نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرآنلاین، هدف از این کار، فریب دادن اپراتورهای رادار دشمن در طول جنگ و تقویت موقعیت چین در فناوری جنگ الکترونیک است. به نقل از ایسنا، پیش از این، محققان نظامی بر توسعه فناوری رادار گریز مدرن برای پنهان کردن اشیاء پرنده خود از رادارهای دشمن متمرکز شده بودند. با این حال، آخرین […]
به گزارش خبرآنلاین، هدف از این کار، فریب دادن اپراتورهای رادار دشمن در طول جنگ و تقویت موقعیت چین در فناوری جنگ الکترونیک است.
به نقل از ایسنا، پیش از این، محققان نظامی بر توسعه فناوری رادار گریز مدرن برای پنهان کردن اشیاء پرنده خود از رادارهای دشمن متمرکز شده بودند. با این حال، آخرین نوآوری چین میتواند به طور موثر برای فریب دادن دشمنان و هدر دادن زمان حیاتی آنها در طول درگیریهای نظامی مورد استفاده قرار گیرد.
آخرین مطالعه منتشر شده در مجله چینی زبان Radar Science and Technology نشان میدهد که پهپادهایی که به طور ناگهانی در رادار ظاهر میشوند شبیه بشقاب پرندههای غول پیکری در هوا هستند که اپراتورهای رادار دشمن را شوکه خواهند کرد.
محققان یک سطح مقطع راداری (RCS) را ایجاد کردند. با فعال کردن بازتابنده رادار در حالی که توسط یک پهپاد حمل میشود، محققان دریافتند که میتوانند به طور قابل توجهی سطح مقطع راداری را افزایش دهند تا مشخصههای اهداف واقعی را پنهان کنند و به طور موثر به اهدافی تاکتیکی مانند ضد شناسایی و ضد حمله بودن دست یابند.
چن کیانگ(Chen Qiang)، محقق دانشکده علوم و فناوری الکترونیک دانشگاه ملی فناوری دفاعی که رهبری تیم تحقیقاتی را بر عهده داشت، اظهار داشت که این اثر با «کارایی بیسابقه» به دست آمده است.
دانشمندان بر این باورند که انبوهی از این پهپادها میتوانند صفحههای رادار را تحت تأثیر قرار دهند و اپراتورهای آنها را مبهوت کنند و در شوک فرو ببرند.
محققان معتقدند که سطح مقطع راداری با مقدار توان تولید شده توسط یک هدف اندازه گیری میشود. به گفته دانشمندان، هنگامی که انرژی خروجی به طور مساوی در همه جهات پراکنده میشود، پژواکی به همان اندازه روی صفحه رادار ایجاد میکند.
دانشمندان آزمایشهای نظامی مختلفی از نمونه اولیه انجام دادند که نشان داد میتواند به طور موثر امواج الکترومغناطیسی را که از جهات مختلف میآیند، تقویت و منعکس کند.
محققان معتقدند که این دستگاه هنگام کار در باند X که معمولا برای کنترل سلاح و ردیابی هدف استفاده میشود، عملکرد چشمگیری را نشان میدهد.
اختراعی که در سال ۱۹۵۹ توسط لستر سی. ون آتا(Lester C. Van Atta)، متخصص رادار در شرکت هواپیماسازی هیوز ثبت شد، الهامبخش این نوآوری جدید بود.
ون آتا یک آنتن آرایه منحصر به فرد را معرفی کرد که برای اطمینان از اینکه شکل موج و مسیر حادثه کاملا با امواج منعکس شده مطابقت دارد طراحی شده بود. برای کار، دیافراگم آرایه باید بسیار بزرگتر باشد، به همین دلیل این ایده به مدت ۶۰ سال روی کاغذ باقی ماند.
به گفته محققان، دانشمندان چینی با اعمال جریان الکتریکی به آرایه ون آتا توانستند قابلیتهای تقویت سطح مقطع راداری دستگاه را به طور قابل توجهی افزایش دهند.
۵۸۵۸
خبر آنلاین
این مطلب بدون برچسب می باشد.
کلاه ایمنی iC-R با ترکیب فناوری هوش مصنوعی و ویژگیهای ایمنی نوآورانه، ایمنی موتورسواران را به سطح جدیدی میرساند. به گزارش تکناک، هوش مصنوعی این روزها در همه جا حضور دارد، حتی در کلاه ایمنی موتورسیکلتها این موضوع دیده میشود. شرکت Intelligent Cranium Helmets پس از معرفی یک طرح مفهومی از کلاه ایمنی هوشمند در […]
فهرست اسامی پذیرفتهشدگان نهایی رشته تحصیلی نیمهمتمرکز فوریتهای پزشکی پیشبیمارستانی در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۳ اعلام شد. به گزارش ایسنا، به دنبال اطلاعیه ۵ مهرماه ۱۴۰۳ سازمان سنجش مبنی بر اعلام زمان و محل انجام مراحل مصاحبه از معرفیشدگان چند برابر ظرفیت رشته تحصیلی نیمه متمرکز کارشناسی ناپیوسته فوریتهای پزشکی پیشبیمارستانی (کدرشتهمحلهای […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سه شنبه گذشته، برخی از مشترکان T-Mobile گزارش دادند که میتوانند به شکل مستقیم به استارلینک متصل شوند. براساس پستهایی که در شبکههای اجتماعی منتشر میشود، T-Mobile مشتریان واجد شرایط را از طریق پیامکهایی از این موضوع مطلع کرده است. پیامک T-Mobile به مشتریان واجد شرایط خود فناوری ارتباط مستقیم استارلینک، به کاربران اجازه […]
«اوپنایآی» در تلاش است تا با مدل جدید هوش مصنوعی خود، طول عمر انسان را افزایش دهد. به گزارش ایسنا، شرکت «اوپنایآی»(OpenAI) میگوید مدل هوش مصنوعی جدید خود موسوم به «GPT-4b» را با کمک استارتآپ علمی «ریترو بیوساینسز»(Retro Biosciences) آموزش داده است که تلاش میکند طول عمر انسان را تا ۱۰ سال افزایش دهد. به […]