بررسی پیش‌نویس «آئین‌نامه فعالیت شرکت‌های اعتباریار»

پیش‌نویس «آئین‌نامه فعالیت شرکت‌های اعتباریار» در یک نشست هم‌اندیشی در محل معاونت علمی ریاست‌جمهوری مورد بررسی قرار گرفت. به گزارش ایسنا، به دنبال رونمایی از پیش‌­نویس آیین‌­نامه فعالیت شرکت­‌های فناور اعتباریار (لندتک) توسط پژوهشکده مطالعات فناوری، نشست هم­‌اندیشی‌ای در خصوص چند و چون این پیش‌نویس با حضور سرپرست مرکز تامین­ مالی و توسعه سرمایه­‌گذاری معاونت […]


پیش‌نویس «آئین‌نامه فعالیت شرکت‌های اعتباریار» در یک نشست هم‌اندیشی در محل معاونت علمی ریاست‌جمهوری مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، به دنبال رونمایی از پیش‌­نویس آیین‌­نامه فعالیت شرکت­‌های فناور اعتباریار (لندتک) توسط پژوهشکده مطالعات فناوری، نشست هم­‌اندیشی‌ای در خصوص چند و چون این پیش‌نویس با حضور سرپرست مرکز تامین­ مالی و توسعه سرمایه­‌گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌­بنیان ریاست جمهوری، مدیرکل اسبق دفتر تامین ­مالی و سرمایه­‌گذاری، اعضای پژوهشکده مطالعات فناوری، دبیران لندتک نظام صنفی رایانه‌­ای و انجمن فین­ تک ایران و تعدادی از نمایندگان شرکت­‌های لندتک در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش ­بنیان ریاست­ جمهوری برگزار شد.

هدف از این هم‌اندیشی، بررسی تطبیقی پیش­‌نویس آیین‌نامه قبلی (ضوابط تاسیس و فعالیت تسهیلات­ یاران)، الزامات ناظر بر نحوه همکاری مؤسسات اعتباری با شرکت­‌های تسهیلات ­یار مصوب ۱۴۰۲ بانک مرکزی و پیش­‌نویس پیشنهادی پژوهشکده (آیین‌­نامه فعالیت شرکت­های فناور اعتباریار) بود.

در ابتدا، مدیر کل اسبق دفتر تامین مالی، ضمن خوش‌آمد گویی به شرکت­ کنندگان نشست، گزارشی اجمالی از هدف و مباحث مورد بررسی ارائه‌کرد و ابوجعفری از پژوهشکده مطالعات فناوری در خصوص پیش ‌نویس تهیه شده در پژوهشکده، چگونگی تهیه و تنظیم و ویژگی­‌های آن توضیحاتی ارائه داد.

در ادامه، کارشناس مسئول حوزه فین­ تک‌­های مرکز مرکز تامین­ مالی و توسعه سرمایه­‌گذاری معاونت علمی ریاست جمهوری، فرآیند مطالعات تطبیقی میان کشوری، استراتژی مرکز در توسعه فناوری­‌های مالی و اقدامات گذشته و مطالعات انجام شده در خصوص لندتک‌­ها و تعاملاتی که در این زمینه با بانک مرکزی و سایر ذینفعان صورت پذیرفته بود را تشریح کرد.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، در این هم‌اندیشی همچنین نمایندگان اصناف و بخش خصوصی تمایل خود را برای بررسی بیشتر موضوع با تاکید بر «ضرورت توجه به تنظیم‌­گری مبتنی بر دانش روز و آینده‌­نگرانه» بیان کردند.

در جمع‌­بندی پایانی مقرر شد که موضوع متفقا توسط مرکز مرکز تامین­ مالی و توسعه سرمایه­‌گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌­بنیان ریاست جمهوری و بخش خصوصی مورد بررسی بیشتر قرار گرفته و نتایج جمع‌­بندی شده به مراجع ذیربط اعلام شود.

انتهای پیام



Source link