نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
اگر کاوشگر وویجر ۲ تنها چند روز زودتر به اورانوس رسیده بود، مغناطیسکرهای کاملا متفاوت را ثبت میکرد. این فضاپیما در شرایطی از اورانوس بازدید کرد که فقط ۴ درصد از مواقع رخ میدهد. میدانهای مغناطیسی سیارهها به لطف حرکت پرجنب و جوش مواد داخل هستهی مذاب آنها شکل میگیرند و از سیارهها در برابر […]
اگر کاوشگر وویجر ۲ تنها چند روز زودتر به اورانوس رسیده بود، مغناطیسکرهای کاملا متفاوت را ثبت میکرد. این فضاپیما در شرایطی از اورانوس بازدید کرد که فقط ۴ درصد از مواقع رخ میدهد.
میدانهای مغناطیسی سیارهها به لطف حرکت پرجنب و جوش مواد داخل هستهی مذاب آنها شکل میگیرند و از سیارهها در برابر فوارههای پلاسمایی موسوم به باد خورشیدی محافظت میکنند. پرتوهای ذرات خورشیدی با مغناطیسکره برخورد کنند، به دام خطوط مغناطیسی میافتند و به شکل کمربندهای تابشی با یکدیگر میآمیزند.
کمربندهای تابشی اورانوس در راستای میدان مغناطیسی نامتقارن، دانشمندان را هنگام بازدید وویجر ۲ گیج کرده بودند. مغناطیسکرهی این سیاره مملو از کمربندهای تابشی الکترونی که از نظر شدت پس از مشتری قرار میگیرد؛ اما بقیهی میدان مغناطیسی خالی از پلاسما بود و هیچ شواهدی از منبع تغذیه کمربندهای تابشی را نشان نمیداد.
کمبود پلاسما در جاهای دیگر باعث شد دانشمندان به این نتیجه برسند که یونهای آب توسط پنج قمر اصلی اورانوس تولید نشدهاند که چهار عدد از آنها با یخ پوشیده شدهاند. این مسئله باعث شد ستارهشناسهای آن زمان تصور کنند که این قمرها احتمالا از نظر درونی غیرفعال و بنابراین فاقد اقیانوسهای مخفی هستند.
بیشتر بخوانید:
پژوهشگرها با تحلیل مجدد قرائتهای نورهای ثبتشده از انفجار باد خورشیدی متوجه شدند که پیش از پرواز وویجر ۲، بادهای خورشیدی پلاسمای معمولی را از مغناطیسکرهی اورانوس خارج کردند و با قرار دادن آن در وضعیتی غیرعادی، الکترونها را وارد کمربند تابشی کردند. این اتفاق درست به باردار شدن میدان مغناطیسی زمین و خمیدگی آن بر اثر طوفانهای شدید خورشیدی شبیه است. لیندا اسپیلکر، پژوهشگر ارشد JPL و یکی ازا عضای مأموریت وویجر ۲ میگوید:
پرواز وویجر ۲ بر فراز اورانوس سرشار از شگفتی بود و ما در جستجوی توجیهی برای رفتار عجیب این سیاره بودیم. مغناطیسکرهای که وویجر ۲ اندازهگیری کرد تنها یک تصویر فوری در آن زمان به شمار میرفت. حالا پژوهش جدید، با شرح برخی تناقضهای آشکار، بار دیگر دید ما را نسبت به اورانوس تغییر داد.
کشف فوق، مفاهیم متعددی را در پی دارد. شاید لازم باشد دربارهی چگونگی فرآیندهای اورانوس بازنگری کنیم. دانشمندان بر اساس اندازهگیریهای وویجر ۲، فضای داخلی اورانوس و میدان مغناطیسی منحصربهفرد آن در منظومه شمسی را تجسم کردند؛ بنابراین لازم است در این فرضیه تجدیدنظر کنیم.
پرواز کوتاه وویجر ۲ هرگز دادههای کافی برای درک عملکرد اورانوس را در اختیارمان نخواهد گذاشت. از اینرو ناسا در حال کار بر مأموریتی برای بازگشت به اورانوس در دههی آینده است. این کاوشگر تا سال ۲۰۳۲ پرتاب خواهد شد و برای اولین بار در جو اورانوس قرار میگیرد و کاوشگری را به جو آن ارسال میکند. به گفتهی دانشمندان دلایل خوبی برای بررسی بیشتر اورانوس و همسایهاش نپتون وجود دارد. این سیارهها میتوانند مرجع مقایسه خوبی برای دنیاهای دوردستتر خارج از منظومه شمسی باشند.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
با توجه به اطلاعات موجود، انتظار نمیرود که اپل قبل از پایان سال ۲۰۲۴، محصولات سختافزاری جدیدی را معرفی کند. بااینحال، شایعاتی وجود دارد مبنیبر اینکه اپل برنامههایی برای اعلام محصولات جدید در نیمهی اول سال آینده دارد؛ از جمله یک هاب هوشمند خانگی کاملاً جدید، آیفون SE 4، ایرتگ ۲، مدل بهروزشدهی آیپد ایر، […]
Hasbro با سرمایهگذاری گسترده روی بازیهای ویدئویی Dungeon & Dragons تمرکز میکند، اما تصمیم گرفته است تا تولید فیلمهای اقتباسی را کاهش دهد. به گزارش تکناک، مجموعه Dungeon & Dragons که پنجاهمین سالگرد خود را امسال جشن میگیرد، همچنان با قدرت در عرصه بازیهای ویدئویی و محصولات مرتبط حضور دارد. Hasbro، مالک این آیپی، اعلام […]
یک شرکت نرمافزاری روسی، به یک پسر بچه هفتساله که استعداد فوقالعادهای در برنامهنویسی دارد، پیشنهاد کار داده است. این پسربچه میتواند به محض رسیدن به سن قانونی کار، به تیم مدیریتی این شرکت بپیوندد. به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، سرگئی، این نابغه کوچک اهل سنپترزبورگ، از پنج سالگی به ساخت ویدیوهای […]
بااینحال پژوهشی جدید که ۱۳ نوامبر منتشر شد، فرضیهی حیات بیگانه در مقیاس چندجهانی را با محاسبهی تفاوت در چگالی انرژی تاریک بررسی میکند. انرژی تاریک نیروی اسرارآمیز عامل افزایش سرعت انبساط جهان است و میتواند بر تعداد ستارههایی که در دنیاهای موازی مختلف شکل میگیرند، تأثیر بگذارد. مدل یادشده نشان میدهد چگالی بهینهی انرژی […]