بهترین پاوربانک های بازار بر اساس قیمت (آبان ۱۴۰۳)

از گوش‌های هوشمند تا تبلت‌ها و دستگاه‌های دیگر، همگی به انرژی برق نیاز دارند. در این موقعیت، پاوربانک ها به عنوان ابزاری موثر و کارآمد در تأمین انرژی به این دستگاه‌ها وارد معادله می‌شوند. در این مقاله، قصد داریم به بررسی، معرفی و مقایسه‌ی بهترین پاوربانک های موجود در بازار پرداخته و با معرفی مدل‌ها […]


از گوش‌های هوشمند تا تبلت‌ها و دستگاه‌های دیگر، همگی به انرژی برق نیاز دارند. در این موقعیت، پاوربانک ها به عنوان ابزاری موثر و کارآمد در تأمین انرژی به این دستگاه‌ها وارد معادله می‌شوند. در این مقاله، قصد داریم به بررسی، معرفی و مقایسه‌ی بهترین پاوربانک های موجود در بازار پرداخته و با معرفی مدل‌ها و مشخصات آن‌ها، شما را در انتخاب بهترین پاور بانک همراهی کنیم. از پاور بانک های با ظرفیت باتری بزرگ و عمر مفید طولانی تا مدل‌های کم حجم و قابل حمل با تکنولوژی‌های شارژ سریع، تمامی مشخصات به دقت مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته‌اند.

فهرست مطالب این راهنمای خرید:

بهترین پاوربانک های بازار ایران در یک نگاه

– بهترین پاوربانک‌های بالای ۲ میلیون تومان

بهترین پاوربانک‌های بین ۱.۵ تا ۲ میلیون تومان

– بهترین پاوربانک‌های زیر ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

جمع‌بندی

پاسخ به سوالات پرتکرار در مورد پاوربانک

پاور بانک ها به شما اجازه می‌دهند تا در هر زمان و مکان به راحتی انرژی لازم را برای دستگاه‌های خود تأمین کرده و تجربه بی‌وقفه‌تری از دنیای دیجیتال را تجربه کنید. در این مقاله نکات کلیدی برای خرید پاوربانک نیز مورد بررسی قرار می‌گیرند، از جمله توجه به ظرفیت باتری، تعداد پورت‌های ورودی و خروجی، نوع باتری مورد استفاده و همچنین فناوری‌های ایمنی و محافظتی.

اگر به دنبال راهکاری عملی و کارآمد برای حفظ شارژ دستگاه‌هایتان در هر لحظه و هر مکان هستید، این مقاله به شما راهنمایی جامع خواهد کرد. به شما توصیه می‌شود تا با ما همراه شوید و از طریق مطالعه‌ی ادامه‌ی مقاله، با بهترین پاور بانک ها و نکات مهم خرید آشنا شوید و در انتخاب بهترین مورد برای نیازها و ترجیحات شخصی‌تان بهترین تصمیم را بگیرید. دریافت مشاوره خرید پاور بانک نیز در قسمت نظرات امکان‌پذیر است.

در نظر داشته باشید قیمت پاوربانک‌های موجود در بازار ایران در ماه اخیر (آبان ۱۴۰۳) نسبت به ماه گذشته تغییر چندانی نداشته است.

 اکنون به سراغ معرفی بهترین پاوربانک های بازار بر اساس افزایش قیمت می‌رویم.

بهترین پاوربانک های بازار در یک نگاه 














مدل پاوربانک وزن ظرفیت ورودی‌ها خروجی‌ها قیمت (تومان)
Energizer PS80000 با پایه شارژ ۲۱۸ گرم (برای پایه) 10000mAh x ۸ برق سه پین پاور 8xUSB-A ۷,۴۵۰,۰۰۰
کانفلون A24q 50000mAh ۱۰۴۰ گرم 50000mAh  1xmicroUSB و 1xUSB-C 1xUSB-C و 2xUSB-A ۳,۹۰۰,۰۰۰
کانفلون P40Q 40000mAh ۷۲۰ گرم 40000mAh 1xmicroUSB و 1xUSB-C 4xUSB-A ۱,۹۹۰,۰۰۰
روموس Romoss Sense 8P Plus ۶۷۰ گرم 30000mAh  3xmicro USB، لایتنینگ و USB-C 2xUSB-A و1xUSB-C ۱,۷۸۰,۰۰۰
Remax RPP-183 30000mAh ۶۹۱ گرم 30000mAh USB-C، لایتنینگ و micro USB 3xUSB-A و 1xUSB-C ۱,۴۵۰,۰۰۰
شیائومی PLM07ZM 20000mAh  ۴۴۰ گرم 20000mAh  1xUSB Type-C 2xUSB-A و 1xUSB-C ۱,۳۷۰,۰۰۰
روموس Romoss WSL10 ۲۳۵ گرم 10000mAh 1xUSB Type-C و 1xmicro USB 1xUSB Type-C و 1xUSB-A ۱,۱۰۰,۰۰۰
شیائومی PLM06ZM 20000mAh  ۳۰۰ گرم 20000mAh 1xUSB-C 1xUSB-C و 2xUSB-A ۹۷۰,۰۰۰
شیائومی Redmi PB200LZM ۴۷۰ گرم 20000mAh 1xmicro USB و 1xUSB-C 2xUSB-A ۷۳۰,۰۰۰
شیائومی ردمی PB100LZM ۲۴۰ گرم 10000mAh 1xmicro USB و 1xUSB-C 2xUSB-A ۵۵۰,۰۰۰

بهترین پاوربانک‌های بالای ۲ میلیون تومان


پاوربانک Energizer PS80000 با پایه شارژ

پاوربانک انرجایزر مدل PS80000 همراه پایه شارژ با ظرفیت هرکدام 10000mAh

قیمت: حدود ۷,۴۵۰,۰۰۰ تومان بدون گارانتی






پاوربانک Energizer PS80000 در یک نگاه
مزایا معایب

 – مناسب برای استفاده های اداری

 – فناوری Fit Charge

 – قابلیت شارژ چندین دستگاه به صورت همزمان

 – قیمت سرسام آور

 – پایه حجیم و جاگیر









جدول مشخصات پاوربانک Energizer PS80000
ابعاد و وزن هر پاوربانک ۱۳۵.۶ x 69.6 x 15.5 میلی‌متر و ۲۱۸ گرم
ظرفیت هر پاوربانک 10000mAh ۸
نوع سلول لیتیوم پلیمر
ورودی‌ها برق سه پین پاور
خروجی‌ها هشت درگاه USB-A

پاوربانک مدل PS80000 تشکیل شده از هشت پاوربانک و یک پایه شارژ که می‌تواند هشت پاوربانک را به صورت همزمان شارژ کند. این مدل پاوربانک مناسب برای مکان‌های پر جمعیت مانند رستوران‌ها، ترمینال‌ها و… است، هرکدام از پاوربانک‌ها دارای ظرفیت یکسان 10000mAh است. هر پاوربانک از مشخصات ۵ ولت و حداکثر شدت جریان ۲.4A برخوردار است که می‌تواند دو دستگاه را همزمان شارژ کند. چهار خروجی USB-A بر روی پایه این امکان را به شما می‌دهد تا موقع شارژ شدن همه‌ی دستگاه‌های داخل پایه، چهار دستگاه دیگر را هم شارژ کنید؛ یک مجموعه پاور بانک خوب و باکیفیت.

شارژرهمراه PS80000 شامل قابلیت‌هایی نظیر شارژ ایمن و شارژ شدن سریع پاوربانک با شدت‌جریان ۲.۰ آمپر و بالاتر، امکان شارژ کردن سریع‌تر موبایل با شدت جریان حداکثر ۲.۴ آمپر، مدیریت هوشمند شارژ و تخصیص هوشمند شدت جریان خروجی بر اساس Fit Charge است.

این پاوربانک نسخه پیشرفته‌تر پاوربانک Energizer PS20000 است که پیش‌تر در لیست بهترین پاور بانک های شهر سخت افزار با آن آشنا شدیم، با این تفاوت که این محصول از یک پایه شارژ با ۸ پاوربانک مجزا تشکیل شده است. در نتیجه این پاوربانک می‌تواند محصول خوبی برای استفاده‌های سازمانی و اداری باشد. در نظر داشته باشید هر کدام از پاوربانک‌های Energizer PS80000 بسیار جمع‌وجور و توانمند هستند و کاربران می‌توانند از آنها به صورت جداگانه نیز استفاده کنند.


پاوربانک مدل Konfulon A24q 50000mAh

پاوربانک کانفلون مدل A24q با ظرفیت 50000mAh

قیمت: حدود ۳,۹۰۰,۰۰۰ تومان بدون گارانتی

بهترین مارک پاور بانک






پاوربانک مدل Konfulon A24q 50000mAh در یک نگاه
مزایا معایب

 – مناسب برای مسافرت و طبیعت‌گردی

 – فناوری Quick Charge

 – ظرفیت فوق العاده بالا

 – قیمت بالا

 – طراحی حجیم و جاگیر









جدول مشخصات پاوربانک مدل Konfulon A24q 50000mAh
ابعاد و وزن پاوربانک ۱۴۲ x 71.4 x 51.6 میلی‌متر و ۱۰۴۰ گرم
ظرفیت پاوربانک 50000mAh 
نوع سلول لیتیوم پلیمر
ورودی‌ها یک پورت microUSB و یک پورت USB-C
خروجی‌ها یک پورت USB-C و دو درگاه USB-A

شرکت کانفلون یکی از بزرگترین و معروف‌ترین نام‌ها در عرصه لوازم جانبی و به خصوص پاوربانک بوده و در بازار ایران نیز محصولات این کمپانی جزء لیست بهترین پاور بانک ها هستند. پاوربانک مدل کانفلون A24q یکی از پرظرفیت‌ترین محصولات موجود در بازار ایران است که با ظرفیت اسمی ۵۰۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت به راحتی می‌تواند گوشی هوشمند، لپ تاپ و تبلت شما را بارها شارژ کند. 

شدت جریان خروجی این پاوربانک بسته به وسیله‌ای که قرار است شارژ کند بین ۱.۵ تا حدود ۵ آمپر متفاوت است و با توجه به ولتاژ خروجی ۵ ولت، پاوربانک کانفلون A24q می‌تواند با بیشینه توان ۲۲.۵ وات دستگاه‌های الکترونیکی شما را شارژ کند. این دستگاه دارای دو عدد پورت ورودی و سه خروجی است و از قابلیت‌هایی چون QC 3.0، شارژ ایمن و PD نیز پیشتیبانی می‌کند.

پاوربانک مدل Konfulon A24q 50000mAh یکی از معدود پاوربانک های ۵۰۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بازار ایران است که می‌تواند باتری گوشی، تبلت و لپ تاپ شما را با سرعتی بالا شارژ کند. تنها نکته‌ای که در مورد این پاوربانک باید در نظر داشته باشید وزن بالای آن است و به همین دلیل نمی‌توان از آن به عنوان یک پاوربانک جیبی استفاده کرد. اما از سوی دیگر، اگر شما هم از کاربرانی هستید که بدلیل مسافرت یا رفت و آمد بالا از پاوربانک خود استفاده‌ی طولانی مدت و مداوم دارید، این محصول بهترین شارژر همراه برای شما خواهد بود. 

در همین رابطه بخوانید:

– چطور پاوربانک را ریست کنیم؟ رفع مشکل شارژ نشدن پاور بانک [تماشا کنید]


بهترین پاوربانک‌های بین ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان


پاوربانک کانفلون P40Q 40000mAh

پاوربانک کانفلون مدل P40Q با ظرفیت 40000mAh

قیمت: حدود ۱,۹۹۰,۰۰۰ تومان بدون گارانتی

برترین پاوربانک های ۲۰۲۱






پاوربانک کانفلون P40Q 40000mAh در یک نگاه
مزایا معایب

 – مناسب برای مسافرت

 – قیمت مناسب با توجه به عملکرد

 – فناوری شارژ سریع 

 – طراحی حجیم و جاگیر









جدول مشخصات پاوربانک کانفلون P40Q 40000mAh
ابعاد و وزن پاوربانک ۱۵۵ x 76 x 41 میلی‌متر و ۷۲۰ گرم
ظرفیت پاوربانک 40000mAh
نوع سلول لیتیوم پلیمر
ورودی‌ها یک درگاه microUSB و یک درگاه USB-C
خروجی‌ها چهار درگاه USB-A

برند کانفلون (Konfulon) نیز مانند شیائومی و ردمی یکی دیگر از برندهای چینی است که در حوزه پاوربانک فعالیت داشته و محصولات خوش قیمت و کاربردی را عرضه می‌کند. بهترین شارژر همراه این شرکت مدل P40Q با ظرفیت ۴۰۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت یکی از حجیم‌ترین پاوربانک‌های قابل حمل بازار است و برای افرادی که بنا به دلایلی چون طبیعت‌گردی استفاده زیادی از پاوربانک دارند محصول ایده‌آلی است. 

این پاوربانک قدرتمند دارای دو ورودی USB Type-C و microUSB است که هر کدام با توان ۱۰ وات آن را شارژ می‌کنند و کاربر می‌تواند از ۴ خروجی USB آن دستگاه‌های الکترونیکی خود را با توان ۱۰ و ۱۸ وات به صورت همزمان شارژ کند. پاوربانک کانفلون P40Q همچنین دارای یک پایه‌ی کاربردی است که کاربر می‌تواند از آن برای قرار دادن گوشی یا تبلت در حالت ایده‌آل برای تماشای ویدیو استفاده کند. در نظر داشته باشید برند کانفلون نیز یکی از بهترین مدل ها یا برندهای پاور بانک موجود در بازار است و شاید بتوان گفت Konfulon P40Q بهترین پاوربانک این برند در بازار ایران است.

با توجه به ظرفیت ۴۰۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی این محصول، پاوربانک کانفلون P40Q 40000mAh قادر است با یک بار شارژ کامل، تا ۱۰ بار گوشی هوشمند شما را با سرعتی نسبتاً بالا شارژ کند، اما همانطور که انتظار می‌رود ابعاد بزرگ و وزن نسبتاً بالایی دارد و به عنوان یک پاوربانک همراه گزینه‌ی مطلوبی نیست. در عوض پاوربانک کانفلون P40Q 40000mAh برای کاربرانی که به طبیعت‌گردی و مسافرت علاقه‌مند هستند، بهترین پاور بانک موجود در بازار است.


پاوربانک روموس Romoss Sense 8P Plus

پاوربانک روموس مدل ۸پی پلاس با ظرفیت 30000mAh

قیمت: حدود ۱,۷۸۰,۰۰۰ تومان با گارانتی راندمان

بهترین پاور بانک های 2021






پاوربانک Romoss Sense 8P Plus در یک نگاه
مزایا معایب

 – مناسب برای مسافرت و طبیعت‌گردی

 – فناوری Quick Charge

 – مجهز به پورت لایتنینگ

 – قیمت سرسام آور

 – پایه حجیم و جاگیر









جدول مشخصات پاوربانک Romoss Sense 8P Plus
ابعاد و وزن هر پاوربانک ۱۶۷ x 80 x 32.8 میلی‌متر و ۶۷۰ گرم
ظرفیت هر پاوربانک 30000mAh 
نوع سلول لیتیوم پلیمر
ورودی‌ها سه درگاه ورودی micro USB، لایتنینگ و USB-C
خروجی‌ها دو درگاه USB-A و یک پورت USB-C

اگر با بازار بهترین پاور بانک ها آشنا باشید احتمالاً در جریانید که برند روموس از دید بسیاری از کارشناسان بهترین مارک پاور بانک موجود است. ظرفیت شارژر همراه روموس مدل Sense 8P+ با ظرفیت 30000mAh به اندازه‌ای است که تا زمان قابل قبولی در سفر یا دور از منزل به برق شهری نیازی پیدا نکنید. این دستگاه دارای ۳ درگاه خروجی که یکی از آنها در واقع هم خروجی است و هم ورودی؛ یعنی این پاوربانک با سه مدل درگاه قابل شارژ شدن است: ۱. Lightning ، ۲. Type-C ، ۳. Micro USB. در واقع این محصول می‌تواند سه دستگاه را همزمان شارژ کند ولی در این حالت قابلیت شارژ سریع قطع شده و با شدت جریان معمولی این سه دستگاه قابل شارژ شدن هستند.

این پاوربانک با کیفیت از قابلیت شارژ سریع ۱۸ واتی پشتیبانی می‌کند. بر روی این دستگاه یک صفحه نمایش  LCDبرای نشان دادن میزان باتری و شدت جریان خروجی وجود دارد که دقیق‌تر از نمونه‌های مبتنی بر LED است. قابلیت‌های ایمنی این دستگاه از جمله محافظت در برابر ولتاژ پایین، اتصال کوتاه، حفاظت در برابر دما، کنترل ولتاژ ورودی و خروجی و محافظ جریان بیش از حد است که باعث می‌شود با خیال راحت بتوانید دستگاهتان را شارژ کنید. افزون بر این‌ها پاوربانک Sense 8P Plus از فناوری شارژ سریع Quick Charge 3.0 کوالکام نیز پشتیبانی می‌کند.

با توجه به قابلیت‌های کاربردی این محصول شاید بتوان گفت پاوربانک Sense 8P+ بهترین پاوربانک و بهترین شارژر همراه در این محدوده قیمتی است. از قابلیت شارژ سریع QC 3.0 گرفته تا پشتیبانی از درگاه لایتنینگ و USB-C، پاوربانک Romoss Sense 8P Plus هرآنچه شما از یک پاوربانک انتظار دارید را به همراه دارد. در نتیجه اگر به دنبال یک پاوربانک پرقدرت و همه‌کاره برای شارژ گوشی، تبلت و لپ تاپ خود هستید، پاوربانک روموس Sense 8P Plus را به شما پیشنهاد می‌دهیم. البته بدیهی است که بدلیل ظرفیت بالای آن، پاوربانک مزبور وزن بالایی دارد و نمی‌توان از آن به عنوان یک پاوربانک همراه استفاده کرد.


بهترین پاوربانک‌های زیر ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان 


پاوربانک Remax RPP-183 30000mAh

پاوربانک ریمکس مدل RPP-183 با ظرفیت 30000mAh

قیمت: حدود ۱,۴۵۰,۰۰۰ تومان بدون گارانتی 

بهترین شارژر همراه






پاوربانک Remax RPP-183 30000mAh در یک نگاه
مزایا معایب

 – مناسب برای مسافرت

 – قیمت مناسب با توجه به عملکرد

 – فناوری شارژ سریع ۲۲.۵ واتی

 – وزن بالا









جدول مشخصات پاوربانک Remax RPP-183 30000mAh
ابعاد و وزن پاوربانک ۱۶۷ x 82.5 x 32 میلی‌متر و ۶۹۱ گرم
ظرفیت پاوربانک 30000mAh
نوع سلول لیتیوم پلیمر
ورودی‌ها USB-C، لایتنینگ و micro USB
خروجی‌ها سه درگاه USB-A و یک پورت USB-C

ریمکس نیز مانند انرجایزر، شیائومی و راوپاور یکی از بزرگ‌ترین برندهای پاوربانک است که محصولات بادوام و پرقدرتی تولید می‌کند. پاوربانک Remax RPP-183 یکی از بهترین پاور بانک های موجود در این محدوده قیمتی است که دارای سه پورت USB-A و یک درگاه USB-C به عنوان خروجی بوده و از سه ورودی USB-C، لایتنینگ و micro USB (با توان ورودی ۱۸ وات) بهره می‌برد. پاور بانک Remax RPP-183 از قابلیت ایمنی Multi-Protect بهره‌مند است و همچنین کاربران می‌توانند به صورت همزمان از چهار خروجی آن برای شارژ چهار دستگاه مختلف استفاده کنند.

این پاوربانک قادر است بیشینه توان ۲۲.۵ وات را در اختیار کاربر قرار دهد و از این رو پاور بانک مزبور یکی از بهترین پاور بانک های مجهز به فناوری فست شارژ یا شارژ سریع محسوب می‌شود. قابلیت جذاب دیگری که پاور بانک Remax RPP-183 دارد حضور یک چراغ LED در قسمت بالای آن است که با نگه داشتن دکمه پاور به مدت سه ثانیه روشن می‌شود و می‌تواند در مواقع اضطراری به کمک کاربر آید. با توجه به قابلیت‌های متعدد پاور بانک Remax RPP-183، این محصول یکی از بهترین پاور بانک های سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ است. 

پاوربانکRemax RPP-183 30000mAh جزء معدود پاوربانک های ۳۰۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی موجود در بازار است که قیمتی در حدود ۱ میلیون تومان دارند و همچنین از فناوری شارژ سریع با توان ۲۲.۵ وات نیز پشتیبانی می‌کند. با توجه به ظرفیت بالای این پاوربانک، ابعاد و وزن بالایی نیز دارد و نمی‌توان از آن به عنوان یک پاوربانک همراه استفاده کرد. در عوض این محصول یک پاوربانک مسافرتی عالی است و برای افرادی که به کمپینگ و طبیعت‌گردی علاقه‌مندند، گزینه‌ای ایده‌آل است.


پاور بانک شیائومی PLM07ZM 20000mAh

پاوربانک Xiaomi مدل PLM07ZM با ظرفیت 20000mAh

قیمت: حدود ۱,۳۷۰,۰۰۰ تومان بدون گارانتی

برترین شارژرهای همراه ۲۰۲۱






پاور بانک شیائومی PLM07ZM 20000mAh در یک نگاه
مزایا معایب

 – بسیار کاربردی

 – قیمت مناسب 

 – فناوری شارژ سریع ۴۵ واتی

 – طراحی نسبتاً حجیم 









جدول مشخصات پاور بانک شیائومی PLM07ZM 20000mAh
ابعاد و وزن پاوربانک ۱۵۳.۵ x 27.5 x 73.5 میلی‌متر و ۴۴۰ گرم
ظرفیت پاوربانک 20000mAh 
نوع سلول لیتیوم پلیمر
ورودی‌ها یک درگاه USB Type-C
خروجی‌ها دو درگاه USB-A و یک پورت USB-C

پاوربانک PLM07ZM شیائومی یک پاور بانک خوب یا حتی ایده‌آل برای گروه‌های مختلف کاربری است. پاوربانکPLM07ZM  دارای دو پورت USB-A و یک درگاه USB-C به عنوان خروجی است و می‌تواند سه دستگاه هوشمند را به صورت همزمان شارژ کند. پورت‌های USB-A این پاوربانک می‌توانند با توان ۴۵ وات گوشی، تبلت و حتی لپ تاپ شما را به سرعت شارژ کنند. در حال حاضر این محصول بهترین پاور بانک شیائومی موجود در بازار ایران است.

درگاه USB-C این دستگاه عملکردی دو منظوره داشته و به عنوان ورودی برای شارژ پاوربانک هم استفاده می‌شود. لازم به ذکر است پاوربانک PLM07ZM می‌تواند با بیشینه توان ۴۵ وات دستگاه هوشمند شما را شارژ کند و یکی از بهترین پاوربانک ها در این زمینه به حساب می‌آید. در نظر داشته باشید هر چند از دید بسیاری شیائومی بهترین مارک پاور بانک است، متاسفانه تعداد بسیار زیادی از پاوربانک‌های شیائومی موجود در بازار تقلبی بوده و کیفیت قابل قبولی ندارند؛ پس پاوربانک‌های برند Xiaomi را حتماً از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنید و در زمان خرید از اصل بودن آن مطمئن شوید.

پاور بانک شیائومی PLM07ZM 20000mAh جزء سریع‌ترین پاوربانک‌های موجود در بازار است که می‌تواند گوشی، تبلت و لپ تاپ کاربر را با سرعت شارژ ۴۵ وات شارژ کند. در نتیجه اگر به دنبال یک پاوربانک توانمند و همه‌کاره هستید که از آن برای تمام وسایل الکترونیکی خود استفاده کنید، پاور بانک شیائومی PLM07ZM 20000mAh گزینه‌ای ایده‌آل است.


پاوربانک روموس Romoss WSL10

پاوربانک بی سیم روموس مدل WSL10 با ظرفیت 10000mAh

قیمت: حدود ۱,۱۰۰,۰۰۰ تومان با گارانتی راندمان

بهترین نوع پاور بانک






پاوربانک Romoss WSL10 در یک نگاه
مزایا معایب

 – مناسب برای کاربردهای مختلف

 – قیمت مناسب با توجه به عملکرد

 – فناوری شارژ بی‌سیم 

 – ظرفیت پایین با توجه به قیمت









جدول مشخصات پاوربانک Romoss WSL10
ابعاد و وزن پاوربانک ۱۸ x 69 x 147 میلی‌متر و ۲۳۵ گرم
ظرفیت پاوربانک 10000mAh
نوع سلول لیتیوم پلیمر
ورودی‌ها یک درگاه USB Type-C و یک درگاه micro USB
خروجی‌ها یک درگاه USB Type-C و یک درگاه  USB-A

در پاوربانک روموس مدل WSL10 ویژگی‌ای که آن را از دیگر محصولات متمایز می‌کند، قابلیت شارژ بی‌سیم آن است. این دستگاه توانایی آن را دارد که سه دستگاه را به صورت همزمان شارژ کند و از این رو یک پاوربانک خوب و کاربردی محسوب می‌شود. تنها با قرار دادن دستگاه مورد نظر بر روی پاوربانک (که آن دستگاه هم از قابلیت شارژ بیسیم برخوردار باشد) فرایند شارژ آغاز می‌شود. دیگر راه‌ شارژ کردن، با سیم است که آن هم به دو مدل تقسیم می‌شود؛ اولی با درگاه خروجی USB-A و دیگری با درگاه خروجی USB Type-C است.

WSL10 دارای قابلیت شارژ سریع ۱۸ واتی هم برای شارژ کردن دستگاه‌ها و هم برای شارژ شدن پاوربانک است. در واقع اگر این پاور بانک را با شارژری که قدرت 18W دارد شارژ کنید، در عرض ۳.۵ ساعت به شارژ کامل می‌رسد. توان الکتریکی در بخش بیسیم برای گوشی‌های اندروید 10W و برای دستگاه‌های اپل ۷.5W است.

هرچند اکثر پاوربانک های مجهز به قابلیت شارژ بی‌سیم گوشی بسیار گران قیمت هستند، اما پاوربانک روموس Romoss WSL10 با توجه به قابلیت‌هایی که در اختیار کاربران قرار می‌دهد بسیار خوش قیمت است. این پاوربانک افزون بر فناوری شارژ سریع ۱۸ واتی خود، طراحی بسیار جذابی نیز دارد و از پورت USB-C نیز پشتیبانی می‌کند. البته در نظر داشته باشید قابلیت شارژ بی‌سیم این پاوربانک (و در حالت کلی اکثر پاوربانک های مجهز به قابلیت شارژ بی‌سیم) سرعت شارژ نسبتاً کمی دارد و بیشتر برای شارژ ایرباد و هدست‌های بلوتوثی کاربردی است.

در همین رابطه بخوانید:

– 


پاور بانک شیائومی PLM06ZM 20000mAh

پاوربانک شیائومی مدل ردمی PLM06ZM با ظرفیت 20000mAh

قیمت: حدود ۹۷۰,۰۰۰ تومان با گارانتی شرکتی

 بهترین پاور بانک های 2023






پاور بانک شیائومی PLM06ZM 20000mAh در یک نگاه
مزایا معایب

 – مناسب برای مسافرت

 – قیمت مناسب با توجه به عملکرد

 – پشتیبانی از USB-C

 – فناوری شارژ سریع QC 3.0

 – طراحی حجیم و جاگیر

 – وجود نسخه های فیک در بازار









جدول مشخصات پاور بانک شیائومی PLM06ZM 20000mAh
ابعاد و وزن پاوربانک ۱۵۳.۵ x 73.5 x 27.5 میلی‌متر و ۳۰۰ گرم
ظرفیت پاوربانک 20000mAh
نوع سلول لیتیوم پلیمر
ورودی‌ها یک درگاه  USB-C
خروجی‌ها یک درگاه USB-C و دو درگاه USB-A

شیائومی هم‌اکنون به لطف گوشی‌های خوش‌قیمت و جذاب خود به یکی از برندهای محبوب دنیای تکنولوژی تبدیل شده و علاوه بر اسمارت‌فون به دیگر حوزه‌های فناوری نیز وارد شده است. پاوربانک PLM06ZM این شرکت دارای دو خروجی USB-A و یک ورودی و خروجی مشترک USB-C است که با پشتیبانی از قابلیت شارژ سریع Quick Charge 3.0 می‌تواند با بیشینه جریان ۵.۴ آمپر و ماکزیمم توان ۴۵ وات گوشی شما را شارژ کند.

این پاوربانک شیائومی توسط همان درگاه USB-C شارژ می‌شود و با برق شهر در حدود ۱۱ ساعت به صورت کامل شارژ می‌شود. البته با استفاده از آداپتورهای شارژ سریع ۴۵ وات فقط به ۴.۵ ساعت زمان برای شارژ نیاز دارد. از دیگر قابلیت‌های پاوربانک PLM06ZM شیائومی نیز می‌توان به تنظیم هوشمند جریان خروجی (Fit Charge) و حالت شارژ کم‌توان (Low Power) برای شارژ هدست و دستبند هوشمند خود اشاره کرد. در نظر داشته باشید که یک پاور بانک خوب و باکیفیت باید از پروتکل‌های محافظتی کاملی پشتیبانی کند تا در مواقع بروز مشکل، بتوان روی ادامه کار و عملکرد آن حساب باز کرد.

شایان ذکر است متاسفانه تعداد بسیار زیادی از پاوربانک‌های شیائومی موجود در بازار تقلبی یا به عبارتی «فیک» هستند؛ پس این کالاها را حتماً از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنید و در زمان خرید از اصل بودن آن اطمینان حاصل کنید؛ چرا که حتی اگر از دید یک فروشنده، قیمت مهمترین عامل برای انتخاب بهترین پاوربانک هم باشد نیز همچنان این کیفیت و اعتبار دستگاه است که برای شما باقی خواهد ماند. پاور بانک شیائومی PLM06ZM 20000mAh در این محدوده قیمت یکی از سریع‌ترین شارژرهای موجود در بازار است. در نتیجه اگر سرعت شارژ گوشی برای شما مهم است، پاور بانک شیائومی PLM06ZM 20000mAh بهترین پاور بانک موجود در بازار است.


پاور بانک شیائومی Redmi PB200LZM

پاوربانک شیائومی ردمی مدل PB200LZM با ظرفیت 20000mAh

قیمت: حدود ۷۳۰,۰۰۰ تومان بدون گارانتی

پاوربانک شیائومی ردمی مدل PB200LZM با ظرفیت 20000mAh  - بهترین پاور بانک فست شارژ






پاور بانک شیائومی Redmi PB200LZM در یک نگاه
مزایا معایب

 – مناسب برای مسافرت

 – قیمت مناسب با توجه به عملکرد

 – فناوری Fit Charge

 – طراحی حجیم و سنگین









جدول مشخصات پاور بانک شیائومی Redmi PB200LZM
ابعاد و وزن پاوربانک ۲۷.۳ x 73.6 x 150.5 میلی‌متر و ۴۷۰ گرم
ظرفیت پاوربانک 20000mAh
نوع سلول لیتیوم پلیمر
ورودی‌ها یک درگاه micro USB و یک درگاه USB-C
خروجی‌ها دو درگاه USB-A

در این محدوده قیمتی نیز یکی از پاوربانک های شرکت شیائومی را به عنوان بهترین پاور بانک بازار به شما پیشنهاد می‌دهیم. پاوربانک Redmi PB200LZM دارای دو خروجی USB-A است که با شدت جریان ۲.۴ آمپر و ۳ آمپر، دستگاه‌های الکترونیکی شما را شارژ می‌کند. این پاوربانک دارای دو ورودی microUSB و USB-C است که هر دو با جریان ۲.۱ آمپر و ولتاژ ۵ ولت پاوربانک را شارژ می‌کنند. لازم به ذکر است این پاور بانک از فناوری‌های چون Fit Charge 2.0 و Multi Protect هم پشتیبانی می‌کند و ضد ضربه است.

در نظر داشته باشید در این محدوده قیمت پاور بانک تسکو TP 879L 20000mAh و پاور بانک انرجایزر UE20032 20000mAh نیز محصولات باکیفیت و کاربردی هستند. همچنین متاسفانه پاور بانک های شیائومی در بازار ایران نسخه‌های تقلبی بسیاری دارند، پس حتماً این محصول را از یک فروشگاه معتبر خریداری کنید تا حتی شعارهایی زیبا ولی دروغین مانند بهترین شارژر همراه بازار با کمترین قیمت نیز شما را از خرید پاور بانک با کیفیت دور نکنند. در نظر داشته باشید که با تولید محصولات باکیفیت، ردمی یا شیائومی کم کم خود را در حال نزدیک کردن خود به جایگاه بهترین مارک پاور بانک در گروه ارزان قیمت‌ها است.

با توجه به قیمت نسبتاً ارزان این محصول، پاور بانک شیائومی Redmi PB200LZM یکی از باارزش‌ترین پاوربانک های موجود در بازار ایران است که به راحتی می‌تواند گوشی، تبلت و حتی لپ تاپ شما را شارژ کند. این محصول همچنین به فناوری‌های شارژ سریع مجهز است و نسبت به دیگر محصولات، گوشی شما را سریع‌تر شارژ می‌کند. اگر به دنبال یک پاوربانک توانمند با قابلیت شارژ سریع هستید، پاور بانک شیائومیRedmi PB200LZM می‌تواند تمام نیازهای شما را برطرف کند. البته در نظر داشته باشید که پاوربانک‌های با ظرفیت ۲۰۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت و بالاتر معمولاً هم سنگین و هم بزرگ هستند و نمی‌توان آن‌ها را به عنوان یک پاوربانک جیبی استفاده کرد.


پاوربانک شیائومی ردمی PB100LZM

پاوربانک شیائومی مدل ردمی PB100LZM با ظرفیت 10000mAh

قیمت: حدود ۵۵۰,۰۰۰ تومان بدون گارانتی

بهترین پاوربانک های بازار






پاوربانک شیائومی ردمی PB100LZM در یک نگاه
مزایا معایب

 – قابلیت حمل پذیری بالا

 – قیمت مناسب و اقتصادی

 – فناوری شارژ سریع 

 – عدم پشتیبانی از شارژ سریع









جدول مشخصات پاوربانک شیائومی ردمی PB100LZM
ابعاد و وزن پاوربانک ۷۳.۶ x 150.5 x 15.1 میلی‌متر و ۲۴۰ گرم
ظرفیت پاوربانک 10000mAh
نوع سلول لیتیوم یون
ورودی‌ها یک درگاه microUSB و یک درگاه USB-C
خروجی‌ها دو درگاه USB-A

به جرأت می‌توان گفت شیائومی بهترین مارک پاور بانک در بازار ایران است و این کمپانی بهترین شارژر همراه را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. پاوربانک ردمی PB100LZM دارای دو درگاه خروجی از نوع USB-A است که می‌تواند دو دستگاه را همزمان با بیشینه شدت جریان ۳.۰ آمپر و ولتاژ ۵.۱ ولت شارژ کند. این محصول متاسفانه از شارژ سریع پشتیبانی نمی‌کند. دو درگاه ورودی نیز از نوع micro USB و USB Type-C بوده و با حداکثر توان ۱۰ وات شارژ می‌شود.

دیگر امکانات این پاوربانک محافظت در برابر ولتاژ پایین و اتصال کوتاه، شارژ ایمن (Multi Protect) و کنترل هوشمند ولتاژ ورودی و خروجی (Fit Charge) است که این محصول را به یکی از بهترین پاور بانک های موجود در این محدوده قیمتی تبدیل می‌کند. این دستگاه در مقابل ضربه نیز مقداری مقاوم است. این پاوربانک برای نمایش مقدار شارژ پاوربانک نیز دارای نشانگرهای LED است.

پاوربانک شیائومی ردمی PB100LZM یکی از بهترین پاوربانک های اقتصادی موجود در بازار ایران است که برای استفاده‌‌های روزمره گزینه‌ای بسیار عالی است. این پاوربانک به راحتی می‌تواند قبل از نیاز به شارژ دوباره، حداقل دو بار گوشی هوشمند شما را شارژ کند و نیاز شما به برق شهری را کمتر کند. در نتیجه اگر به دنبال یک پاور بانک کاربردی و خوش قیمت هستید که همیشه همراه خود داشته باشید، پاوربانک شیائومی ردمی PB100LZM مخصوص شماست.

در خرید پاوربانک‌های شیائومی و دیگر برندهای معتبر چینی دقت بسیار داشته باشید تا همواره نسخه اصل و اورجینال کالا را دریافت کنید.

در همین رابطه بخوانید:

– بررسی پاور بانک Anker PowerCore 26800؛ روزها به دور از «پریز برق» زندگی کنید!

جمع‌بندی

در این مقاله، به بررسی بهترین پاوربانک های بازار ایران پرداختیم. با توجه به نیازهای مختلف کاربران، مدل‌های متنوعی از لپ‌تاپ‌ها را مورد ارزیابی قرار دادیم. در حالت کلی پاوربانک‌های ۱۰۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی پرکاربردترین محصولات هستند و می‌توانند برای اکثر کاربران معمولی مفید واقع شوند. با این وجود، پاوربانک هایی با ظرفیت‌های ۳۰۰۰۰ و ۴۰۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت هم در بازار وجود دارند که بیشتر برای کاربردهای مداوم و سنگین‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

انتخاب بهترین پاوربانک به نیاز و بودجه افراد وابسته است. از این رو بهتر است قبل از خرید، ابتدا از خود بپرسید: «برای چه کاری به یک پاوربانک نیاز دارید؟». اگر به دنبال یک پاوربانک مقرون به صرفه هستید که از آن در مواقع اضطراری برای شارژ گوشی خود استفاده کنید، یکی از پاوربانک های ۱۰۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی انرجایزر می‌تواند گزینه بسیار عالی باشد. اما اگر طبیعت‌گردی و مسافرت از علایق اصلی شماست و می‌خواهید علاوه بر شارژ گوشی و لپ تاپ، توان دستگاه‌های بیشتری را تامین کنید، یک پاوربانک پرظرفیت ۴۰۰۰۰ یا حتی ۵۰۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی را به شما پیشنهاد می‌کنیم. در هر صورت مطالعه مقاله راهنمای خرید بهترین پاوربانک ما می‌تواند در این راه به شما کمک کند.

برای انتخاب بهترین پاور بانک، می‌توانید از جدول مقایسه‌ای که در این مقاله ارائه شده است، استفاده کنید. همچنین، می‌توانید با مراجعه به بخش نظرات کاربران، از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید. اگر هنوز در انتخاب خود مردد هستید، می‌توانید با سوالات خود را در بخش نظرات این مطلب مطرح کنید.

پاسخ به سوالات پرتکرار در مورد خرید پاوربانک

۱. چه ظرفیتی برای پاوربانک مناسب است؟

ظرفیت پاوربانک بر حسب میلی‌آمپر ساعت (mAh) سنجیده می‌شود. انتخاب ظرفیت مناسب به میزان استفاده شما از گوشی و دستگاه‌های دیگه بستگی دارد. اما به طور کلی، برای استفاده روزمره و شارژ چند باره گوشی، پاوربانک‌های ۱۰۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی مناسب هستند. برای سفرهای طولانی یا استفاده سنگین‌تر، پاوربانک‌های با ظرفیت بالاتر رو انتخاب کنید.

۲. چه پورت‌هایی برای پاوربانک مهم است؟

وجود پورت‌های مختلف مثل USB-A، USB-C و حتی خروجی‌های سریع‌تر مثل PD یا QC، به شما امکان میده تا دستگاه‌های مختلفی رو با سرعت بالا شارژ کنید. برای سازگاری بیشتر، پاوربانکی با ترکیبی از پورت‌های USB-A و USB-C انتخاب کنید.

۳. چه برندهایی از پاوربانک قابل اعتماد هستند؟

برندهای معتبری مثل آنکر (Anker)، شیائومی (Xiaomi)، سامسونگ (Samsung) و روموس (Romoss) به دلیل کیفیت ساخت بالا و عملکرد خوب، از محبوبیت زیادی برخوردارند. اما همیشه قبل از خرید، نظرات کاربران رو هم مطالعه کنید.

۴. آیا همه پاوربانک‌ها یکسان هستند؟

خیر، پاوربانک‌ها از نظر ظرفیت، تعداد پورت، سرعت شارژ، اندازه، وزن، جنس بدنه و ویژگی‌های اضافی مثل نمایشگر، چراغ قوه و … با هم متفاوت‌اند. بنابراین، قبل از خرید، به نیازها و بودجه خود توجه کنید.

۵. چگونه یک پاوربانک خوب انتخاب کنیم؟

برای انتخاب یک پاوربانک خوب، به نکات زیر توجه کنید:

  • ظرفیت: متناسب با نیاز خود انتخاب کنید.
  • پورت‌ها: وجود پورت‌های مورد نیازتان را بررسی کنید.
  • سرعت شارژ: به دنبال پاوربانک‌هایی با فناوری شارژ سریع باشید.
  • اندازه و وزن: اگر به دنبال پاوربانک قابل حمل هستید، به اندازه و وزن آن توجه کنید.
  • جنس بدنه: بدنه مقاوم و باکیفیت انتخاب کنید.
  • گارانتی: داشتن گارانتی معتبر اهمیت زیادی دارد.
  • قیمت: بودجه خود را در نظر بگیرید.

اگر هنوز پاوربانک مد نظر را از مطلب بالا پیدا نکردید، بودجه و انتظارات خود را برای انتخاب بهترین پاوربانک در قسمت نظرات این مطلب ارسال کرده و منتظر پاسخ کارشناسان شهر سخت‌افزار باشید.



Source link