برنامه‌ سازمان فضایی برای پرتاب‌های تا پایان سال

رئیس سازمان فضایی ایران گفت: تا پایان سال ۵ تا ۷ پرتاب را در دستور کار داریم که دو مورد از این پرتاب‌ها انجام شده که یکی از آنها پرتاب ماهواره «چمران ۱» بود که با هدف تست مانور مداری با موفقیت انجام شد و دومین پرتاب، پرتاب ماهواره‌های هدهد و کوثر به عنوان ماهواره‌های عملیاتی […]



رئیس سازمان فضایی ایران گفت: تا پایان سال ۵ تا ۷ پرتاب را در دستور کار داریم که دو مورد از این پرتاب‌ها انجام شده که یکی از آنها پرتاب ماهواره «چمران ۱» بود که با هدف تست مانور مداری با موفقیت انجام شد و دومین پرتاب، پرتاب ماهواره‌های هدهد و کوثر به عنوان ماهواره‌های عملیاتی بوده است.

به گزارش ایسنا دکتر حسن سالاریه هر دو ماهواره هدهد و کوثر را ساخت بخش خصوصی دانست و افزود: ماهواره کوثر یک ماهواره سنجشی و تصویربرداری با دقت ۴ متر است که در حوزه‌های نقشه‌برداری و کشاورزی و پایش محیط زیست کاربرد دارد.

وی ماهواره هدهد را با کاربرد در حوزه اینترنت اشیاء دانست و ادامه داد: سال ۱۴۰۲ سال منحصر به فردی در حوزه فضایی کشور است، چون پرتاب ماهواره‌های بخش خصوصی را در دستور کار داریم. 

سالاریه اظهار کرد: عموما شرکت‌های بخش خصوصی در بخش ساخت و توسعه زیر ساخت‌ها و المان‌های صنعت فضایی خوب وارد شده و از سال‌های قبل فعالیت‌هایی را در این حوزه شروع کرده است و اکنون این شرکت‌ها در ساخت سامانه ماهواره‌ها وارد شدند که اتفاق ویژه‌ای به شمار می‌رود.

رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به فعالیت ۲۰ شرکت بخش خصوصی در حوزه فضایی، خاطر نشان کرد: این شرکت‌ها جزء شرکت های خوش آتیه هستند و نمونه آن شرکت امیدفضا است که در آینده ساخت ماهواره‌های بیشتر را در دستور کار دارد.

وی با بیان اینکه برای حمایت از شرکت‌ها نهادهای مختلفی تشکیل شده است، ادامه داد: سازمان فضایی ایران از طریق انعقاد قراردادهای خرید خدمات از این شرکت ها حمایت می‌کند.

سالاریه اضافه کرد: تا پایان سال ۵ تا ۷ پرتاب را در دستور کار داریم که دو مورد از این پرتاب‌ها انجام شده که یکی از آنها پرتاب ماهواره چمران ۱ بود که با هدف تست مانور مداری با موفقیت انجام شد و دومین پرتاب، پرتاب ماهواره‌های هدهد و کوثر به عنوان ماهواره‌های عملیاتی بوده است.

رئیس سازمان فضایی ایران با حضور در استودیو شبکه خبر تاکید کرد: سایر ماهواره‌ها تا پایان سال توسط پرتابگرهای داخلی و بین‌المللی پرتاب خواهد شد.

انتهای پیام 



Source link