تعداد چشمگیری از افراد پس از استفاده از توالت دستان خود را نمی‌شویند

«شورای اطلاعات ایمنی غذایی» استرالیا جدیدترین گزارش خود را درباره عادات شست‌و‌شوی دست در این کشور منتشر کرده است. این گزارش نشان می‌دهد که ۱۹ درصد از استرالیایی‌ها، هر بار که از توالت استفاده می‌کنند دست‌های خود را نمی‌شویند. نزدیک به نیمی از آنها (۴۲ درصد) نیز اعتراف کردند که قبل از دست زدن به […]


«شورای اطلاعات ایمنی غذایی» استرالیا جدیدترین گزارش خود را درباره عادات شست‌و‌شوی دست در این کشور منتشر کرده است. این گزارش نشان می‌دهد که ۱۹ درصد از استرالیایی‌ها، هر بار که از توالت استفاده می‌کنند دست‌های خود را نمی‌شویند. نزدیک به نیمی از آنها (۴۲ درصد) نیز اعتراف کردند که قبل از دست زدن به غذا، دست‌هایشان را نمی‌شویند.

یافته‌های گزارش

گزارش جدید، عادات شست‌وشوی دست ۱,۲۲۹ نفر را مورد بررسی قرار داد. نتایج با آنچه از نظرسنجی‌های مشابه آموخته‌ایم، همخوانی داشت.

بار دیگر زنان هرچند با تفاوت اندک، در شستن دست‌ها بعد از استفاده از توالت بهتر از مردان عمل کردند. ۸۰ درصد مردان و ۸۳ درصد زنان گفتند همیشه این کار را انجام می‌دهند. فقط ۵۵ درصد مردان قبل از غذا دست‌هایشان را می‌شویند، درحالی‌که این رقم برای زنان ۶۲ درصد است.

به‌نظر می‌رسد سن نیز تأثیرگذار باشد. ۶۹ درصد افراد زیر ۳۴ سال، هربار که از توالت استفاده کردند، دست‌هایشان را شستند. در افراد بالای ۶۵ سال، این رقم به ۸۶ درصد افزایش یافت. اگرچه برخی از این تفاوت‌ها چندان غیرمنتظره نیست (مانند تفاوت بین عادات شست‌و‌شوی دستان مردان و زنان)، دلایل آن هنوز نامشخص است.

چرا مردم دست‌های خود را نمی‌شویند؟

پیام‌های بهداشت عمومی معمولاً بر نحوه شستن صحیح دست‌ها تمرکز دارند. اما تحقیقات کمتری وجود دارد که پیگیری کند مردم تا چه حد این شیوه‌ها را به کار می‌برند.

یک مطالعه در هند که به این سوال پرداخته بود، از دانش‌آموزان درباره موانع شستن دست‌ها پرسید. اکثر آنها (۹۱ درصد) احساس تهدید بیماری پایینی داشتند. به عبارت دیگر؛ آنها به سادگی خطر بیمار‌شدن ناشی از عدم شستن دست‌هایشان، بعد از رفتن به توالت را احساس نمی‌کردند.



Source link