بادبان خورشیدی ناسا؛ گامی رو به جلو با چالش‌های جزئی

ماموریت آزمایشی ناسا برای بررسی فناوری بادبان‌های خورشیدی، با وجود مواجه شدن با برخی مشکلات فنی جزئی، نتایج امیدوارکننده‌ای داشته است. این فناوری نوآورانه که می‌تواند روزی فضاپیماها را با استفاده از نور خورشید به حرکت درآورد، در حال حاضر در مرحله آزمایش است. به گزارش سرویس اخبار نجوم رسانه فناوری تکنا، پس از استقرار […]


ماموریت آزمایشی ناسا برای بررسی فناوری بادبان‌های خورشیدی، با وجود مواجه شدن با برخی مشکلات فنی جزئی، نتایج امیدوارکننده‌ای داشته است. این فناوری نوآورانه که می‌تواند روزی فضاپیماها را با استفاده از نور خورشید به حرکت درآورد، در حال حاضر در مرحله آزمایش است.

به گزارش سرویس اخبار نجوم رسانه فناوری تکنا، پس از استقرار موفقیت‌آمیز بادبان خورشیدی در فضا، محققان متوجه شدند که یکی از بازوهای نگهدارنده بادبان، دچار انحراف جزئی شده است. این انحراف احتمالاً در حین باز شدن بادبان رخ داده و ممکن است بر عملکرد کلی سیستم تأثیر بگذارد. با این حال، تیم تحقیقاتی معتقد است که این مشکل مانع اصلی برای انجام ماموریت نخواهد بود.

هدف اصلی این ماموریت، آزمایش فناوری بادبان خورشیدی و جمع‌آوری داده‌های لازم برای بهبود طراحی‌های آینده است. با وجود چالش‌های پیش‌آمده، محققان توانسته‌اند اطلاعات ارزشمندی را جمع‌آوری کنند که به آن‌ها در توسعه نسل بعدی بادبان‌های خورشیدی کمک خواهد کرد. در مراحل بعدی ماموریت، محققان قصد دارند سیستم کنترل فضاپیما را فعال کنند تا بتوانند بادبان را با دقت بیشتری کنترل کنند. همچنین، آن‌ها به تحلیل داده‌های جمع‌آوری شده خواهند پرداخت تا اطلاعات دقیق‌تری در مورد عملکرد بادبان و بازوها به دست آورند.

توسعه فناوری بادبان خورشیدی می‌تواند تحولی عظیم در صنعت فضانوردی ایجاد کند. با استفاده از انرژی خورشید به عنوان نیروی محرکه، می‌توان فضاپیماهایی با وزن سبک‌تر و قابلیت مانور بالاتر ساخت که برای انجام ماموریت‌های طولانی‌مدت در فضا مناسب‌تر هستند. این پروژه توسط مرکز تحقیقات ایمز ناسا رهبری می‌شود و با همکاری مراکز تحقیقاتی دیگر و شرکت‌های خصوصی به انجام رسیده است.
برای مشاهده تازه ترین خبرها به صفحه اخبار علمی رسانه تکنا مراجعه کنید.



Source link