلیف احاطه شده بود. این ترکیب نقطهی کانونی جذابی برای گوشی ایجاد کرده و بهخوبی با دیگر قطعات مشاهدهشدنی در بالا و پایین آن هماهنگ شده بود. ناتینگفون 2a نیز طراحی متعادلی داشت. ماژول کوچک و جذاب دوربین و سیمپیچ شارژ مارپیچی و مربع قرمز کوچک، همه در کنار هم قرار گرفته بودند تا طراحی منسجم و هدفمندی شکل دهند.
مقالههای مرتبط
بااینهمه، در ناتینگفون 3a پرو اوضاع کاملاً متفاوت است. ماژول دوربین بیشازحد شلوغ و بیهدف به نظر میرسد و قاب پشتی بیشتر شبیه قطعاتی درهمریخته است تا طراحی هماهنگ و منسجم. درحالیکه گوشیهای قبلی ناتینگ ظاهری شفاف و زیبا داشتند، این گوشی بیشتر حس نمونهی آزمایشی و ناتمام را منتقل میکند.
انتظار میرود ناتینگفون 3a پرو به یکی از بهترین گوشیهای اقتصادی امسال تبدیل شود؛ اما اگر رندرهای لورفته درست باشند، باید در تمامی زمینههای دیگر، ازجمله قیمت گوشی بینقص باشد تا بتوان ظاهر آن را نادیده گرفت.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تیکتاک و نسخهی چینیاش، یعنی Douyin، در سال ۲۰۲۴ به اولین اپلیکیشن غیربازی تبدیل شد که به درآمد ۶ میلیارد دلاری از خریدهای درونبرنامهای در یک سال دست یافت. براساس گزارش جدید Sensor Tower، یکی از شرکتهای تحلیلگر دادههای اپلیکیشنها، تیکتاک در سهماههی چهارم سال گذشته رکورد جدیدی با درآمد ۱٫۹ میلیارد دلاری از خریدهای […]
تیکتاک (به همراه Douyin) به اولین اپلیکیشنی تبدیل شده که به ۶ میلیارد دلار درآمد سالانه از هزینههای مصرفکنندگان دست یافته است، که نشاندهنده رشد چشمگیر و محبوبیت این پلتفرم در بازار جهانی است. به گزارش تکناک ، تیکتاک به همراه نسخه چینی خود، Douyin، در سال ۲۰۲۴ به نخستین اپلیکیشن غیرگیم تبدیل شد که […]
نگار علی- برخلاف موشکهای بالستیک قارهپیما (ICBM) که از جو زمین خارج شده و پس از طی مسافت طولانی به سمت هدف بازمیگردند، موشکهای کروز در ارتفاع پایین پرواز کرده و از مسیرهای پر پیچوخم برای فرار از سیستمهای دفاعی دشمن استفاده میکنند. این روش پرواز، همراه با سیستمهای ناوبری پیشرفته مانند GPS و ژیروسکوپهای […]
گرافیک انویدیا جیفورس RTX 4090 همچنان در بسیاری از بنچمارکها، ازجمله آزمون G3D Mark از پسمارک پیشرو است و اکنون بهعنوان سریعترین پردازندهی گرافیکی شناخته میشود. هرچند جیفورس RTX 5090 در آزمایشهای واقعی بازی بهمراتب سریعتر از RTX 4090 عمل میکند، نتوانسته است در چندین آزمون گرافیکی G3D Mark از مدل قبلی خود پیشی بگیرد. […]