نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
[ad_1] دهمین کنگره بینالمللی علوم و فناوری نانو از ۱۰ تا ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ با حضور محققان و دانشمندان برجسته داخلی و خارجی در دانشگاه ولیعصر رفسنجان برگزار میشود که فرصتی استثنایی برای تبادل دانش و فناوری در حوزههای مختلف نانو فراهم میکند. به گزارش ایسنا، دانشگاه ولیعصر رفسنجان میزبان دهمین همایش بینالمللی علوم و فناوری […]
[ad_1]
دهمین کنگره بینالمللی علوم و فناوری نانو از ۱۰ تا ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ با حضور محققان و دانشمندان برجسته داخلی و خارجی در دانشگاه ولیعصر رفسنجان برگزار میشود که فرصتی استثنایی برای تبادل دانش و فناوری در حوزههای مختلف نانو فراهم میکند.
به گزارش ایسنا، دانشگاه ولیعصر رفسنجان میزبان دهمین همایش بینالمللی علوم و فناوری نانو است که با حضور برجستهترین محققان و دانشمندان داخلی و خارجی از جمله پروفسور آلبرت ناسیبولین از روسیه و پروفسور مجتبی عبدی جلیبی از انگلستان برگزار میشود. این کنفرانس با محوریت موضوعاتی همچون نانوشیمی، نانوفیزیک، نانو پزشکی و انرژی و همچنین کارگاههای تخصصی و حضور شرکتهای دانشبنیان، فرصتی بینظیر برای تبادل دانش و فناوری در حوزه نانو فراهم کرده است.
دانشگاه ولیعصر رفسنجان از ۱۰ تا ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ میزبان دهمین کنگره بینالمللی علوم و فناوری نانو خواهد بود. این رویداد علمی با حضور محققان و دانشمندان برجسته داخلی و خارجی، فرصتی استثنایی برای تبادل دانش و فناوری در حوزههای مختلف نانو فراهم میکند. موضوعات اصلی این کنفرانس شامل سنتز و مشخصیابی مواد نانوساختار، نانوشیمی و نانوفیزیک، کاربردهای نانو در علوم پزشکی، مهندسی، انرژی و محیطزیست، ملاحظات ایمنی نانو و فناورینانو و نانوزیستفناوری است.
سخنرانان کلیدی بینالمللی
این کنفرانس با حضور سخنرانان برجستهای از سراسر جهان همراه است. پروفسور آلبرت ناسیبولین از مؤسسه علم و فناوری اسکولکوفو روسیه، درباره «نانولولههای کربنی: از سنتز تا کاربردها» سخنرانی خواهد کرد. وی یکی از پیشگامان تحقیقات در زمینه نانولولههای کربنی است که کاربردهای گستردهای در صنایع مختلف دارند.
پروفسور مجتبی عبدی جلیبی از دانشگاه کالج لندن نیز درباره «مواد نانوساختار پیشرفته برای سلولهای فتوولتائیک خورشیدی و سیستمهای الکتروشیمیایی: حرکت به سوی آیندهای پایدار و بدون کربن» صحبت خواهد کرد. تحقیقات او بر توسعه فناوریهای نوین برای تولید انرژی پاک و پایدار متمرکز است.
از ایران نیز پروفسور میرفضلالله موسوی از دانشگاه تربیت مدرس درباره «سنتز مواد چندمنظوره پیشرفته برای تولید هیدروژن سبز» سخنرانی خواهد کرد. هیدروژن سبز به عنوان یکی از منابع انرژی پاک، نقش کلیدی در آینده انرژی جهان ایفا میکند.
همچنین پروفسور محمد روسوپ محمود از دانشگاه فناوری مارا مالزی درباره «ویژگیهای نانوساختارهای کربنی تهیهشده از منابع طبیعی و کاربردهای آنها در ساخت دستگاههای اپتوالکترونیک» صحبت خواهد کرد. تحقیقات او بر استفاده از مواد طبیعی برای تولید فناوریهای نوین متمرکز است.
کارگاههای تخصصی
در حاشیه این کنفرانس، کارگاههای تخصصی نیز برگزار میشود که فرصتی برای دانشافزایی و آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و فناوری در حوزه نانو است. حسن علمخواه، دانشیار گروه مهندسی مواد دانشگاه بوعلی سینا همدان، کارگاهی با عنوان «پوششهای نانوساختار سخت: از مفهوم نوآورانه تا موفقیت در بازار» برگزار خواهد کرد. این کارگاه در تاریخ ۱۰ بهمن از ساعت ۱۰:۴۵ تا ۱۲ برگزار میشود.
سید علی موسوی شایق، دانشیار دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نیز کارگاهی با عنوان «کاربردهای نانوفناوری میکروفلوییدیک در پزشکی و داروسازی» ارائه خواهد داد. این کارگاه در تاریخ ۱۱ بهمن از ساعت ۱۰:۴۵ تا ۱۲ برگزار میشود.
به نقل از ستاد نانو، همچنین سید فرشید چینی، دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران، کارگاهی با عنوان «مفاهیم نانومهندسی سطح، سطوح فوق آبگریز، زاویه تماس و انرژی سطح» برگزار خواهد کرد. این کارگاه در تاریخ ۱۱ بهمن از ساعت ۱۲ آغاز میشود.
در حاشیه این کنفرانس، دو شرکت دانشبنیان نیز حضور خواهند داشت.
دهمین کنگره بینالمللی علوم و فناوری نانو در دانشگاه ولیعصر رفسنجان، فرصتی بینظیر برای محققان، دانشمندان و صنعتگران است تا آخرین دستاوردهای علمی و فناوری در حوزه نانو را به اشتراک بگذارند. با حضور سخنرانان برجسته بینالمللی، کارگاههای تخصصی و شرکتهای دانشبنیان، این رویداد نقش مهمی در پیشبرد علم و فناوری نانو در ایران و جهان ایفا خواهد کرد.
انتهای پیام
[ad_2] Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
[ad_1] به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حلقههای عجیب سرشار از گرد و غبار در این عکس احتمالا پوستههای سهبعدی هستند، اما نحوه ایجاد آنها هنوز مشخص نشده است. به نقل از ناسا، مکان ایجاد حلقهها به خوبی شناخته شده است. آنها در یک منظومه ستارهای دوتایی در فاصله ۶۰۰۰ سال نوری به سمت صورت […]
[ad_1] تحلیلهای ژنتیکی هوش مصنوعی، عوامل ژنتیکی مؤثر در بیماری پارکینسون و داروهای قابل استفاده مجدد را برای درمان بیماری پارکینسون شناسایی میکنند. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز ژنوم کلینیک کلیولند»(CCGC) با موفقیت از مدلهای ژنتیکی پیشرفته هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پارکینسون استفاده کردند. آنها عوامل ژنتیکی مؤثر در پیشروی بیماری و داروهای مورد […]
[ad_1] تیم کوک، مدیرعامل اپل، در جریان جلسهی توجیهی مربوطبه گزارش مالی جدید این شرکت به مسیر پیش روی آیفون اشاره کرد. به روایت کوک، فضای زیادی برای ایجاد نوآوری وجود دارد. این گفته در حالی مطرح میشود که شایعهها دربارهی رونمایی آیفون ۱۷ ایر به اوج رسیدهاند. کوک معمولا در جلسههای مالی جزئیات دقیقی […]
[ad_1] طبق اطلاعات فاششده، گوشی گلکسی S25 اج سامسونگ احتمالاً با دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و نمایشگر مجهز به Gorilla Glass Victus 2 عرضه خواهد شد. به گزارش تکناک، گوشی گلکسی S25 اج در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ معرفی شد. هنوز تاریخ دقیق عرضه این گوشی پرچمدار باریک مشخص نیست؛ اما افشاگری جدید جزئیات مهمی […]