نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
هواوی در اقدامی جسورانه، از سیستمعامل جدید خود بهنام HarmonyOS Next رونمایی کرد. این سیستمعامل برای اولینبار بر پایهی کرنل اختصاصی هواوی توسعه یافته و کاملاً مستقل از پروژهی متنباز اندروید (AOSP) عمل میکند. ازجمله اولین دستگاههایی که با پلتفرم مذکور عرضه میشوند، میتوان به سری جدید میت ۷۰، گوشی تاشدنی میت X6 و تبلت […]
هواوی در اقدامی جسورانه، از سیستمعامل جدید خود بهنام HarmonyOS Next رونمایی کرد. این سیستمعامل برای اولینبار بر پایهی کرنل اختصاصی هواوی توسعه یافته و کاملاً مستقل از پروژهی متنباز اندروید (AOSP) عمل میکند. ازجمله اولین دستگاههایی که با پلتفرم مذکور عرضه میشوند، میتوان به سری جدید میت ۷۰، گوشی تاشدنی میت X6 و تبلت جدید میتپد پرو اشاره کرد.
ریچارد یو، مدیرعامل هواوی در مراسم رونمایی HarmonyOS Next اعلام کرد که این تازه آغاز راه است و تمامی دستگاههای جدید این شرکت در سال ۲۰۲۵ با سیستمعامل مذکور عرضه خواهند شد. البته این تغییر فقط برای گوشیها و تبلتهای عرضهشده در چین اعمال میشود، زیرا هواوی برای انتشار جهانی HarmonyOS Next باید با چالشهای مختلفی دستوپنجه نرم کند.
مهمترین مانع پیش روی هواوی برای انتشار جهانی HarmonyOS Next دردسترس نبودن اپلیکیشنها است. ریچ بیشاپ، مدیرعامل شرکت AppInChina میگوید جلب نظر توسعهدهندگان بینالمللی برای ساخت اپلیکیشن مخصوص بازار چین دشوار بهنظر میرسد زیرا درآمد آنها از این بازار چندان چشمگیر نخواهد بود.
بهگفتهی مدیرعامل AppInChina، حتی نبود یک اپلیکیشن پرکاربرد هم میتواند کاربران را از خرید دستگاههای مجهز به HarmonyOS Next منصرف کند. چالش دیگری که کاربران سیستمعامل اختصاصی هواوی با آن روبهرو خواهند شد، پشتیبانی نکردن از اپلیکیشنهایی است که خارج از چین توسعه یافتهاند.
ریچارد یو میگوید کاربران میتوانند هنگام خرید گوشی هواوی بین HarmonyOS 4.3 یا HarmonyOS Next یکی را انتخاب کنند. بررسی فروشگاههای هواوی نشان میدهد که این انتخاب واقعاً برای کاربران چینی وجود دارد.
گزارش SCMP نشان میدهد که HarmonyOS در چین سهم ۱۷ درصدی از بازار سیستمهای عامل موبایل را در اختیار دارد و از iOS با سهم ۱۶ درصدی پیشی گرفته است. بههرحال، اندروید همچنان با سهم ۶۸ درصدی، دو سوم از بزرگترین بازار گوشیهای هوشمند دنیا را دراختیار دارد. در سطح جهانی، وضعیت برای HarmonyOS تیرهتر میشود. سیستمعامل اختصاصی هواوی فقط ۴ درصد از سهم بازار بینالمللی را در اختیار دارد؛ درحالیکه سهم اندروید ۸۰ درصد و iOS نیز ۱۶ درصد است.
ازدستدادن سرویسهای موبایل گوگل (GMS) قطعاً به هواوی ضربه زده است؛ شرکتی که زمانی بزرگترین تولیدکنندهی گوشی هوشمند در جهان بود. این برند چینی درحالحاضر حتی در بین ۵ سازندهی برتر گوشی جهان هم قرار نمیگیرد. بههرحال، هواوی همچنان تلاش میکند تا در دید کاربران باقی بماند و رونمایی از گوشیهای جدید گواهی بر این ادعا است.
برای مشاهدهی دستگاههای مجهز به HarmonyOS Next در بازارهای جهانی باید همچنان صبر کنیم. براساس گزارش SCMP، هواوی هماکنون با شرکای بینالمللی ازجمله پلتفرم حملونقل Grab و شرکت هواپیمایی امارات همکاری دارد. هردو این شرکتها اپلیکیشنهایی روی HarmonyOS دارند و هواوی امیدوار است سایر توسعهدهندگان نیز بهزودی همین روند را دنبال کنند.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به گزارش خبرآنلاین، طبق مفاد این قرارداد، اینتل اجازه ندارد این کسب و کار را به فروش برساند و حتی در صورت تفکیک و عرضه عمومی سهام، باید سهم تعیین کنندهای را برای خود را حفظ کند. این تصمیم بخشی از تلاشهای دولت آمریکا برای تقویت امنیت زنجیره تأمین نیمهرساناها و حمایت از تولید داخلی […]
صرافی ارز دیجیتال XT که در لیست بهترین صرافیها ازنظر حجم بازار، در رتبهی ۲۳ قرار دارد، مورد حملهی هکری قرار گرفت و بیشاز ۱٫۷ میلیون دلار رمزارز از داراییهای آن بهسرقت رفت. پساز این حمله، صرافی با ادعای ارتقاء کیف پول، تمامی برداشتهای رمزارزی را به حالت تعلیق درآورد. براساس گزارش شرکت امنیتی بلاکچین […]
برای اولین بار آزمایش سراسری فناوری ارسال پیامک ازطریق ماهواره برفراز اروپا با موفقیت انجام شد. به گزارش تکناک، در دستاوردی نوآورانه، شرکتهای دویچه تلکام و کوالکام و اسکایلو اعلام کردند که آزمایش ارسال پیامک ازطریق شبکه ماهوارهای ژئواستیشنری را با موفقیت به پایان رساندهاند. این آزمایش که اولین بار در اروپا انجام میشود، نشاندهنده […]
بر اساس گزارشات منتشر شده، شبکه اجتماعی Threads متعلق به شرکت متا، در ماه نوامبر با استقبال بینظیری مواجه شده است. این پلتفرم در مدت زمان کوتاهی توانسته است بیش از ۳۵ میلیون کاربر جدید جذب کند و به طور متوسط روزانه بیش از یک میلیون کاربر به آن ملحق میشوند. به گزارش سرویس اخبار […]