نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، در این تصویر تازه از ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS)، هنر، علم و فضا گرد هم آمدهاند تا حرکت ستارهها را ثبت کنند. دونالد پتی (Donald Pettit) در این عکس مهارتهای بالای عکاسی نجومی خود را به نمایش گذاشته است. این تصویر با نوردهی بالا حرکت دایرهای ستارهها را […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، در این تصویر تازه از ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS)، هنر، علم و فضا گرد هم آمدهاند تا حرکت ستارهها را ثبت کنند. دونالد پتی (Donald Pettit) در این عکس مهارتهای بالای عکاسی نجومی خود را به نمایش گذاشته است. این تصویر با نوردهی بالا حرکت دایرهای ستارهها را بر فراز زمین نشان میدهد.
جزئیات زیادی در این تصویر وجود دارد. نوارهای نور روی زمین از شهرها هستند. نور شفق قطبی به رنگ سبز بالای زمین میدرخشد. لکههای نور روی برخی از نقاط زمین، رعد و برق هستند. بخشی از ایستگاه فضایی را نیز میتوانیم در بالای عکس ببینیم.
پتی این عکس را در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرده است. او گفته که پیش از این نتوانسته بود عکسی به این خوبی بگیرد؛ عدسیهای تازه ایستگاه فضایی با سرعت و میدان دید بالای خود تصاویری را ثبت میکنند که پیش از این ممکن نبود.
پتی دوربین خود را برای یک زمانبندی ۳۰ دقیقهای در مدار شبانه تنظیم کرده بود. خورشید در سمت چپ غروب کرده و در سمت راست درحال طلوع است. ISS هر روز و در حین حرکت مداری خود بالای زمین، ۱۶ طلوع و غروب را میبیند.
پتی جزئیات فنی این تصویر را نیز برای علاقمندان به عکاسی نوشته است. او از یک دوربین نیکون Z9 با یک لنز Arri/Zeiss استفاده کرده است. او جزئیاتی مانند رنگ و کنتراست و سطوح را در نرمافزار فتوشاپ تنظیم و چند لک را از آن حذف کرده است.
پتی از یک لپتاپ قدیمی هشتساله برای پردازش این تصویر استفاده کرد. او در توییت خود نوشته که نمیتوانسته نویزهای تصویر را با استفاده از روش «تفریق قاب سیاه» (dark frame subtraction) حذف کند. این روش برای حذف نویزهای تصاویر نجومی با نوردهی بالا کاربرد دارد، اما کامپیوتر ISS برای انجام آن به ۳۰ ساعت زمان نیاز داشت. همچنین پس از این فرایند، او باید دوباره شفقهای قطبی را پردازش کند.
به همین علت، پتی وعده داده است که نسخهای بهتر را بعد از بازگشت به زمین منتشر خواهد کرد.
دونابد پتی از اوایل پاییز ساکن ISS است و مأموریت او شش ماه به طول خواهد انجامید. او پیش از این نیز به فضا سفر کرده بود و بهخاطر تصاویر نجومی خود از فضا مشهور است. او در سال ۲۰۱۲ نیز یک تصویر مشابه از حرکت ستارهها از ایستگاه فضایی گرفته بود که در پایین میبینید.
تصویری که پتی در سال ۲۰۱۲ از ISS ثبت کرده بود.
تصویر جدیدتر او تنها شروع تجربه تصویرهای با نوردهی بالای او با ابزارهای جدیدش است. او به طرفداران گفته که منتظر عکسهای جدیدتر باشند.
۲۲۷۲۲۷
خبر آنلاین
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در دنیای فناوری، حرکتهای استراتژیک مدیران ارشد از اهمیت ویژهای برخوردار است و بهتازگی خبرهایی دربارهی تماس مدیرعامل تیکتاک، یعنی شو زی چو، با ایلان ماسک منتشر شده است. بنابر گزارش رویترز، مدیرعامل تیکتاک در دوران تغییرات پستهای مدیریتی در دولت دونالد ترامپ، با ایلان ماسک دربارهی سیاستهای فناوری و مسائل مشابه آن مشورت کرده […]
یکی از تحلیلگران سرشناس بازار رمزارزها به نام «علی مارتینز» پیشبینی کرده که توکن BNB میتواند بیش از ۱۶۰ درصد رشد کند. علاوهبراین،او دیدگاه خود را درباره بیت کوین، شیبا اینو و پولکادات به اشتراک گذاشته است. بهگزارش تکناک، مارتینز به ۸۵,۹۰۰ دنبالکنندهاش در شبکه اجتماعی X گفته که BNB، توکن بومی اکوسیستم BNB Chain، […]
در دنیای پرهیاهوی فناوری، گوگل همواره در حال آزمایش و توسعهی ایدههای جدید است. شایعات اخیر حاکی از آن است که این شرکت در حال کار روی یک لپتاپ جدید با سیستمعامل اندروید است و ممکن است به طور کامل توسعهی تبلت پیکسل را متوقف کند. این خبر، پرسشهای مهمی را در مورد آیندهی کروماواس […]
در دیدار و نشست مشترک رییس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی با معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری که به منظور تقویت تعاملات علمی و فناوری برگزار شد، طرفین بر لزوم بهرهبرداری بهینه از ظرفیتهای علمی و نخبگانی فرهنگستان علوم در راستای تقویت توانمندیهای فناوری و نوآوری کشور تأکید کردند. به گزارش ایسنا، به […]