بررسی کیت حافظه رم Corsair Dominator Titanium RGB 7000MHz 2x24GB؛ اوج کیفیت و کلاس کاری را حس کنید

کورسیر را می‌توان یکی از برندهای معروف و پرطرفدار در زمینه حافظه‌های رم را دانست که در بازار کشور ما نیز از اعتبار و گارانتی معتبری برخوردار است. در این بررسی یک کیت پرسرعت از سری رده‌بالای Dominator Titanium با حجم ۴۸ گیگابایت (2x24GB) از این شرکت را در اختیار داریم تا آن از حیث سرعت، […]


کورسیر را می‌توان یکی از برندهای معروف و پرطرفدار در زمینه حافظه‌های رم را دانست که در بازار کشور ما نیز از اعتبار و گارانتی معتبری برخوردار است. در این بررسی یک کیت پرسرعت از سری رده‌بالای Dominator Titanium با حجم ۴۸ گیگابایت (2x24GB) از این شرکت را در اختیار داریم تا آن از حیث سرعت، قیمت و کیفیت مورد ارزیابی قرار دهیم. در ادامه با بررسی کیت حافظه رم Corsair Dominator Titanium RGB 7000MHz 48GB (2x24GB) همراه ما باشید.

کورسیر را می‌توان یکی از برندهای معروف و پرطرفدار در زمینه حافظه‌های رم را دانست که در بازار کشور ما نیز از اعتبار و گارانتی معتبری برخوردار است. در این بررسی یک کیت پرسرعت از سری رده‌بالای Dominator Titanium با حجم ۴۸ گیگابایت (2x24GB) از این شرکت را در اختیار داریم تا آن از حیث سرعت، قیمت و کیفیت مورد ارزیابی قرار دهیم. در ادامه با بررسی کیت حافظه رم Corsair Dominator Titanium RGB 7000MHz 48GB (2x24GB) همراه ما باشید.

مقدمه

 

کورسیر از برندهای قدیمی و معتبر حافظه‌های رم و لوازم جانبی به حساب می‌آید که رم‌های DDR5 دسکتاپ خود از نوع را در دو سری Dominator و Vengeance ارائه می‌کند. به طور خلاصه تفاوت این دو سری را می‌توان اینگونه تشریح کرد که سری Vengeance برای کاربری معمولی به حساب می‌آید، هیتسینک ارتفاع کوتاهتری دارد و از فرکانس ۴۸۰۰ مگاهرتز به بالا موجود هستند. در سری Dominator که برای کاربران حرفه‌ای در نظر گرفته شده است، هیتسینک بزرگتر با نورپردازی RGB تعبیه شده و از فرکانس ۵۲۰۰ به بالا درکنار تایمینگ‌های پایین موجود هستند.

در سری Dominator با دو مدل Platinum و Titanium مواجه هستیم که از نظر طراحی ظاهری هیتسینک و نوع نورپردازی کمی متفاوت هستند. در نمونه مورد بررسی که از سری Titanium است، ۱۱ چراغ LED برای نورپردازی به کار گرفته شده و هیتسینک آن به کمک پرینت سه بعدی قابلیت شخصی سازی دارد. بد نیست اشاره کنیم در مدل‌های تیتانیوم فرکانس کیت‌های حافظه از ۶۰۰۰ مگاهرتز شروع شده و حداکثر به ۷۶۰۰ مگاهرتز ختم می‌شود. همچین این کیت‌ها در حجم های ۳۲ (2x16GB)، ۴۸ (2x24GB) ،۶۴ (2x32GB) و ۹۶ (2x48GB) گیگابایت موجود هستند.

کیت حافظه رم Corsair Dominator Titanium RGB 7000MHz 2x24GB از سوی شرکت الماس رایان ایرانیان جهت بررسی در اختیار شهر سخت‌افزار قرار گرفته و در زمان نگارش این بررسی (آبان ۱۴۰۳) با گارانتی سه ساله و قیمت ۱۴.۵ میلیون تومان در بازار کشور توزیع می‌شود.

نمونه مورد بررسی ما از نظر مشخصات فنی یک کیت ۴۸ گیگابایتی شامل دو ماژول ۲۴ گیگابایتی از رم‌های سری Dominator Titanium کورسیر با فرکانس ۷۰۰۰ مگاهرتز است که این فرکانس را تحت تایمینگ‌های ۱۱۴-۴۴-۴۴-۳۶ ارائه می‌کند. 

در ادامه با بررسی مشخصات و تست‌های عملکردی این کیت حافظه رم همراه ما باشید.

بسته‌بندی و محتویات جعبه

 

بسته‌بندی و محتویات جعبه رم کورسیر Dominator Titanium

بدون اغراق باید گفت که کورسیر در طراحی این محصول تمامی تلاش خود را برای نشان دادن جایگاه و کلاس کاری کیت به خرج داده است. در همان نگاه اول می‌توان گفت که جعبه رم‌های Dominator Titanium مانند بسته‌بندی یک اکسسوری ارزشمند است و ماژول‌های رم همچون جواهری درون آن می‌درخشد.

روی جعبه یک تصویر رنگی و دقیق از آنچه پس از نصبِ ماژول‌های رم کورسیر Dominator Titanium مشاهده خواهید کرد، به تصویر کشیده شده است.

Corsair-Dominator-RAM-x900-02.webp

در پشت جعبه شرح کوتاهی از ویژگی‌های محصول به زبان‌های مختلف درج و مشخصات فنی نظیر تایمینگ و حجم کیتِ خریداری شده بر روی یک برچسب حک شده است.

Corsair-Dominator-RAM-x900-01.webp

در داخل جعبه هم برای محافظت بیشتر در حین حمل و نقل، هر استیک رم درون یک تلق شفاف و قاب ضد ضربه قرار دارد. همانطور که گفته شد کیت مورد بررسی ما شامل دو ماژول بوده و برای پیکربندی دو کاناله مناسب است.

نمای ظاهری و مشخصات فنی

 

نمای ظاهری و مشخصات فنی رم کورسیر Dominator Titanium

Corsair-Dominator-RAM-x900-13.webp

برای رم‌های گران‌قیمت و رده‌بالای سری Dominator Titanium کورسیر از یک طراحی مینی‌مالسیتی استفاده کرده و از نظر ظاهری این ماژول‌های بسیار ساده اما با کیفیت و رده‌بالا به نظر می‌رسند.

Corsair-Dominator-RAM-x900-15.webp

ارتفاع هیت‌سینک به کار رفته در رم‌های سری Dominator Titanium به ۵۶ میلی‌متر می‌رسد و می‌توان گفت اگر قصد ترکیب این ماژول‌های زیبا را با تاورهای خنک‌کننده عظیم‌الجثه دارید، احتمالاً از نظر سازگاری با مشکل مواجه خواهید شد.

Corsair-Dominator-RAM-x900-17.webp

نورپردازی ARGB در رم‌های کورسیر Dominator Titanium شامل یک نوار خطی متشکل از ۱۱ چراغ LED است که توسط دیفیوزر (پخش‌کننده) در بخش بالای هیتسینک به چشم کاربر می‌رسد. این نورپردازی خطی از طرفین به شکل دو خط موازی دیده می‌شود.

سیستم نورپردازی رم‌های کورسیر با نرم‌افزار اختصاصی این برند یعنی iCUE و سایر نرم‌افزارهای مدیریت نورپردازیِ مادربرد، مانند ایسوس، گیگابایت، ازراک و MSI که با نام AuraSync، RGB Fusion، Polychrome و MysticLight سازگاری دارد و به راحتی با رنگ و جلوه‌های تعیین شده توسط شما هماهنگ می‌شود.


در آلبوم بالا می‌توانید چند نمونه از جلوه نورپردازی رم‌های Corsair Dominator Titanium را پس از نصب مشاهده کنید.

Corsair-Dominator-RAM-x900-07.webp

در کیت رم مورد بررسی هر ماژول UDIMM حجم ۲۴ گیگابایت داشته و تحت پروفایل XMP 3.۰ تایمینگ‌های ۱۱۴-۴۴-۴۴-۳۶، فرکانس ۷۰۰۰ مگاهرتز و ولتاژ ۱.۴ ولت تنظیم شده است. تراشه‌های حافظه به کار رفته در ماژول‌های Corsair Dominator Titanium 48GB (2x24GB) 7000MHz ساخت SK Hynix است و مانند تمام تراشه‌های DDR5 دارای سیستم On-Die ECC نیز هستند که برخی از خطاهای بوجود آمده در سطح چیپ را می‌توانند تصحیح کنند.

در XMP نسخه ۳.۰، ماژول‌های حافظه قابلیت ذخیره ۳ پروفایل از پیش تعیین شده و ۲ پروفایل شخصی را روی خود دارند که به طور پیش‌فرض کیت مورد بررسی ما، به دو پروفایل XMP با فرکانس‌های ۷۰۰۰ و ۷۲۰۰ مگاهرتز مجهز شده است.

توجه داشته باشید نوع و برند چیپ‌های حافظه به کار رفته می‌تواند با توجه به سرعت یا زمانِ ساخت توسط سازنده تغییر پیدا کند.

Corsair-Dominator-RAM-x900-06.webp

ابعاد بزرگ و ضخامت مناسب هیتسینک رم‌های سری Corsair Dominator Titanium به آن کمک می‌کنند در شرایط لود دفع گرما از تراشه‌های حافظه و مدار مدیریت توان (PMIC) به خوبی انجام شود.

به عنوان مثال تحت استرس با نرم‌افزار OCCT دمای ماژول‌های مورد بررسی حداکثر به ۵۵ درجه سانتی‌گراد رسید که بسیار خوب ارزیابی می‌شود.

Corsair-Dominator-RAM-x900-11.webp

بخش بالایی هیتسینک که سیستم نورپردازی را در خود جای داده، دارای دو محل اتصال اضافی است و می‌توانید اگر دستی در طراحی و کار با پرینترهای سه بعدی دارید، از طرح دلخواه خود یا اکسسوری‌های ارائه شده توسط کرسیر مانند هیتسینک اضافی برای ماژول‌های Dominator Titanium استفاده کنید.

در جدول زیر مشخصات کلی کیت حافظه کورسیر Dominator Titanium مورد بررسی را می‌توانید مشاهده کنید:















توصیف مشخصه
CMP48GX5M2B7000C36 شماره مدل
DDR5 نوع رم
48GB (2x24GB) حجم
Dual Channel تعداد کانال
7000MHz فرکانس XMP/EXPO
۳۶-۴۶-۴۶-۱۱۴ تایمینگ XMP/EXPO
۱.۴۰ ولتاژ XMP/EXPO
4800MHz فرکانس SPD
۱.۱۰ ولتاژ SPD
Unbuffered Registered/Unbuffered
non-ECC ECC

متد و سیستم تست

 

متد و سیستم تست

تست‌های این قطعه شامل تست‌های کارایی، گیمینگ و اورکلاکینگ را روی سیستم تست‌بِد شهرسخت‌افزار اجرا و نتایج را با داده‌های رم‌های بررسی شده در گذشته بر روی نمودار آوردیم. مشخصات قطعات، درایورها و سیستم عامل استفاده شده در سیستم تست در این بررسی به شرح زیر است:














مدل و مشخصات قطعه
Intel 13th Gen Core i7-13700K پردازنده
GIGABYTE Z790 Aorus Master X (BIOS F4a) مادربرد
Corsair Dominator Titanium 48GB (2x24GB Dual Channel) DDR5 – 7000MHz – CL36 رم
Silicon Power Velox V80 – 240 GB SATA III SSD1
Adata XPG Gammix S70 – 1TB PCIe 4.0 NVMe SSD2
Gigabyte RTX 4070Ti Gaming OC گرافیک
GREEN GP1300B-Edge منبع تغذیه
Green Glacier 360 Stream خنک‌کننده
GREEN – OC Station کیس
Windows 11 Pro 64-bit سیستم عامل

لازم به ذکر است در تمامی تست‌ها تنظیمات BIOS در حالت پیش‌فرض قرار داشته و ماژول‌های رم به صورت Dual Channel نصب شده‌اند.

در تصاویر زیر می‌توانید از نگاه نرم افزار CPU-Z مشخصات حافظه کورسیر Dominator Titanium مورد بررسی را ملاحظه کنید:

cpuz.jpg

همانطور که گفته شد، اگرچه کیت مورد بررسی با فرکانس ۷۰۰۰ مگاهرتز معرفی و به فروش می‌رسد، اما دارای یک پروفایل XMP با فرکانس ۷۲۰۰ مگاهرتز نیز هست که ما در تست‌های خود، کارایی این کیت حافظه را در هر دو فرکانس و تایمینگ پروفایل XMP مورد بررسی قرار دادیم.

تست پهنای باند و Latency حافظه توسط نرم‌افزار AIDA64

تست پهنای باند و Latency حافظه توسط نرم‌افزار AIDA64

تست پهنای باند حافظه از جمله تست‌هایی است که نتایج آن کاملاً به وضعیت سیستم‌عامل، فرکانس و معماری ساخت پردازنده و کنترلر حافظه، BIOS هوشمند در انتخاب بهترین و عین حال پایدارترین تایمینگ های اصلی و Advanced و پیکربندی و فرکانس ماژول‌های حافظه وابسته است.

aida7000.jpg

corsair-dominator-titanium-aida-bandwidth.png

corsair-dominator-titanium-aida-latency.png

همانطور که می‌دانید در کارایی نهایی رم‌ها، دو المان میزان تأخیر و فرکانس دخیل است. کیت کورسیر Dominator Titanium مورد بررسی اگرچه از نظر فرکانس کاری، قادر به فراهم کردن پهنای‌باند بالاییست اما این فرکانس به قیمت تایمینگ‌های آزادتر که منجر به میزان تأخیر بیشتر می‌شود به دست آمده است.

تست‌های شبیه‌ساز

تست‌های 3DMARK 2013

سری نرم‌افزارهای 3DMark کمپانی Futuremark از سال ۱۹۹۹ تا به حال، بدون شک یکی از محبوب‌ترین و معتبرترین نرم‌افزارهای تست کارایی بوده‌اند. شاید منحصربه‌فردترین ویژگی نتایج تست‌های این نرم‌افزار ایزوله بودن نتایج تست‌های GPU و CPU است که نتایج تست‌های هر یک از قطعات نام‌برده شده را نسبت به دیگری متمایز می‌کند.

corsair-dominator-titanium-3dmark-firestrike.png

corsair-dominator-titanium-3dmark-timespy.png

 

تست‌های PCMARK 10

در این سری نرم‌افزارهای Benchmark کارایی کلی سیستم بر اساس تست‌های Single-thread و Multi-thread مانند نمایش و ویرایش عکس‌های دیجیتال، پخش و ویرایش انواع مختلف موزیک و ویدئو، پخش تصاویر ۳ بعدی مانند انواع گیم، جابه‌جایی اطلاعات بین تجهیزهای مختلف، شبیه سازی نرم‌افزاری امنیتی، رمزگشایی صفحات وب و … محک زده می‌شود.

corsair-dominator-titanium-pcmark10.png

corsair-dominator-titanium-pcmark10-overal.png

در دو نرم‌افزار بنچمارک که بر اساس شبیه‌سازی کاربری‌های روزمره و گرافیکی امتیاز پردازشی سیستم را محاسبه می‌کنند (3DMark و PCMark) می‌توان مشاهده کرد که فرکانس بالاتر الزاماً به معنی کارایی بیشتر نیست و در برخی کاربری‌ها، میزان تأخیر نیز نقش قابل توجهی ایفا می‌کند.

 

تست Cinebench 2024

ماهیت تست Cinebench درواقع مبتنی بر شبیه ساز نوعی نرم افزار سینمای ۴ بعدی است که بیشتر در استودیوهای ساخت پویانمایی‌های ۳ بعدی استفاده می‌شود. در این تست تمامی توانایی پردازنده برای ترسیم یک صحنه ۳ بعدی با تمام ویژگی‌های واقع‌گرایانه تصویر به کار گرفته می‌شود.

corsair-dominator-titanium-cinebench.png

تست‌های Zip/Unzip با ۷-Zip

تست‌های Zip/Unzip با ۷-Zip

فرآیند Zip و یا Unzip کردن اطلاعات همیشه جزء یکی از کاربردی‌ترین و در عین حال معمول‌ترین کارهایی است که استفاده کنندگان از کامپیوترهای شخصی در طول روز با آن سر و کار دارند. از جمله معروف‌ترین و شناخته شده ترین نرم‌افزارهای این امر ۷-Zip هست که همواره خود را همگام با ارائه آخرین فناوری‌های سخت‌افزاری بروز نگاه می‌دارد تا بهترین کارایی ممکن را از خود ارائه دهد. این نرم افزارها دارای یک بخش Benchmark Tool مستقل است که نتایج به دست آمده آن را در نمودار زیر مشاهده می‌کنید:

corsair-dominator-titanium-7zip.png

تست‌های محاسباتی و رندرینگ

تست‌های wPrime و SUPER PI

wPrime از جمله نرم‌افزارهایی است که با محاسبه الگوریتمی تکرارشونده (تخمین تابع به روش نیوتن) به‌صورت کاملاً Multi-thread، یکی از بهترین نرم‌افزارهای موجود برای تست کارایی پردازنده و مادربرد محسوب می‌شود. Super PI نیز یک نرم افزار برای محاسبه عدد π با استفاده از الگوریتم Gauss–Legendre تا ۲۳۲ رقم اعشار است. فرکانس و معماری هسته‌ی پردازنده، تعیین‌کننده‌ترین عوامل در افزایش سرعت پردازش این نرم افزار هستند.

corsair-dominator-titanium-superpi.png

corsair-dominator-titanium-wprime.png

 

تست‌ رندرینگ با Blender

نرم‌افزار Blender به دلیل کارایی فوق‌العاده موتور رندرهای داخلی از جمله Cycles و استفاده بهینه از توانایی پردازنده‌های گرافیکی در سرعت بخشیدن به فرآیند رندر صحنه‌های دو بعدی و انمیشن مشهور شده است. این نرم‌افزار همچنین به دلیل استفاده از رابط کاربری ساده و پرسرعت برای مدل‌سازی و طراحی، به یک مجموعه کاربردی و پرطرفدار برای بازی‌سازان و انیمیشن سازان تبدیل شده است. به کمک موتور رندر Cycles یک صحنه از پیش طراحی شده، با اندازه‌گیری زمان مورد نیاز برای رندر کامل این صحنه توسط پردازنده، به تست و مقایسه قدرت پردازشی سیستم‌های مختلف می‌پردازیم.

corsair-dominator-titanium-blender.png

تقریباً در تمام تست‌های کارایی می‌توان دید که در برخی کاربری‌ها و بسته به طراحی نرم‌افزار مورد استفاده، فاکتور فرکانس و میزان تأخیر می‌تواند مهم باشد.

تست‌های گیمینگ

تست‌ بازی Civilization VI

این بازی در آخرین بسته الحاقی خود که Gathering Storm نام دارد، به یک ماژول پیشرفته و سنگین تست و بنچمارک سخت‌افزار مجهز شده است. تست هوش مصونی این بازی با قرار دادن ۱۶ نژاد مختلف و شبیه سازی حرکات هر نژاد در ۵ نوبت متوسط زمان مورد نیاز برای پردازش هر نوبت را اندازه‌گیری می‌کند و با توجه به پردازش‌های گرافیکی، استفاده زیاد از حجم رم و توان پردازشی CPU، سنجش دقیقی از توان کلی سیستم در اجرای بازی‌های پردازنده محور ارائه می‌کند.

corsair-dominator-titanium-civilization6.png

 

تست‌ بازی Horizon Zero Dawn

این بازی یکی از عناوین جدید مبتنی بر DirectX12 در سبک نقش آفرینی و جهان باز است. Horizon Zero Dawn که ابتدا برای کنسول پلی‌استیشن۴ عرضه شد، پس از چند سال پا به دنیای PC نیز گذاشت تا گرافیک خیره‌کننده و روند داستانی بازی برای گیمرهای غیر کنسول نیز قابل تجربه باشد. این بازی نیز به یک ماژول کامل بنچمارک گیری مجهز است که می‌تواند علاوه بر اندازه‌گیری فریم‌های تولید شده توسط پردازنده و کارت گرافیک به صورت مجزا، بر اساس کارایی کلی سیستم و ترکیبی به آنها امتیاز دهد.

corsair-dominator-titanium-horizon.png

در تست‌های گیمینگ نیز نتیجه به دست آمده از کیت حافظه رم Corsair Dominator Titanium در مقایسه با ماژول‌های G.Skill سیستم تست‌بد می‌توان دید که بسته به نوع کد نویسی و بهینه‌سازی آن بازی برای دریافت حداکثر کارایی می‌تواند بیشتر به میزان تأخیر یا فرکانس حافظه وابسته باشد.

اورکلاک

اورکلاک رم کورسیر Dominator Titanium

در این بخش سعی کردیم با یک اورکلاک کاربردی در محدوده مطمئن از نظر ولتاژ برای تراشه‌های حافظه و پایداری کامل تحت شرایط مختلف که برای هر کاربر روی پلتفرم‌های مختلف قابل دستیابی است، کارایی ماژول‌های مورد بررسی را بسنجیم.

در مرحله اول با توجه به آگاهی از پتانسیل بالای مادربرد سیستم تست، فرکانس ۸۰۰۰ مگاهرتز را فراخوانی کردیم.

oc-8000.jpg

فرکانس ۸۰۰۰ مگاهرتز با تایمینگ‌های بسیار خوب ۱۲۸-۴۸-۴۸-۴۰ اگرچه از نظر تأخیر و پهنای‌باند نتایج فوق‌العاده‌ای را نشان می‌دهد، اما متاسفانه از پایداری لازم برخوردار نبود و نیاز به افزایش بیش از پیش ولتاژ بر روی کنترلر حافظه پردازنده و کانال‌های حافظه داشت که تغییر این پارامترها می‌تواند در طولانی مدت به پردازنده و چیپ‌های حافظه آسیب برساند.

با تلاش‌های متعدد برای دستیابی به فرکانس‌های مختلف در محدوده ۷۲۰۰ (بیشترین فرکانس پروفایل XMP کیت مورد بررسی) و ۸۰۰۰ مگاهرتز برای یک اورکلاک ساده و پایدار متأسفانه به نتیجه مناسبی نرسیدیم و به نظر می‌رسد همان پروفایل XMP-7200 مگاهرتز از پیش قرار گرفته روی این ماژول‌ها، از نظر کارایی، دوام و پایداری بهترین گزینه قابل دستیابی توسط کیت حافظه Dominator Titanium 48GB 7000MHz است.

جمع‌بندی

 

جمع‌بندی شهر‌ سخت‌افزار از رم کورسیر Dominator Titanium

از نظر طراحی ظاهری و کیفیت ساخت رم‌های سری Dominator Titanium کورسیر امتیاز بسیار بالایی دریافت می‌کنند و موجود بودن در دو رنگ مشکی و سفید به همراه نورپردازی RGB، انطباق پذیری بسیار خوبی به آنها می‌بخشد. همانطور که گفته شد سری Dominator Titanium از قابلیت شخصی‌سازی از طریق افزودن اکسسوری‌های در نظر گرفته شده توسط کورسیر یا طراحی و ساخته شده به کمک پرینترهای سه بعدی نیز پشتیبانی می‌کند که از این نظر نیز در میان کیت‌های حافظه پرسرعت موجود در بازار متمایز می‌شود.

کیت حافظه رم Corsair Dominator Titanium RGB 7000MHz 2x24GB از سوی شرکت الماس رایان ایرانیان جهت بررسی در اختیار شهر سخت‌افزار قرار گرفته و در زمان نگارش این بررسی (آبان ۱۴۰۳) با گارانتی سه ساله و قیمت ۱۴.۵ میلیون تومان در بازار کشور توزیع می‌شود.

Corsair-Dominator-RAM-x900-08.webp

استفاده از تراشه‌های با کیفیت DDR5 ساخت SK Hynix در کیت مورد بررسی و تعبیه دو پروفایل XMP به صورت پیش‌فرض که یکی از آنها ۲۰۰ مگاهرتز از حداکثر سرعت معرفی شده روی بسته‌بندی محصول (۷۰۰۰ مگاهرتز) نیز بیشتر است، در واقع یک گزینه بی دردسر اورکلاک برای مصرف کننده به حساب می‌آید که می‌توان گفت در وافع کورسیر با پیشبینی ظرفیت و پایداری چیپ‌های به کار رفته حتی برای کاربران مبتدی نیز اندکی اورکلاک به راحتی تنها تغییر دادن پروفایل XMP ممکن کرده است.

تنها نکته منفی در مورد کیت مورد بررسی را که می‌توان به تمامی کیت‌های بسیار سریع DDR5 از نوع UDIMM نیز تعمیم داد آن است که با افزایش فرکانس، برای پایداری بهتر افزایش تایمینگ‌ها اجتناب ناپذیر است که در مجموع می‌تواند کارایی مورد انتظار را با توجه قیمت گزافی که برای چنین ماژول‌ها پرداخت می‌شود را برآورده نسازد.

در مجموع نقاط قوت و ضعف کیت حافظه کورسیر Dominator Titanium 48GB (2x24GB) 7000MHz را به می‌توان به صورت زیر خلاصه کرد:

نکات مثبت:

  • کیفیت ساخت بالا
  • پشتیبانی از شخصی‌سازی به کمک اکسسوری یا پرینتر 3D
  • تعبیه یک پروفایل XMP اضافی به عنوان اورکلاک

نکات منفی:

  • قیمت زیاد
  • افزایش کارایی با در نظر گرفتن تایمینگ‌ها نسبت به فرکانس محسوس نیست

 

کیت حافظه رم کورسیر Dominator Titanium 48GB (2x24GB) 7000MHz – CL36 با قیمت حدودی ۱۴.۵ میلیون تومان (در زمان نگارش مطلب)، موفق به کسب امتیاز بسیار خوب ۸.۷ و نشان Great Performance و ریز امتیازات زیر در کلاس محصولات رده‌بالا از لابراتوار شهر سخت‌افزار شد:

Corsair Dominator Titanium 48GB(2x24GB) 7000MHz – CL36

کلاس عرضه :
گران قیمت / رده بالا

۱۰

کیفیت ساخت و طراحی

۸.۷

امتیاز شهرسخت افزار

نشان شهرسخت‌افزار

۸.۷

چنانچه درباره این محصول سوال یا نظری دارید، در قسمت نظرات مطرح کنید.



Source link