نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
استادان ممتاز دانشگاه صنعتی شریف پس از وقفه سه ساله، روز دوشنبه ۶ اسفندماه با حضور دکترمحمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهور معرفی میشوند. به گزارش ایسنا، دانشگاههای کشور هر ساله استادانی را به عنوان استاد ممتاز خود معرفی میکنند. دانشگاه شریف نیز به عنوان دانشگاهی صنعتی که مسئولیت تربیت نیروی متخصص و ماهر را بر […]
استادان ممتاز دانشگاه صنعتی شریف پس از وقفه سه ساله، روز دوشنبه ۶ اسفندماه با حضور دکترمحمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهور معرفی میشوند.
به گزارش ایسنا، دانشگاههای کشور هر ساله استادانی را به عنوان استاد ممتاز خود معرفی میکنند. دانشگاه شریف نیز به عنوان دانشگاهی صنعتی که مسئولیت تربیت نیروی متخصص و ماهر را بر عهده دارد، هر ساله اقدام به این کار میکند. در همین راستا دانشگاه صنعتی شریف امسال پس از وقفهای سه ساله سه استاد ممتاز خود را معرفی خواهد کرد.
دکتر بهزادیپور، دبیر هیات جذب دانشگاه صنعتی شریف در توضیح معیارها و فرآیند انتخاب استاد ممتاز، گفت: بر اساس شیوهنامه مصوب هیات امنای دانشگاهها، هر کدام از دانشگاهها هر سال یک نفر را به عنوان استاد ممتاز خود معرفی میکند، این روند در دانشگاه صنعتی شریف برای چند سالی متوقف شده بود، چون شیوهنامه مربوطه در حال اصلاح بود، بعد از انجام اصلاحات لازم هماکنون دانشگاه اقدام به انتخاب استاد ممتاز خود کرده است و برای سه سال اخیر (۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳) سه استاد ممتاز که همگی از استادان مهندسی هستند را انتخاب کرده است و طی مراسمی این استادان معرفی و تجلیل خواهند شد.
دبیر هیات جذب دانشگاه صنعتی شریف گفت: استاد ممتاز اصولا بالاترین مرتبه علمی استاد دانشگاه است که در واقع بالاتر از مرتبه استادی قرار میگیرد. معیارهای انتخاب استاد ممتاز نسبتا سختگیرانه است؛ معیار نخست این است که باید ۱۰ سال از مرتبه استادی فرد گذشته باشد، حداقل ۱۰ دانشجوی دکتری را تربیت کرده باشد، حسن شهرت اخلاقی و حرفهای لازم را دارا باشد و الگوی رفتاری و علمی برای سایر استادان باشد. همچنین باید انتشارات علمی در مجلات دست اول داشته باشد، جزء ۱۰ درصد شاخص هرش در پایگاه استنادی اسکوپوس باشد (اسکوپوس پایگاهی است که عملکرد پژوهشی و انتشارات علمی افراد را در سطح دنیا فهرست میکند و امتیازدهی میکند)، کتاب تالیفی داشته باشند، با جامعه و صنعت در ارتباط باشد یا اگر در حوزههای صنعتی فعال است، ارتباط با صنعت ملی داشته باشد.
بهزادیپور اظهار کرد: افزون بر این، استاد ممتاز انتخابی حداقل یک جایزه ملی دریافت کرده باشد و فعالیتهای دیگری که نشاندهنده مرجعیت علمی آنها باشد، به عنوان مثال دبیری همایشهای ملی یا بینالمللی و سخنران کلیدی در همایشها را در کارنامه خود داشته باشد. علاوه بر این صاحب کرسی پژوهشی از طرف صندوق بنیاد علم ایران که در گذشته صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران بود را در رزومه خود داشته باشد یا اینکه سردبیر مجلات تخصصی در حوزه خود باشد، جزء دانشمندان یک درصد برتر به انتخاب پایگاه WOS باشد.
دبیر هیات جذب دانشگاه شریف گفت: آنچه به آنها اشاره شد، همه شاخصهای مرجعیت علمی است که استاد ممتاز باید حداقل برخی از اینها را دارا باشد. این معیارها توسط کمیتهای که منتخب هیات ممیزه دانشگاه صنعتی شریف است، سالانه بررسی و فرد منتخب توسط این کمیته پس از تایید، معرفی میشود.
وی افزود: منظور از ارتباط با جامعه و صنعت این است که استاد از تخصص خود برای حل مسائل جامعه استفاده کند و مصداق آن برای رشتههای مهندسی، حل مسائل صنعت ملی کشور است و این جزء معیارهای کلیدی است و چنانچه استاد این ارتباط را نداشته باشد، نمیتواند به عنوان استاد ممتاز معرفی شود، البته این موضوع ارتباط با صنعت ممکن است برای برخی از رشتهها معنا نداشته باشد.
به نقل از دانشگاه شریف، دانشگاه صنعتی شریف در مراسم «آیین معرفی و نکوداشت استادان ممتاز» که روز دوشنبه ۶ اسفندماه در محل سالن جابربن حیان برگزار میکند، سه استاد ممتاز خود را معرفی خواهد کرد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
پیشاز معرفی مک بوک ایر M1، در پاسخ به این سوال که کدام مک برای کاربردهای معمولی مناسبتر است، به افراد مشتاق به اکوسیستم اپل توصیه میشد که از آیپد بههمراه کیبورد استفاده کنند، زیرا استفاده از آن راحتتر از مکبوکها بود، فرم جمعوجورتری داشت، عمرباتری بهتری ارائه میداد و امکان اتصال به سیمکارت را […]
اپل در حال تولید آیفون تاشو به سبک کتابی است و حالا اطلاعاتی درباره اندازه صفحهنمایش احتمالی آن منتشر شده است. به گزارش تکناک، در هفتهای که گذشت، شایعه جدیدی درباره آیفون تاشو اپل منتشر شد که باردیگر توجه علاقهمندان به دنیای فناوری را جلب کرد. این بار دیجیتال چت استیشن اطلاعات جدیدی از اندازه […]
احتمالاً آدرس را اشتباه تایپ کردهاید. شما به طور خودکار به صفحهٔ اول هدایت خواهید شد. برای دسترسی سریعتر بر روی خانه یا جستجو کلیک کنید. خبر آنلاین
در دنیای امروز، اکثر زوجها در سراسر جهان با یک مشکل مشترک دستوپنجه نرم میکنند و آن چیزی نیست جز بحثهای مالی. یکی از زوجین از مشکلات مالی ایجاد شده مضطرب است و دیگری برای جلوگیری از ایجاد بحث و کشمکش کلامی، از صحبتکردن راجعبه مشکل پیشآمده اجتناب میکند. یا در موردی دیگر، یکی از […]